Mijn vrouw bestelde voor Sinterklaas en de Kerst twee boxen met diverse soorten parfum. De doosjes zijn na meerdere keren contact gehad te hebben bezorgd, helaas leeg! Na nog eens contact gezocht heb... Se mer
Det här tycker kunderna
Oplichters!! Eerst meerdere mailtjes dat de bestelling vertraagd is. Daarna ipv metalen bouwpakketten voor v8 motoren een stinkend stuk plastic uit China ontvangen. De geur was zo overweldigend d... Se mer
Oplichters 2 Bouw pakketten gekocht 2 plastic lelijke beeldjes gekregen Koop daar nooit Retour sturen moet je zelf bekostigen naar China a 40,- Klantenservice hebben ze niet Je krijgt een ner... Se mer
Wat een oplichters. koop hier niets. Wij kochten een 'brullende V8 benzine motor, met metalen onderdelen voor urenlang plezier''. In werkelijkheid kregen we een plastic stuk gegoten speelgoed aan 1 st... Se mer
Bij modedelft niks kopen want je wordt…
Bij modedelft niks kopen want je wordt opgelicht, ik heb zelf ook een adventskalender zonder geurtjes die er wel bij geschreven staan, anders hadden ze exclusief 24 verassingen erbij moeten zetten. Dit was niet het geval.
Je krijgt een kartonnen doos binnen die je zelf in elkaar moet zetten.
En terug sturen kan niet meer.
Modedelft is geen ster waard
Modedelft is geen ster waard, een aventskalender besteld, krijg je kartonnen doosjes die jezelf in elkaar moet zetten en dat voor 27 euro !!!! Belachelijk.
Er staat geen adres bij waar je het terug kon sturen. Als je een mail stuurt krijg je een dom antwoord terug.
Dit zijn oplichters koop hier nooit iets want je bent je geld kwijt !!!!!!
❗ Niets kopen bij deze oplichters ❗
❗ Niets kopen bij deze oplichters ❗
Het is jammer dat je verplicht één ster moet geven om een review te plaatsen, want zelfs dat verdienen ze niet.
Het zogenoemde bouwpakket is totaal niet wat op de foto’s wordt getoond. In plaats daarvan ontvang je een simpel model dat hier niet eens op lijkt.
Dit is misleiding. Ze sturen producten die niet overeenkomen met hun advertenties. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice, verschuilen ze zich achter een vaag verhaal over “hoogste kwaliteits- en hygiënestandaarden” om het product niet terug te nemen.
Pure onzin.
Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Bespaar jezelf geld en frustratie en bestel hier niets.
Het is erg jammer dat er van zulke in en in slechte mensen bestaan op deze aardbol....
1 grote oplichters bende
1 grote oplichters bende
3 adventkalenders besteld na 3 week wachten komt krijg je een hoop karton wat je zelf in elkaar moet zetten zonder de bijbehorende parfum flesjes. En op geen enkele manier contact met hun te krijgen laat staan reactie op de mail die je stuurt. Weg gegooid geld KOOP HIER NOOIT IETS
Trieste oplichters!
Het is dat je niet minder dan een ster kunt geven. Oplichters, betaald en bestelde nooit gekregen! Na het eerste mailtje kreeg ik antwoord met een bs verhaal dat het door drukte langer kon duren. Na het tweede en derde mailtje geen reactie meer gekregen.
Overheden maken zich druk om whatsapp berichten, dat ze hun aandacht hier maar op richten, op die smerige oplichters! Schijnt dat dit via China komt! Dus niks bij bestellen!
Een misleidende advertentie van een v8…
Een misleidende advertentie van een v8 model motor met echte bewegende onderdelen
Tot mijn stomme verbazing kreeg ik een kunststof geprinte versie opgestuurd
In en in triest dit
Oplichting van het eerste uur
Mensen LET OP !!!!!
HIER NIETS KOPEN JE WORD OPGELICHT.
JE besteld iets krijg heel iets anders van waarde 0 op de kermis krijg je nog beter spul.
Ze reageren ook niet op mail.
Dus u bent gewaarschuwd
Stelletje oplichters er wordt totaal…
Stelletje oplichters er wordt totaal wat anders geleverd dan wat ze aanbieden op de site en retourbeleid is te achterlijk voor woorden
Kalender besteld
Kalender besteld. Na ruim een maand eindelijk binnen en wat blijkt, het is een kartonnen bouwpakket zonder parfumflesjes. Wat een oplichterij. Ruim 27 euro voor karton.
Hier absoluut niets kopen. Als je bij het retourbeleid gaat kijken gaat dit tussen de 20 en 40 kosten.
Ongelovelijk tuig.
Ongelovelijk tuig.
Mooie emailtjes, hoop slap gelul maar leveren ho maar.
Waarom ben ik zo dom om niet eerst op Trustlilot te kijken..ze horen in de bajes
Prettige kerstdagen, maar niet heus
Heb 3 adventkalenders met 24 verrassingen ( mini parfum) besteld bij ModeDelft, na veel gezeur over leverdatums, eindelijk ontvangen, maar helaas een paar dozen , maar geen verassingen ( misschien is dat de verrassing) volgens de reclame, heb ik 30 dagen de tijd om de pakketten te retourneren, heb een e-mail gestuurd met vraag om instructies, maar Sanne de Vries reageert niet. Treurig geen fijne kerst,
Oplichters
Oplichters! Heb nog steeds niks ontvangen na 10 dagen en krijg maar mails over uitgestelde bezorging...
Eerlijker zijn.
Eerlijker zijn.
MENSEN trap er niet in het is OPLICHTING.
Had een V8 bouwpakket besteld en kreeg niet wat ze laten zien en reageren niet meer.
Jammer dat facebook hier aan mee werkt voor advertentie geld.
NOG EEN STER TEVEEL!!!!!
NOG EEN STER TEVEEL!!!!!
Net zoals de vorige recentie , een motor v8 bouwdoos
gekocht daar , duurde 1 maand tot levering , en krijg je een waardeloos plastic prul ding .
TRAP HIER NIET IN , WAARDELOOS .
Modedelft.com OPLICHTERS
Wat een stelletje oplichters zijn dit. Koop je een V8 motor a € 36,--voor je kleinzoon om in en uit elkaar te zetten zoals in de beschrijving stond. Krijg je een plastic modelletje van 10x10 cm. waar je niets mee kan doen. De zorgnaamde dozen die in elkaar passen waar je snoep in kan doen a €25,-- zijn een zootje scheve niet passende kartonnetjes. Echt te triest voor woorden dat dit kan. Retour sturen is niet mogelijk. je moet een complete film maken van het moment van uitpakken (????) en de kosten kunnen varieren van €20,-- tot € 60,--
Green-Maxi automatische shotdispenser met oogstmachine-design
Wilde een Green-Maxi automatische shotdispenser met oogstmachine-design kopen.
Te mooi naar dat de prijs was.
Kijk er mee uit mensen!
Oplichters
Hetzelfde als alle andere reviews adventkalender besteld 3 x parfum maar alleen mail gekregen dat het vertraging geeft opgelopen etc maar zal wel niet komen geen goede track en trace
Oplichters
Oplichters, snoepbox van 20 euro. Was een doos met karton gevuld. Geen snoep.
Onbeschaamde bedriegers
Onbeschaamde bedriegers
Op 20 november 2025 koop ik het 5D gezichtsveranderende puzzelspel voor mijn kleinkinderen.
Op 24 november 2025 krijg ik een mail waarbij ze zich excuseren voor de vertraging en bieden 10% korting aan bij mijn volgende aankoop.
Op 29 november 2025 hebben ze het lef om via mail te melden dat mijn pakket al onderweg is
op 2 december krijg ik opnieuw een mail met de vermelding dat het pakketje bij hen is aangekomen en verstuurd zal worden.
De trackinginformatie is vals en geeft geen enkel detail vrij.
Vanaf die dag verbreken ze ook alle contact.
Hoe is het mogelijk dat zo'n bedrieglijke praktijken niet bestraft worden.
Enkel geld aftroggelen van goedgelovige, oudere mensen.
Ik had nog op Trustpilot gekeken maar...
Ik heb nog op Trustpilot gekeken maar zag niks over de adventkalenders staan.
Ik wilde nl weten of ze gevuld waren, aangezien ik steeds vaker lege kalenders tegenkom.
Ik heb er notabene 5 besteld á €27,- al 2 mails gekregen dat het al uit het magazijn is. Geen TT code, nog helemaal niks.
24 november besteld. Inmiddels 12 december nog niks binnen.
Nu lees ik dat het toch lege kalenders zijn. Wat een ongelovelijke domper.
Wat zijn er toch akelig veel nepsite's en oplichters actief op socialmedia.
Wie en Wat kan je dan nog wel vertrouwen???
Zeker omdat ik het nog had gecontroleerd op Trustpilot.
De reacties kwamen pas later..
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.