Efter mailkontakt och deras svar så kan jag bara säga som alla andra! Stay away! Verkar vara ett riktigt skojarföretag! Ställer en enkel fråga som de inte kan eller vill svara på. Brist på k... Se mer
Dålig kommunikation. Skickat tillbaka en telefon som skulle undersökas och lagas (garanti kvar). Nu har det gått 1,5 månad och jag har inte fått svar på ett enda mail eller återkoppling kring mitt äre... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Mobilfynd.se säljer både nya och begagnade mobiltelefoner online. Vi har ett års garanti på alla våra modeller – och vi är helt ofattbart billiga!
Sverige
- mobilfynd.se
Jag köpte en samsung S20 från denna…
Jag köpte en samsung S20 från denna sida, å jag köpte C Klass på den mobilen. Å då stod det att mobilen kunde ha många repor, men när jag fick min S20 så fanns det inte en enda repa på mobilen utan den va super fin å såg ut som en helt ny mobil.😊 Jag är super nöjd över både priset å mobilen.😊❤️
Blufföretag
Blufföretag, har skickat flera mail och inget svar, telefonen var dålig så jag skickade tillbaka men har inte hört något och inga pengar tillbaka
Bluff-företag
Bluff-företag, lämnade in trasig Sony mobil på garanti-reparation den 23 maj och inte fått tillbaka den. De kommer endast med bortförklaringar, bland annat att DHL slarvat bort telefonen.
Beställde inte en utan TVÅ…
Beställde inte en utan TVÅ mobiltelefoner till mina döttrar den 12 juni. Dessa skulle de få vid skolavslutningen då deras är trasiga. Har varken fått hem mobiltelefonerna eller hört att dem är påväg än. Mailat mobilfynd för att kolla läget men inget svar. Två besvikna döttrar som väntar varje dag.
Inget svar…
Ångrade ett köp och blev ombedd att låta det gå i retur för att sedan bli återbetald. Gjorde så men har fortfarande inte blivit återbetald, och nu får jag inga svar på mina mail. 😡
Prisvärt att köpa mobil och och snabb…
Prisvärt att köpa mobil och och snabb leverans av varan . bekvämt att handla i egen takt och slippa försäljare som ska kränga på den dyraste telefonen för följer man med om mobiler så får man den telefon man vill ha billigt !
Blufföretag
Blufföretag. Som flera andra köpte jag en mobil som slutade fungera efter några veckor. Företaget har inget telnummer och svarar varken på mail eller från deras formulär på hemsidan. Synd att jag inte sökte på företaget innan :(
Jag sålde en iPad till dom
Jag sålde en iPad till dom. Fick mejl av att dom ville köpa den. Får hem på posten hur det är jag ska skicka den och att jag ska fylla i mitt konto och så. Lade den på posten såg den att dom skrivit Samsung telefon utan kartong och utan laddare. Något jag inte tryckt i då det var en iPad (Apple) jag sålde utan laddare och utan kartong.. har mejlat utan något svar och inga pengar har trillat in ännu heller.. dom tar inte hand om sina kunder och hela företaget är bluff och båg..
Varning
Varning! Ett riktigt blufföretag! Rent bedrägeri! De är inte ens värda en stjärna. Köpte en mobil som skulle vara i "toppskick". Batterikapaciteten var 70%. Följde alla instruktioner som står under "köpevillkor och reklamation" på deras hemsida. Har sedan aldrig mer hört av dem. Har sänt sju mail och inget svar. De har förmodligen nu sålt vidare min telefon/en usel telefon till någon annan stackare. Rent bedrägeri! Har gjort både polisanmälan och kontaktat ARN.
Trött trött och trött på detta företag
Trött trött och trött på detta företag. Får inte något svar på mail ————-Mobilen som jag beställt var låst men skulle vara olåst. Försöker skicka den tillbaka men det går inte. Köpt genom Klarna och nu får de hjälpa mig. Mycket oseriöst företag. Mail svarar man på omgående. Jag vill bli av med den.Nu genast.
Vilka skojare de verkar vara!
Efter mailkontakt och deras svar så kan jag bara säga som alla andra!
Stay away!
Verkar vara ett riktigt skojarföretag!
Ställer en enkel fråga som de inte kan eller vill svara på.
Brist på kompetens från deras sida är nog det som saknas.
De hänvisar till att jag ska handla hos Apple istället!
Som sagt, jag avråder alla att ge dem telefoner eller pengar!
Lurendrejare lovar pengar hela tiden…
Lurendrejare lovar pengar hela tiden men dem kommer aldrig, polisanmält
Urdåligt
Urdåligt! Man får aldrig tillbaka pengarna som utlovas när man skickar in en mobil!
Tack för service och pengarna kom in…
Tack för service och pengarna kom in idag.
Totalt värdelöst
Totalt värdelöst! Köpte en olåst telefon som visade sig vara låst. Dom har inte svarat på ett enda mail på 4 veckor. Bedrägeri!
Hemskt 😢 jag köpte två telefoner av…
Hemskt 😢 jag köpte två telefoner av dom ingen som funkade som skulle,fick inte svar på retur,så jag tänker att gå vidare Konsumentverket och sen polisen,jag tycker man ska inte betala för ingenting,hemska upplevelser jag är så ledsen att jag köpte hos dom telefoner 😢😢😢
Undvik mobilfynd
Så efter 3 månader står vi fortfarande o stampar på samma fläck. Inga pengar än, svarar på ett mail i veckan, ibland. Min gubbe som skickade in sin mobil 1,5 månader efter mig har redan fått sina pengar------
Sju veckor utan returpengar
Nu har det gått sju veckor sedan jag returnerade en Samsung (inom stipulerad returtid) och fortfarande inga pengar på kontot. Ingen respons på mina mail. Fortsätter att ge ett enstjärnigt omdöme för varje vecka som går.
Update
Update, nu har det gått 2 månader sen jag skickade in mobilen. Ingen värdering, ingen som helst respons på mail. Hotade med polisanmälan så imorgon gör jag det. Stöld av mobiltelefon. Man brukar betala för det man ska köpa
Rekommenderas ej!
Har skickat in mobilen innan och det har fungerat utmärkt med betalning MEN i Mars skickade jag in en iPhone som de inte betalt för. Det tar ca 1 månad innan de svarar på mejlen och då svarar de inte på de frågor jag skickat. Rekommenderas ej. Kommer polisanmälas.