MMwatches Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige hentet mit nye ur hos MM watches Martin gav en helt fantastisk service og var meget i møde kommende stille og rolig. Giver fem stjerner da det er Max. Tak til MM watches.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt i alt en super god oplevelse. Købte d. 04.05.19 et Nyt Rolex af Martin. Oplevelsen var tryg grundet Martins ekstreme viden inden for ure, kombineret med hans rolige gemyt. Ingen salgsgas blo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en fantastisk oplevelse fra første kontakt til køb. Martin svarede lynhurtigt på min forespørgsel, tog venlig imod min datter og jeg på kontoret i Greve et par timer senere og tog sig god tid... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God service ved køb af ur og uret var som beskrevet, Søren var så flink at levere uret personlig på Fyn, da jeg var lidt tidspresset. Eneste grund til der ikke er 5 stjerner, er at der manglende den... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale andre at handle hos…

Kan kun anbefale andre at handle hos Martin, super professionel og en meget god oplevelse!

4 februari 2019

Hej Frederik

Det glæder os at høre du at du havde en god oplevelse hos os og samtidig vil anbefale os til andre.

Super Service!!

Martin er en super behagelig fyr, der ikke er bleg for at have en “hyggesnak” imens handlen foregår. hvilket gør ens urkøb virkelig behageligt.
Kunne ikke have forventet en bedre service!!.

Hej Jonas

Det sætter et smil på læberne her på kontoret, at vide du synes handlen er gået som den skulle.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

MM watches er helt kanon.

MM watches er helt kanon. Kan kun anbefale det til andre. Martin er helt igennem fair at handle med.

Hej Erik

Det varmer at høre du vil anbefale os til andre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service. Kan klart anbefales...

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt lever op til forventning

Alt lever op til forventning, kan klart anbefales!!

5 januari 2019

Hej Nickolaj

Vi er glade for at høre alt levede op til forventningerne og du er tilfreds.

Service i top!

Hurtig handel, fremragende service!

29 december 2018

Hej Nikolai

Det glæder os at høre du synes om vores service. Tak for den fine anmeldelse!

MMwatches kan kun anbefales

MMwatches kan kun anbefales! Der er tid til at kunden, og professionel service. Det er ikke sidste gang der er handlet der.

26 december 2018

Hej Emil

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Du er naturligvis velkommen en anden gang :)

Fantastisk ærlig service.

25 december 2018

Hej Lise

Hos MM Watches gør vi os umage for at møde vores kunder i øjenhøjde uafhængig af behov og viden om ure.
Det var en fornøjelse at have dig på besøg.

Kan klart anbefales!

Har handlet igennem/med MMWatches op til flere gange nu, og alle gange har været lige tilfredsstillende
Super nem og meget vejledende

Kan klart anbefales!

18 december 2018

Hej Jakob

Tusind tak for dine flotte ord! Det betyder meget at se vores kunder komme igen og igen :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Holdt hvad der blev lovet

Martin var fleksibel i forhold til tidspunkter. Svartiden var meget kort på mails og telefon. Jeg fik et fint Rolex med hjem, som levede op til mine forventninger.
Alt i alt en god oplevelse at handle med mmwatches.

18 december 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.