Har lige hentet mit nye ur hos MM watches Martin gav en helt fantastisk service og var meget i møde kommende stille og rolig. Giver fem stjerner da det er Max. Tak til MM watches.
Det här tycker kunderna
Alt i alt en super god oplevelse. Købte d. 04.05.19 et Nyt Rolex af Martin. Oplevelsen var tryg grundet Martins ekstreme viden inden for ure, kombineret med hans rolige gemyt. Ingen salgsgas blo... Se mer
Virkelig en fantastisk oplevelse fra første kontakt til køb. Martin svarede lynhurtigt på min forespørgsel, tog venlig imod min datter og jeg på kontoret i Greve et par timer senere og tog sig god tid... Se mer
God service ved køb af ur og uret var som beskrevet, Søren var så flink at levere uret personlig på Fyn, da jeg var lidt tidspresset. Eneste grund til der ikke er 5 stjerner, er at der manglende den... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Korskildelund 6, 2670, Greve, Danmark
- info@mmwatches.dk
- mmwatches.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse!
Jeg købte uret hos Martin igår, og allerede i dag- kom uret med posten!!
Hurtig svartid 👍
Professionel betjening 👍
I får min varmeste anbefaling!
MMwatches - tryg og behagelig handel samt fair priser
Jeg har handlet hos MMwatches og konkret med indehaver Martin Mathiassen.
Det var en god oplevelse og absolut ikke sidste gang, at jeg handlet der.
Martin er utrolig behagelig at handle med og meget vidende om hans ure.
Jeg oplevede at få rigtig god og kompetent vejledning og ikke mindst også at lave en god og fair handel.
Jeg har følt mig tryg i hele processen og det er meget vigtigt, navnlig når man er relativ ny indenfor ur-hobbyen.
Mange tak Martin, for en god oplevelse! Jeg kommer tilbage til jer igen - men der skal først lige spares op :).
Thanks Martin for the great service…
Thanks Martin for the great service today AND the great watch.
I really appreciate you going out of you way to ensure I received the watch quickly.
All in all a great buying experience.
Tak for en god og ordentlig handel
Tak for en god og ordentlig handel, seriøs og kompetent rådgivning samt et forløb præget af professionalisme hele vejen fra første kontakt. Jeg kan anbefale alle at handle med MMwatches.
Fantastisk og professionel oplevelse…
Fantastisk og professionel oplevelse med Martin fra MMwatches.
Martin fik hurtigt min drømmeur hjem og vi fik ekskveret inden for 7 dage.
5 stjerner her fra - kan anbefales til alle der vil have en sikker og god handel.
Service i topklasse.
God service hele vejen igennem.
Martin er nærværende i sin tilgang til sin kundeservice og yder gerne det “lidt ekstra”, der skal til for at gøre oplevelsen helt unik for køberen.
Det er ikke sidste gang jeg retter min opmærksomhed imod Martin i forbindelse med køb/salg af Rolex.
Det er service i topklasse 👌🏻
Kan kun anbefale MMwatches!!!!
Har handlet ur hos MMwatches to gange.
Den første gang med Mads og anden gang med Martin.
Begge gange forløb alt upåklageligt og helt smertefrit!
Både Martin og Mads er utroligt behagelige, yderst kompetente og ikke mindst rigtig godt selskab!
Jeg vender gerne tilbage og kan kun anbefale MMwatches på det varmeste!!!!
En rigtig god oplevelse at handle med…
En rigtig god oplevelse at handle med MMWatches. Meget behagelig og kyndig vejledning under hele købsprocessen. De bedste anbefalinger herfra.
Alt som det bør være
Alt som det bør være, og Martin et godt og pålideligt bekendskab!
Bedste hilsner, Kim Bendixen
Super oplevelse ved køb af ur.
Super oplevelse ved køb af ur.
Professionelt og kompetent samt helt nede på gulvet👍😃
Har handlet 5 ure hos Martin igennem de…
Har handlet 5 ure hos Martin igennem de sidste par år og super god oplevelse hver gang😊
Helt eminent :D
Efter at have gået og kigget lidt efter uret som virkelig skulle skubbe gang i samlingen og selvfølgelig en klassiker i enhver samling - subben - fandt jeg den endelig og så til en formidabel pris, taget alting i mente! garanti, behandling og professionalismen! Første gang jeg handler hos MM, MEN bestemt ikke sidste!
Spotter uret via DBA, fredag sen eftermiddag og griber knoglen med det samme, dog først uden svar og får helt angst over at skulle vente helt til mandag.. 20 minutter senere får jeg et opkald og lørdag klokken 11.30 er jeg på vej hjem fra lokalerne i greve, med de største smil over hele femøren!
Tak for handlen til søde martin som gjorde købsoplevelsen meget bekvem!
Tryg handel
Jeg købte ur hos MM Watches og talte primært med behagelige Martin. Hurtig svar, hurtig aftale og en tryg og behagelig handel. Har intet dårligt at sige og de kan klart anbefales!
Kan på det varmeste anbefale Martin
Kan på det varmeste anbefale Martin, har handlet med ham flere gange!

Super kundeservice.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle med Martin. Jeg ville igår bestille et fabriksnyt ur hos ham. Desværre var leveringstiden for lang til min tålmodighed.
Martin vælger så at henvise mig til en af sine kollegaer i branchen, hvor han var bekendt med at uret var på lager. Uret er netop landet i pakkeboks
Super god stil Martin. Du kan være sikker på at jeg kigger din vej næste gang der skal handles ur.

Svar från MMwatches
Meget tilfreds med handel.
Har gennemført en handel med Martin, og er meget tilfreds. Martin havde god tid til at tilpasse lænken og forklare om uret, og i det hele taget fortælle om mærket.
Alt i alt en meget professionel oplevelse, som jeg kan anbefale andre.

Svar från MMwatches
Tak til Mads for en god handel
Tak til Mads for en god handel. Stor anbefaling herfra.

Super oplevelse
Kanon god service. Professionel og kompetent betjening - jeg følte mig yderst tryg ved at handle hos MMWatches.

Meget glad og tilfreds
Meget glad og tilfreds med købet af mit nye ur.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.