Super hurtig og flink hjælp
Super hurtig og flink hjælp, da en skrue var faldet af min barnevogn. Det reddede min dag!
Morten er en guttermand, og hatersne er fra en anden cykelbiks. Du fikser hurtigt og er kontant!❤️👍👌😉
Skulle have hjælp til mine gear og jeg fik hurtig, venlig og billig betjening :)
Må sige at første indtrykket af forretningen var god. Mit baghjul var sprunget, så dæk og slange skulle skiftes. Det kostede mig i alt 385. Han købte og monterede et dæk der kostede dobbelt så meget som det førsiddende uden at underrette mig om det.. Resterende beløb var så fordi den havde stået over weekenden? Slut kvitteringen gav hvertfald ikke meget mening.
Jeg kørte til og med derfra med løs bagbremse.
Tak for dækskiftet Morten Mengel, men jeg tror ikke at jeg vil benytte mig af din service igen..
Jeg har netop fået repareret min gamle cykel hos MM cykelværksted, Mejlgade i Århus. Mange ting skulle laves, men cyklen var færdig allerede på 2.-dagen efter indlevering. Alt på cyklen fungerer fint nu og prisen var 250 kr. billigere end først anslået af værkstedet. God kommunikation med mekanikeren. Jeg kan anbefale dette værksted.
Lars Bøjstrup
Fantastisk service. Jeg har de seneste 2 år kun brugt min cykel omkring 5 gange. Den kørte mildest talt frygteligt og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg i stedet skulle købe en ny, selvom min cykel kun er 4 år gammel og altså kun brugt ganske lidt. Jeg afleverede cyklen hos MM Cykler kort før lukketid mandag og kunne hente den igen klokken 13 dagen efter. Den kører fantastisk nu.
Hvis du vil opleve helt og igennem dårlig service, så skal I smutte herned. Det er en mand som har gjort sig mester i at være det stik modsatte af kundevenlig. Han ser ikke kunderne i øjne, og retter på kunden når man forsøger at vise noget eller at tjekke noget på sin egen cykel. Til sidst giver han kunden skylden for at hans produkt ikke fungerer og han nægter at gøre noget ved det.
Hvis du har en cykel som skal fikset, så skal du ALDRIG gå ned til Morten Strange Mengel.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.