MK Biler Omdömen

‱

Företagsinformation

1. BilförsÀljning

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Velkommen til MK BILER MK biler har arbejdet med bilsalg siden 2001. Vi tilbyder altid pĂŠnt klargjorte biler i alle prislag.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Spildte penge og tid.

Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. KÞbte en bil i god tro, om at alt var i orden med den, men der har ikke vÊret andet end bÞvl. Den bruger enormt meget olie, kÞlervÊske og der er hver 3-4 mÄned bÞvl med tÊndrÞr, men desvÊrre ikke noget forhandleren ville erkende. Selvom det endda skete, dagen vi modtog bilen.

6 september 2025
Logotyp för MK Biler

Svar frÄn MK Biler

KĂŠre....
Jeg har ikke solgt dig en bil, sÄ du har desvÊrre skrevet en anmeldes pÄ den forkerte virksomhed.
Med venlig hilsen Max, MK biler Mejrup

Min bil blev sat til salg hos MK Biler

Min bil blev sat til salg hos MK Biler, da vi havde hÞrt, at han havde et godt ry. Det holdt stik! Han er virkelig en seriÞs forhandler, gÄr meget op i salget, empatisk, og fÞlger salget til dÞrs. Jeg kan give ham mine bedste anbefalinger, og siger tusind tak for handlen.

14 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har kun de bedste anbefalinger til

Har kun de bedste anbefalinger til vores lokale mekaniker i Mejrup. Max har taget tage bilen ind pĂ„ dagen vi ringer, og ofte allerede nĂŠste dag, kan den afhentes igen (self afhĂŠngig af hvad der bliver lavet) Helt i top - god og venlig service. Vi er meget tilfredse kunder â˜ș ⭐⭐⭐⭐⭐

23 februari 2024

Stor ros til Max

Jeg har vÊret forbi utallige forhandlere for at kÞbe en solid bil. Jeg sÄ en bil som jeg var interreseret i. Jeg kÞrte idag forbi og sikke en service jeg fik fra Max. Alt spillede fra start til slut. Max er meget Êrlig og er absolut den mest trovÊrdige forhandlere, som jeg har stÞdt ind i. Jeg vil til enhver tid anbefale, at kÞre forbi Max.

Endnu en gang, mange tak for en god handel.

19 mars 2022

Absolut fantastisk service.

Absolut fantastisk service..
Laver det der skal laves, og fĂžlger ikke bare en minimums tjekliste (som jeg oplever ved autoriserede vĂŠrksteder)

Som eksempel, fik jeg min Audi A5 serviceret ved Audi fra ny og under garantiperioden, hvorefter jeg brugte Max.
Max spĂžrger fĂžrste gang, om AC er renset.
Jeg mÄ svare, at det forventer jeg da Audi har gjort, hvis det var nÞdvendigt. Det har de sÄ ikke gjort i de 4 Är den har fÄet service der.
Max spĂžrger om han skal skille og rense bremser, eller om det er gjort. Mit svar er det samme, og han kan fortĂŠlle at de tydeligvis ikke har vĂŠret adskilt og smurt siden fabrikken.
Det synes jeg er meget overraskende.
NÄr man kÞber en bil, og fÄr den serviceret hos mÊrkevÊrksted, vil jeg som minimum forvente at de oplyser om behov, og spÞrger om det skal gÞres. Det skete ikke.
Jeg ser det som direkte pinligt for de "autoriserede vÊrksteder", at jeg oplever langt bedre service - bÄde for mig og for bilen, hos MK.. (og til langt bedre pris)
Et godt rÄd: Hvis du ikke har styr pÄ hvad der bÞr laves pÄ din bil, ud over service, sÄ gÄ til MK. Max oplyser og spÞrger, og sÄ vÊlger du..

Skammeligt at Audi ikke i det mindst gĂžr tilsvarende, til den pris!

28 januari 2021

Mine varmeste anbefalinger

Jeg fÄr altid god service hos Max. Der er altid et smil pÄ lÊben og jeg har altid fÞlt mig velkommen nÄr jeg er der. Max er god til at informere omkring de ting han laver pÄ bilen SAMT giver en pris pÄ det - inden han laver det. Jeg fÞler mig i trykke hÊnder nÄr jeg stiller min bil hos ham.

12 december 2020
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Dybt useriĂžs bilhandler

Dybt useriĂžs bilhandler. LĂžber fra mundtlig aftale da der kommer et bedre bud op . Det er virkelig dĂ„rlig stil og ikke okay. Vil klart anbefale alle jeg kender at holde sig fra den slags forretningsmetoder og en person der “husker” dĂ„rligt og lĂžber fra aftale.
Du mÄ virkelig have dÄrlig samvittighed siden du mÄ give et svar her pÄ trustpilot efter vi to har skrevet sammen. Men det er nok fordi de folk du sender i byen for at fÄ mig til at slette min anmeldelse ikke helt lykkedes med det. StÄ dog ved du lÞb fra en mundtlig aftale pÄ en bil.

6 juli 2020
Logotyp för MK Biler

Svar frÄn MK Biler

Hej Tanja

Tak for din kommentar. Jeg er meget uforstÄende omkring din anmeldes. Vi to har aldrig haft en aftale sammen. Du er meget velkommen til at kontakte mig pÄ 30254280.
Med venlig hilsen
Max Kristensen

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer