Absolut fantastisk service.
Absolut fantastisk service..
Laver det der skal laves, og fĂžlger ikke bare en minimums tjekliste (som jeg oplever ved autoriserede vĂŠrksteder)
Som eksempel, fik jeg min Audi A5 serviceret ved Audi fra ny og under garantiperioden, hvorefter jeg brugte Max.
Max spĂžrger fĂžrste gang, om AC er renset.
Jeg mÄ svare, at det forventer jeg da Audi har gjort, hvis det var nÞdvendigt. Det har de sÄ ikke gjort i de 4 Är den har fÄet service der.
Max spĂžrger om han skal skille og rense bremser, eller om det er gjort. Mit svar er det samme, og han kan fortĂŠlle at de tydeligvis ikke har vĂŠret adskilt og smurt siden fabrikken.
Det synes jeg er meget overraskende.
NÄr man kÞber en bil, og fÄr den serviceret hos mÊrkevÊrksted, vil jeg som minimum forvente at de oplyser om behov, og spÞrger om det skal gÞres. Det skete ikke.
Jeg ser det som direkte pinligt for de "autoriserede vÊrksteder", at jeg oplever langt bedre service - bÄde for mig og for bilen, hos MK.. (og til langt bedre pris)
Et godt rÄd: Hvis du ikke har styr pÄ hvad der bÞr laves pÄ din bil, ud over service, sÄ gÄ til MK. Max oplyser og spÞrger, og sÄ vÊlger du..
Skammeligt at Audi ikke i det mindst gĂžr tilsvarende, til den pris!
28 januari 2021
Omdöme utan inbjudan