Företaget har svarat
Jeg har indtil videre haft et super forløb hos Mit Vægttab, kunne ikke ønske det anderledes. Kompetente, seriøse og imødekommende fagfolk, der sætter realistiske mål fra en start. De er altid tilgænge... Se mer
Företaget har svarat
Efter min tidligere læge sagde til mig at jeg bare skulle "lukke munden og lette måsen" fandt jeg MV. Har været på Wegovy i 15 mdr nu gennem MV. Super gode og søde læger der slavisk følger dig o... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos mitvægttab.dk. Jeg kan virkelig anbefale det til andre, som slås med overvægt. Jeg har haft samme læge hver gang. Jeg får hurtigt svar på mine spørgsmå... Se mer
Företaget har svarat
Skræddersyet forløb, til dig, der ønsker et vægttab med tryghed i højsædet.
Vesterbrogade, 1800, København , Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har forsøgt at booke en samtale, men der var kun formiddagstimer til rådighed, hvilket ikke passer ind i mine arbejdstider. Inden man booker en tid, så har man allerede indbetalt kr. 189,00. - Jeg har bedt om af få mine penge retur og om at opsige mit abonnement.
Jeg modtager desværre ikke svar på nogle af mine henvendelser, og jeg er nu i tvivl om der er tale om en ualmindelig dårlig forretningsmodel, der bestemt ikke kommer kunden til gavn.
Men måske jeg kan opnå et svar her fra firmaet????

Svar från MitVægttab.dk
Har været på Wegovy i 15 mdr nu gennem MV.
Super gode og søde læger der slavisk følger dig og dit vægttab.
Startede med video konsultation og valgte efter eget ønske vi bare skrev sammen efterfølgende. Hver md får jeg en opfølgnings besked og så kan jeg hente min pen bagefter. De giver gode og brugbare råd, er gode til at rose og motivere samt svarer omgående hvis jeg har et spørgsmål.
Jeg har tabt mig 30 kg (mangler 9 kg) og er efter eget valg stadig på 1 mg.
De får min største anbefaling!

Svar från MitVægttab.dk
Rigtigt god lægesamtale og god kontakt efterfølgende. Kan kun anbefale mit vægttab.dk

Meget professionelt
Jeg er lige startet i mit forløb, og jeg føler, at jeg er blevet taget seriøs fra første samtale.
Når jeg skriver en besked eller et spørgsmål, er der hurtig respons.
Ind til videre kan jeg kun anbefale dette til andre.

Svar från MitVægttab.dk
Ved aftalt telefonkonsultstion ringer i ikke som aftalt.
Har skrevet til jer uden at få svar.

Svar från MitVægttab.dk
Let at komme i gang og dejligt at man ikke overvåges hele tiden.

Svar från MitVægttab.dk
Det bærer præg af at de folk der leverer servicen er tilknyttet en etat, hvor lønnen består - trods manglende fokus på kundens interesser!
Zoom eller Teams havde været en oplagt app, at kommunikere igennem, men tydeligvis er der valgt et billigt alternativ.
- Desværre ikke overvældende god oplevelse!

Svar från MitVægttab.dk
De er meget lydhøre , og lyn hurtige til at svare på beskeder . Og gode til at følge op 😊 Jeg er glad for at have valgt dem , og anbefaler dem gerne til andre 😊

Svar från MitVægttab.dk
Let og alligevel professionelt.
Havde hørt gru’ historier, ( ikke specifikt om mitvgttab), hvilket overhovedet ikke er min oplevelse .
Rigtigt godt tilfreds.

Svar från MitVægttab.dk
En god telefonsamtale med rigtigt god information

Svar från MitVægttab.dk
Meget seriøs tilgang og jeg oplever mig rigtig godt behandlet og forstået

Svar från MitVægttab.dk
En god samtale på Web. Hvor man blev taget seriøst. Virkede professionelle, og der skulle vises at man stod på vægt, og hvad man vejede. Super godt at man kan skrive til dem ved behov og eventuelt få en tid til samtale ved spørgsmål 👌

Svar från MitVægttab.dk
Nem at komme i kontakt med jer og hurtig svar tilbage på henvendelser

Svar från MitVægttab.dk
Jeg er meget Tilfreds med mit forløb og vores første Video møde, Var der mange grundig Spørgsmål.
Jeg føler mig tryg, har jeg Spørgsmål Svare de Hurtigt på Spørgsmål.
Jeg har læst grundigt på nettet inden jeg valgte den her læge.
Kan Varmt Anbefales

Svar från MitVægttab.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.