Företaget har svarat
Min første pakke blev taget men fik returneret og rabat på min næste pakke. Fint nok leverings tid. Køber måske igen🤣
Företaget har svarat
Після пологів у мене значно погіршився стан зубів,вони стали темними та мали жовтий відтінок. Я замовила сумужки на 5 процедур і вже після першого використання побачила зміни у своїй посмішці ,тому... Se mer
Skrivet av företaget
Velkommen til Mitflottesmil.dk, specialisten i originale Crest Whitestrips! Vi er stolte af at tilbyde dig de bedste og mest effektive tandblegestrips, der er kendt over hele verden for deres kvalitet og resultater. Uanset om du leder efter et strålende hvidt smil til en særlig lejlighed eller bare ønsker at øge din daglige selvtillid, er Mitflottesmil.dk det rette sted for dig.
Hos Mitflottesmil.dk finder du et bredt udvalg af Crest Whitestrips til ethvert behov og enhver præference. Fra de populære Crest 3D White Professional Effects til de milde Crest 3D White Sensitive White, vi har det hele. Vores brugervenlige hjemmeside gør det nemt at finde og bestille det perfekte produkt.
Vælg Mitflottesmil.dk og opdag, hvorfor så mange tilfredse kunder stoler på os til deres tandblegningsbehov. Med vores originale Crest Whitestrips, hurtige levering og fremragende kundeservice er du sikret et strålende hvidt smil. Besøg vores hjemmeside og bestil i dag!
Basepoint Business Centre, SN5 7EX, Swindon, Storbritannien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Mitflottesmil.dk
Jestem bardzo zadowolona z rezultetu jaki otrzymałam po 10 dniach. Zęby są faktycznie jaśniejsze i jest to widoczne gołym okiem. Na początku zakupiłam tylko 10 listków, teraz próbuję 10 ale mocniejszych. Na pewno wrócę po więcej polecam

Svar från Mitflottesmil.dk
Alt gik som det skulle. Leveringen var dog lidt længere end forventet, men det påvirker ikke min oplevelse, da produktet er super godt.

Svar från Mitflottesmil.dk
Er i chok over leveringen. Jeg bestilte d.2 Januar og der stod der var ca. 2 dages levering. Så sker der intet de næste mange dage, så jeg skriver en mail til deres kundeservice, der svarer at pga. ekstreme vejrforhold var de forsinkede. Der har absolut ingen ekstreme vejrforhold, intet sne, intet regn, intet vind. Så ankommer den d.22 Januar uden de skriver at den er blevet leveret.

Svar från Mitflottesmil.dk
Kom efter en uge, så fint. Jeg synes virkelig at det virker, føler at mine tænder er blevet en del hvidere. Så 5 stjerner her fra.

Svar från Mitflottesmil.dk
Har endnu ikke modtagen min pakke som blev bestilt ekspres har ej heller modtaget bekræftelse på mail så jeg kan følge min pakke
pakken blev bestilt den 8-12-2025
Har tjekket i spam 😳

Svar från Mitflottesmil.dk
Det er 2.gang jeg bestiller Crest whitening strips hos Mitflottesmil.dk. En troværdig hjemmeside og godt produkt. Kan absolut anbefales!

Svar från Mitflottesmil.dk
Bedste tandblegningsprodukter på markedet.

Svar från Mitflottesmil.dk
Jeg købte Crest whitening strips, og på blot 14 dage var jeg meget glad for resultatet, er ny kommet tilbage for flere, efter ca 10 måneder. da der skal bruges en opfriskning

Svar från Mitflottesmil.dk
Levering indenfor en uge .. jeg købte 3d crest strips til mine tænder....Hold nu op et resultat.. var så ked af mine kaffefløde tænder,det ændrede stripsene ved kun få dages brug !! Lykkelig! Anbefaler klart . Og deres produkter!!!

Svar från Mitflottesmil.dk
Har prøvet en enkelt gang og fungerede det optimalt, så nu forsøger jeg mig igen

Svar från Mitflottesmil.dk
Jeg må indrømme jeg var lidt nervøs med produktet - men den lever helt klart op til forventninger! Ikke sidste gang jeg bestiller derinde fra! 🥰🦷

Det virker
Hurtig levering
Gode guidelines til nybegyndere

Svar från Mitflottesmil.dk
Langsom levering, ventede 14 dage, kan findes til bedre pris og hurtigere levering

UPDATE:
Jeg troede først, det var en scam, men det viste sig at være en reel virksomhed med god kundeservice. De hjalp mig med at få pengene retur uden problemer. Tak for hjælpen!
Det er en scam har fået en mail om at jeg skal sende pas billede og alt muligt. Det kan ikke passe, hjemmesiden får en politianmeldelse hvis jeg ikke får mine penge retur.

Svar från Mitflottesmil.dk
Selvom min ordrer tog 2 uger at komme frem, og jeg egenligt fik den forkerte varer, var de både søde og hurtige til at besvare mine spørgsmål, da jeg kontaktede dem. Nu prøver vi stripsene af og håber på, at de virker :)

Svar från Mitflottesmil.dk
Det var en virkelig god oplevelse med hurtigt levering. Produktet lever op til beskrivelsen. Virkelig effektivt. Kan varmt anbefales.

Svar från Mitflottesmil.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.