vriendelijke klantenservice. 1 ding zou ik graag willen een programmaatje, waarin ik kleuren naast elkaar kan leggen, in een tekening van muren.Nu moet ik google play betalen om dat te kunnen met... Se mer

Företaget har svarat
Eerst de kleurenkaarten besteld, daar de mooie groen met mos uitgekozen en besteld als muurverf. Wat een ontzettend fijne verf en jawel de kleur komt perfect overeen met de kleurenkaart. Heel erg bl... Se mer
Företaget har svarat
Wat een fijne webshop/ site. Je kunt eerst de kleurkaarten bestellen en thuis op je gemak de kleuren uitzoeken. De saus is erg prettig om mee te werken. En de all-in lak kan echt overal op, wel eerst... Se mer
Företaget har svarat
Goede verf kwaliteit mooie kleur zoals aangegeven . Alleen de 2 kwasten die ik er bij gekocht heb vallen tegen lijken wel penseeltjes
Skrivet av företaget
Am Reitfeld 10, 93161, Sinzing, Tyskland
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie kleuren. De verf dekt in 2 lagen, mooie afwerking.
Ik zal zeker nog bestellen!

Svar från MissPompadour.nl
Snelle levering, mooie kleuren, de dekking is prima. Bij 1 bestelling liep de betaling vast, vanuit mijn betaalapp. Er werd goed meegedacht zodat ik mijn verf nog op tijd had om in het weekend lekker de schilderen. Top service!

Svar från MissPompadour.nl
Ik had fout gemaakt met kleur verf bestellen.
Liep allemaal langs elkaar heen
Maar het werd allemaal netjes opgelost ..
Ben tevreden .
Zijn nog niet aan schilderen maar kleuren zien er goed uit en snel bezorgdt binnen week hadden wij de verf binnen .benieuwd naar het resultaat .

Svar från MissPompadour.nl
Mooie kleurstalen, met bijzonder mooie kleuren.
Jammer dat het ruim een week heeft geduurd dat deze binnen waren.
Dat maakt dat ik twijfel om verf te bestellen, als de levering dan ook zolang duurt...is dat een overweging voor mij om het niet te doen.
Voor de rest goede kwaliteit kleurstalen, goed verpakt

Svar från MissPompadour.nl
Oud tuinbankje schoongemaakt en geverfd met Blauw met viooltjes. In een keer dekkend, zonder grondverf. Supermooi geworden!

Svar från MissPompadour.nl
De vernis is superfijn! Geurloos en droogt snel. Lakverf vind ik te dun en vloeit niet lekker. Minder enthousiast daarover. De verfbakjes zijn echt de beste! Handig voor je kwast ernaast. Super!

Svar från MissPompadour.nl
Snel geleverd wat ik had besteld.
Ben enthousiast over de kleuren. Tot nu toe gewend om met annie sloan verf te werken ga snel mijn ikea meubel verven ben heel benieuwd..

Svar från MissPompadour.nl
Op tig verschillende manieren proberen te bestellen. Telkens kom ik een link tegen dat niet werkt om mijn bank app dat de link blokkeert. Genoeg rode vlaggen zou ik zeggen dat mij doet vermoeden dat het bedrijf fake is ?

Svar från MissPompadour.nl
Heb de kleurenwaaier besteld en dus afgerekend. Vervolgens een bevestiging ontvangen, maar nooit een waaier ontvangen. DHL geeft niet thuis, het e-mailadres advies at pompadour blijkt niet te werken! Dus onmogelijk om de klacht te deponeren en op te laten lossen. Zou daar zeker geen verfbestellen!

Svar från MissPompadour.nl
De verf is van erg slechtekwaliteit, het dekt voor geen meter en er zijn minimaal 3 lagen nodig om het dekkend te krijgen. We hadden niet genoeg aan 2,5 liter voor een kamertje van 12 m2. Hierna 1 liter bijbesteld en de kleur kwam niet overeen. Zelfs niet ook maar een klein beetje.
Mooie marketing, maar het is allemaal een leugen. Er is niets van waar van wat ze beloven en gezegd gedaan te hebben. Trap er niet in!

Svar från MissPompadour.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.