Inte ens värda en stjärna… OSERIÖST företag som nämnt tidigare tar dom orimliga priser.. Ingenstans stod det att biljetterna köptes i andrahand.. mitt namn står på biljetterna, jag valde platser... Se mer

Köpte biljetter till Batra och Glans, medveten om att jag betalade mer, drygt 2000 för två, men var beredd att göra det eftersom jag missat köpa ordinarie. Men så fort betalningen gått igenom kom ett... Se mer

Detta är ett företag som köper upp biljetter och säljer betydligt dyrare, men det är så snyggt gjort att du tror att handlar direkt av de som säljer biljetterna i 1ahand. Jag köpte 2 biljetter för 214... Se mer

Bedrägeri företag! Köpte 2 biljetter till Tootsie till den 4 november via minaupplevelser.se som samarbetar med Onewayticket.se för 2.400:- och betala med Klarna. Fick inga biljetter och fick inte tag... Se mer

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ett företag man inte kan lita på

Ett företag man inte kan lita på. Köper biljetter för ett pris och får biljetter som ligger betydligt högre än vad biljetterna utvisar samt att biljetterna står i annat namn. Oneway Ticket köper biljetterna från Ticketmaster i ett namn som inte finns och säljer dom vidare med 30% tillägg och sen fakturerar Klarna köparen och pengarna levereras till Haltea AB. Detta är inte rumsrent och hur två välkända bolag som Ticketmaster och Klarna befatta sig med denna typ av affärer. Skrämmande. Köp alldrig biljetter via Oneway Ticket.

8 mars 2022

Vilka lurendrejare

Vilka lurendrejare! Vi köpte biljetter till ett evenemang som blev inställt p.g.a. ändrade Coronarestriktioner. Då fick vi ett mail av dem som gav oss möjlighet att boka om till ett annat datum. När man bokade om skulle summan man betalat för biljetterna i första hand dras bort från den nya bokningen. Efter drygt en vecka då inga pengar återbetalats och de inte heller hade svarat på mail så kom jag turligt på att jag betalat via Klarna. Kort efter kontakt med Klarna fick jag en mail från ”minupplevelse.se” att betalningen skulle avbrytas. En mycket tråkig upplevelse som jag kommer att dela med alla jag känner.

4 februari 2022

Flera som står på kö och blivit lurade

Flera som står på kö och blivit lurade. Uselt av Klarna att inte göra något åt företaget trots alla kommentarer som dom läst enligt mail!
När det gäller pengar är man tydligen inte rädd om sitt rykte!
Dåligt Klarna!

31 januari 2022

EXTREMT påslag på biljettpriset

EXTREMT påslag på biljettpriset. Såg jag efteråt, dessutom 99:- frakt fast det skickas digitalt. Babblarna show med bajsnödiga barn och på Tibbleteater som var mest full av flera medföljande vuxna som skymde sikten.
bra showat av artisterna men för det dyra priset från minupplevelse inte värt det. Kommer inte handla härifrån igen och varnar andra att kolla runt noga efter andra biljettställen.

28 november 2021

Sämsta företaget

Sämsta företaget. Otrevlig och omöjlig kundservice. Beställde biljetter 16 sep, ångrade mig 5 oktober då biljetter ej kommit. Ordern var inte ens under behandling men jag fick inte ångra mig. Jag fick biljetter idag 23 november.

23 november 2021

Köp inte dina biljetter här!

Köp inte dina biljetter här!
Mycket dyrare!
Omöjliga att kommunicera med!
Lurigt när man klickar i köpet, de informerar inte om att ångerrätten inte gäller. Ej heller varför priset är mycket högre!
Skräpföretag!

18 november 2021

Köpte 8 biljetter för 924 kr/st, mot 520 kr hos arrangören

Köpte 8 biljetter för 924 kr/st, visst såg jag att det var andrahandsbiljetter, att de som affärsidé köper upp bra platser. Tänkte utan att kolla att avansen blir 10-20%.
För en konsert som är långt ifrån utsålt la de på nästan 100%!!!!!
Ocker!!! De tjänade ca 3300 på ett par tryck...
Avbokning köpte jag till, såg sedan att avbokning vid sjukdom måste göras senast 14 dagar före konserten :)). Jag säger då det, vilket företag....
Kul att se att Therese, som gav minupplevelse.se 5 stjärnor, troligtvis är styrelseledamot för Haltea...

11 november 2021

Noll stjärnor

Noll stjärnor! Är detta verkligen lagligt och tillåtet? Detta är en stor bluff! Vi är sjukt besvikna och kommer att anmäla till ARN!!!!

2 november 2021

NOLL stjärna

NOLL stjärna. Jag upplever exakt samma som de flesta andra skriver här. Hur kan man som företag tro att detta är sättet man gör för få kunder att bli nöjda och komma tillbaka. Jösses. Det här är ett riktigt surt och dåligt skämt. Ett Bluff företag som lurar kunder genom finstilt liten text. Så sjukt illa. snart har företaget försvunnit och heter något annat. och vem fasiken Robin Ottosson i Hägersten, det är tydligen hans biljetter så han kan ju ta dom, jag tänker inte betala dom.

1 november 2021

Jag vill heller inte ge ens en stjärna

Jag vill heller inte ge ens en stjärna. Har idag skickat anmälan till ARN där också Klarna har del i hur fel det blev. Klarna lovade pausa fakturan men ändock drogs pengar. Biljetterna kom efter fyra dygn, med annan platstilldelning än jag beställt. Omöjligt få kontakt med detta företag. Pengarna gick till ett företag med annat namn!!! Tycker det är dåligt av Klarna också som inte tar ansvar för att dom hanterat det fel.

27 oktober 2021

Vill inte ens sätta en stjärna!!

Vill inte ens sätta en stjärna!!! VARNING FÖR DETTA BLUFFÖRETAG. Enligt företaget har du inte rätt att ångra eller avboka ditt köp.
När man mejlar dem (har ej kundservice via telefon) får man vänta minst 7dgr innan man får svar. Har nu inlett utredning via klarna och anmält till konsumentverket.

26 oktober 2021

Varning

Varning! Vi betalade 1397 kr för att lyssna på Lill Lindfors på Vara Konserthus den 21 okt 2021. Ordinarie pris 750 kr, så vi känner oss grundlurade. Som kund står Patrik Granström, inte vi.

21 oktober 2021

Var slarvig när jag beställde och…

Var slarvig när jag beställde och förstod inte att det var andrahandsbiljetter. När biljetten kom med annat namn på reagerade jag och mailade. De svarade efter några dagar att allt var i sin ordning. Det var andrahandsbiljetter men bara jag skulle ha just de biljetterna. Kollade upp personen som stod på biljetten från början. Finns förstås ingen sån person och telefonnumret som står på biljetten är inte i bruk...Lurad. Har någon gått på det evenemang ni beställt och kommit in? Var biljetten äkta undrar jag? Vågar man chansa på att gå dit?

14 oktober 2021

Folket här borde sluta skriva dåliga…

Folket här borde sluta skriva dåliga recensioner för att ni har köpt "dyra" biljetter. Ni får skylla er själva när ni har accepterat och köpt biljetten för det priset. Företaget ska inte behöva få dåligt betyg pga det. Ge betyg istället som omfattar biljettens funktion samt deras kundservice. Det handlar bara om dålig vetenskap om hur man får prissätta en biljett. Det är bara att gå in på konsumentverkets sida och läsa om andrahandsbiljetter, även vad man har för rättigheter och inte vid köp av både andrahandsbiljetter och förstahandsbiljetter.

4 oktober 2021

Helt utmattad av att försöka nå detta…

Helt utmattad av att försöka nå detta företag. Fått spärra p nr på Klarna. Fått felaktiga biljetter och försökt nå dem via mejl, telefon, (mycket svårt att hitta, och nr bara stängs av när man ringer). Kontaktruta på webben, funkar inte. Går inte att skicka trots att allt ifyllt. Man måste ha bokningsnr med och de tfår man först med bilejtterna som kommer långt efter de 24 timmar som avser genrell återköpsrätt. Försökt sedan dagen efter felbokningen gjorts och en hel vecka. Nu har jag fått spärra kontokort, bankid och personnummer. V talar om nästan 2500 kr.

23 september 2021

Lurad!

Lurad!
Bokade två biljetter på mittenpartiet på parkett på Cirkus.Betalade 1970:- för dessa. När de kom var det platser på rad 10 läktare! Mailade företaget åtskilliga gånger och efter ca 3 veckor svarade de ”att mittpartiet innebär bakre parkett eller främre läktare”! Cirkus läktare har 14 rader, vilket innebär att platser på rad 10 knappast kan räknas till främre läktare!
Hälsning
Lena

19 september 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis