Workshop: Michella er god til at forklare og vise de forskellige teknikker, så alle kan følge med. Og så er det godt maks. at være 15 deltagere. Min.palets mønstre er skønne.
Det här tycker kunderna
Jeg er glad for at følge MinPalet på Instagram som nybegynder inden for broderi og derfor glad for at støtte ved at købe lidt grej i webshoppen. Alle varer er fine og praktiske.
Møde man Michella, er det tydeligt at mærke passionen! Hjemmesiden er overskuelig og fin - der bliver tydeligt lagt vægt på kvalitet. Det er altid til at få fif og vejledning, og er man heldig, at mød... Se mer
Vi har både en broderet taske og en cowboyjakke med navn på, som Michella har broderet. Begge dele er vi så enormt glade for og de får altid ros af folk omkring os. Derudover har vi også fået navn på... Se mer
Skøn opskrift med blomster
Skøn opskrift med blomster! Blev lyn hurtigt sendt til min mail så jeg kunne komme i gang med at brodere 👏🏻😍
Minpalet er fantastisk- Hun levere et…
Minpalet er fantastisk- Hun levere et fantastisk materiale både i form af opskrifterne til inspiration, men også hendes vare på bestilling. Hun laver tingene med kærlighed og ordentlighed.
Hun får den allerbedste anbefaling herfra 🔥
Har købt en broderiguide med julemotiver
Har købt en broderiguide med julemotiver, og indkøb og download foregik upåklageligt.
Min bedste anbefaling herfra til min.palet.
Min varmeste anbefalinger
Min varmeste anbefalinger. Michella er så sød og ikke bleg for at hjælpe hvis man har spørgmål.
Jeg har købt hendes broderiopskrift med en ræv og hendes schattersting guide. Og den første jeg lavede er jeg mega stolt af, for det så helt professionelt ud… Det må være indbegrebet af en god guide og opskrift. Ikke sidste gange jeg køber noget hos Min Palet 🥰
Meget tilfreds!
Det fungerede virkelig godt og opskriften landede i min indbakke lige så snart ordren var gennemført.
Kæmpe anbefaling
Jeg prøvede at brodere derhjemme, men manglede det sidste for, at komme ordentligt igang. Jeg deltog i en workshop, hvor jeg fik rigtig god vejledning og hyggelige samtaler om broderi :) Jeg har også broderet efter en af hendes broderi guides, og det bliver ikke den sidste jeg prøver.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.