Nja... Det finns förbättringsområden
Nja... Jag vill väldigt gärna sätta ett högre betyg för jag älskar idén som skulle göra det smidigare att handla begagnade barnplagg, men min upplevelse är att tjänsten behöver utvecklas ytterligare än.
Jag beställde fyra klädkit som hade beskrivningen "mycket fint skick" (ett plagg "fint skick"). Det stod inget om några defekter och det syntes heller inte på bilderna. När plaggen kom hem (mycket snabbt, redan dagen efter beställning kunde jag hämta paketet hos ombud!) hade två av plaggen tydliga, synliga fläckar framtill och ett tredje plagg upplevs krympt på längden. Ytterligare ett av plaggen var förvisso i fint skick, men i storlek 120 och inte 116 som annonsen, vilket gör att plagget inte kan användas i sommar som tänkt. Plaggen är ju inte trasiga så de går att använda och jag behåller de därför, men jag hade förväntat mig att defekter beskrivs och visas på bilder. Enligt mig är plagg med defekter inte "mycket fint skick". Till nästan nypriser (speciellt plagg från billigare märken som H&M och Lidls Lupilu eller något dyrare Lindex och Kappahl) hade jag nog hoppats på lite mer.
Bilderna på hemsidan är väldigt fina, men sökfunktionen hade jag önskat förbättrades. Exempelvis om man är ute efter t-shirts i en viss storlek, istället för att behöva titta igenom alla kit. Baksidorna på plaggen ses inte på bilderna, vilket jag också önskat, och i annonserna kan det stå exempelvis "50% fint skick, 50% mycket fint skick", men man får inte veta vilket av plaggen som är i vilket skick.
Nattplagg kan man enbart se detljer eller mönster på. Det gjorde att jag inte vågade beställa ex ett nattlinne eller pyjamas.
Ett plus för fri frakt över en viss summa och i övrigt en relativt ok fraktavgift. Paketet som kom hem innehöll en trevlig och personligt skriven lapp, vilket jag verkligen uppskattade, och kiten var fint packde.
Jag vet själv inte om jag kommer beställa därifrån igen. Kanske hade jag bara otur med min första beställning?