Ondanks de carnaval toch een snelle levering mooi product ziet er prachtig uit !
Det här tycker kunderna
Product was ok maar de levertijd was lang
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Mini & Beau is de plek waar mooie herinneringen ontstaan. We personaliseren producten met onze borduurmachine precies zoals jij het wilt. Onze collectie bestaat uit baby- en kinderkleding en handige accessoires. Denk aan badponcho's, badjassen, speenkoorden, speendoekjes, knuffels, kindermutsen, kinderrugzakken en meer.
Kontaktuppgifter
De Steeg 34, 6687EG, Angeren, Nederländerna
- info@minienbeau.nl
- minienbeau.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lakentje met naam is heel mooi👌
Product was ok maar de levertijd was…
Product was ok maar de levertijd was lang
Zeer goed service
Zeer goed service. Had het cadeautje snelnodig en dit was ook op tijd binnen.
Dankjewel voor de goede service!
Bloem als speendoekje
Te leuke cadeautjes om te geven
Te leuke cadeautjes om te geven! En voorzien van top kwaliteit, zeker een aanrader!
Met zorg gemaakt
Mooi en met zorg gemaakt, goede kwaliteit en netjes verpakt!
Kwaliteit van het product is heel goed,
Kwaliteit van het product is heel goed,
Contact is fijn
Echt een aanrader.
Mooie kwaliteit en leuk kraamcadeau!
2 dagen nabestelling kon ik het afhalen. Ziet er goed uit en mooie kwaliteit. Ik heb hier al vaker besteld en zeer tevreden!
Prachtige speenkoord
Omdat de tijd is aangebroken dat mijn zoon door heeft dat hij kan spelen met zijn speen (lees: uit de wagen of maxi-cosi gooien), werd het tijd voor een speenkoord. Ik zocht een speenkoord waar zijn naam op staat en geen kralen bevat. Zo kwam ik bij Mini&Beau waar je gepersonaliseerde artikelen kan bestellen van stof. Top! Lekkere zachte stof, mooie afwerking en zijn naam staat er prachtig op. De speen blijft nu lekker in de buurt, zonder dat mijn zoon er hinder van ondervindt. Ik ben er erg blij mee! Deze speenkoord gaat lekker overal mee.
Wat een prachtig product
Wat een prachtig product! Heel erg blij mee 😍😍😍
Eindelijk een speenkoord gevonden wat…
Eindelijk een speenkoord gevonden wat niet zo enorm stug is. Hierdoor blijft de speen goed zitten.
Super geholpen
Super geholpen doordat ik een leuke rugtas wilde bestellen maar de naam was net te groot. De lettertype kon wel wat kleiner zodat het wel paste en ik een super leuk kraamcadeau had voor mijn vriendin 💙😊
Leuke producten!
Erg leuke en mooie producten. Snelle service. Top!
Top!
Super mooie spullen voor de aller kleinste! Top gemaakt en vriendelijk contact. Wij zijn erg blij met onze spulletjes!
Super mooi product
Super mooi product, snelle levering en vriendelijk contact. Kortom aanrader voor mooie verrasing!
Ik heb meerdere keren bij Mini & Beau…
Ik heb meerdere keren bij Mini & Beau besteld en ben elke keer ontzettend tevreden! De producten zijn van prachtige kwaliteit en hebben een unieke, stijlvolle uitstraling. Perfect voor mijn eigen kind, maar ook ideaal om cadeau te geven. De service is top en de verzending altijd snel. Bij twijfel wordt er altijd meegedacht, wat het bestelproces extra fijn maakt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie en gepersonaliseerde items!
Persoonlijke service en mooie kwaliteit!
Er wordt met je meegedacht als je een bestelling plaatst om de juiste keuze te kunnen maken. Ik heb al meerdere leuke dingen in huis voor mijn zoontje. Ook super leuk om als kraamcadeau te geven. Mijn eerste aankoop, een badcape met naam erop, bijna een jaar geleden gekocht en blijft mooi!
Geweldige service
Geweldige service van Mini&Beau! Mijn bestelling was snel klaar en precies zoals ik had gehoopt. De producten zijn van mooie kwaliteit en worden met veel zorg ingepakt. Echt een aanrader.
Leuke producten voor een goede…
Leuke producten voor een goede prijs/kwaliteit. Zeer tevreden!
Een echte aanrader
Een echte aanrader! 😍 Ik ben super blij met mijn bestelling.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.