Mit bedste bud er at dette her et scam.
Mit bedste bud er at dette her et scam.
Har netop deltaget i én times gratis MasterClass Webinar med Maria Bang (stifter), hvor min feedback på deres Facebookside var nedenstående:
"Kære Maria.
Med alt respekt så er jeres gratis "Master" Class som jeg lige har haft fornøjelsen at spilde 1 time på, komplet ubrugelig.
Du har brugte 1 time på at give præcis 0 konkrete værktøjer man tage kan med hjem så hvori består Masterclass delen?
1 time lang reklame for dig selv og din virksomhed og jeres metode som mindede mest om en lang hjernevask for hvorfor, hvis man ellers er en ordentligt forældre, skal bruge oceaner af tid og penge på mentaltræning hos jer (fordi husk: der er jo ingen quick fix).
Det føltes mest af at som et overfald af en telefonsælger fra et EL-Selskab eller en Facer fra WHO som man blir stoppet af ud for Føtex og ikke kan slippe af med igen og som igennem en tilrettelagt skyldbaseret strategi får folk til at tegne et abonnement af ren og skær dårlig samvittighed.
Og helt klassisk slutter det hele lige med: Book et gratis møde og hør hvordan du kommer igang - men SKYND DIG, der er MEGET begrænsede pladser. Som taget direkte ud af en phising e-mail.
Maksimal spild af tid."
Efter flere bekræftende beskeder på mit opslag fra andre brugere i gruppen med samme oplevelse har mindyourfocus nu kvitteret med at slette opslaget smide mig ud af facebookgruppen.
Scam!