Mindsetflix Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aan het bekijken.. een fake urgentie afteller, ik lees dat mensen moeite hebben met opzeggen. Mis je het 8 min. Window dat wordt er een app gepushed die ik uiteraard niet zomaar accepteer. De opt... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik snap deze goede reviews totaal niet. Ooit geprobeerd, maar bleek niks voor mij te zijn. Netjes afgemeld. Bevestiging gekregen van de afmelding. En nu wordt er toch nog steeds (al twee maanden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kennis is natuurlijk pas macht wanneer je dit gaat implementeren in je leven. Wat een geweldige combinatie van opdrachten, samenvattingen en video's. Zelfs met een druk leven kan je hierdoor i... Se mer

Företagsinformation

1. Utbildningscentrum

Skrivet av företaget

MindsetFlix is hét abonnement om jouw persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Het bestaat uit krachtige boeksamenvattingen, luisterversies, mini-cursussen en opdrachten, geïnspireerd op de beste ontwikkeling- en succesboeken wereldwijd. Door onze vierdimensionale manier van leren, gericht op lezen, luistere, kijken én toepassen, kun je eindelijk eens écht het effect van een goed boek ervaren, zodat jouw leven vanaf nu positief kan gaan veranderen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik denk fake en onbetrouwbaar

Mis je het 8 min. Window dat wordt er een app gepushed die ik uiteraard niet zomaar accepteer. De optie om maandelijks te betalen voor een heel jaar abbonement. Staat nergens dat na een aantal maanden opzegging je toch niet voor een heel jaar moet doorbetalen. Hoe zit het met copyright van de boeken?

Kvk nummers vind ik niet op de pagina onderaan. Tijd om voorwaarden te lezen wordt je niet gegund.. meteen beslissen of anders direct de app installeren.. komt die app uit de officiële Google store? Geverifieerd door Google protect?

Het klinkt handig.. maar ik vertrouw het niet. Geen lid geworden...

25 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onbetrouwbaar, begin er niet aan.

Netjes afgemeld. Bevestiging gekregen van de afmelding.
En nu wordt er toch nog steeds (al twee maanden lang) geld afgeschreven. Maar weer een mail gestuurd.
...krijg ik weer een excuus en wordt het geld volgende maand weer afgeschreven.

Komt bij mij nogal louche over. Krijg er voornamelijk stress van.
Geen goede mindset iig.

6 juni 2022

Aanrader!!!!!

Ik vind Mindsetflix een enorme aanrader! Zelf wilde ik al veel meer lezen maar kwam het er nooit van. Daarom helpt Mindsetflix mij ontzettend goed en het kost ook nog eens weinig tijd! Aanrader!!! :)

17 januari 2022

Het brede aanbod van Mindsetflix

De Mindsetflix cursus heeft mijn denkwijze naar een ander niveau gebracht. Ik ben 18 jaar oud en erg geïnteresseerd in het onderwerp mindset. Mindsetflix heeft een ontzettend breed aanbod aan cursussen waarvan ik in een korte tijd al zoveel heb geleerd. Ik kijk echt uit naar nieuwe cursussen!

17 januari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mindsetflix without the tricks..

Zo fijn dat ook hieraan gedacht word. Jongeren en hun mindset. Hoe belangrijk in deze tijden. Maar door er zelf zo mee bezig te zijn raak ik zelf nóg meer gemotiveerd de goede kant op te blijven denken. MINSETFLIX is the new black;)

22 oktober 2021

Enorme aanrader!!

Enorme aanrader!!

Dit helpt mij om de juiste mindset te krijgen, met weinig inspanning! Kost weinig tijd terwijl je wel de belangrijkste punten uit een boek te weten komt.

Mindsetflix wil je zeker niet missen.

15 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn, divers en makkelijk in gebruik

Wát een fijne tool. De fijne diversiteit in titels zorgt ervoor dat ik flink wat tijd bespaar.
Een groot gedeelte van de titels sluiten ook goed aan bij mijn interesses, zowel persoonlijk als werk gerelateerd.
Daarnaast is de app ook nog eens erg makkelijk in gebruik.
5 sterren! Dikke aanrader.

9 oktober 2021

Positief verrast

Via mijn werk een abonnement kunnen afsluiten en ik werd positief verrast! Handig in gebruik, veel keuze en zeer informatief!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie app waar je snel en efficiënt…

Mooie app waar je snel en efficiënt informatie uit boeken kunt vergaren zonder de boeken eerst zelf te moeten lezen. Het wordt heel fijn uitgelegd en de samenvattingen zijn goed en snel te lezen. Ben hier heel blij mee omdat het mij veel tijd bespaart.

Geweldig!

Super!! Dit helpt mij om de juiste mindset te krijgen! Waarbij ik beter kan functioneren als ondernemer.

Mega makkelijk

Snel de logica van het boek begrijpen en direct toepassen. Dit is wat we in deze drukke tijden nodig hebben! Ik ben fan!

Top…

Wat fijn als je niet hele boeken wilt lezen. Dit is echt een aanrader. Dit kost je weinig tijd en je hebt er erg veel aan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kennis is potentiële macht!

Kennis is natuurlijk pas macht wanneer je dit gaat implementeren in je leven.

Wat een geweldige combinatie van opdrachten, samenvattingen en video's.

Zelfs met een druk leven kan je hierdoor in een korte tijd veel progressie maken. 5 sterren aanrader dus!!!

Aanrader!

Aanrader als je geen tijd hebt om zelf boeken te lezen, maar toch de inhoud van een boek wil weten. Goede keus in verschillende boeken met verschillende content!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.