Min afsked Omdömen 356

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi blev behandlet med meget stor respekt og empati i forbindelse med min hustrus bisættelse. Catrine håndterede opgaven perfekt, og vi fik alle de oplysninger og den hjælp vi havde brug for. Jeg kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man ønsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men når man står i en sårbar og sorgfuld situation med et tab af en nærtstående, så er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nærværende og tillidsskabende måde at være på. Der blev taget hånd om næsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼 Min afsked tog mig i hånden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisættelse lige efter hans ånd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... Se mer

Företagsinformation

1. Begravningsentreprenör
  2. Begravningsbyrå

Skrivet av företaget

Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

Skrivet av företaget

Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Venlige, men også travle

Det gode er, at de virker som moderne bedemænd, der er i øjenhøjde. Men jeg synes også det virkede som om, at de har for travlt, ala at de lider under deres egen succes. Tingene blev gjort som de skulle, men jeg følte mig underinformeret og måtte selv navigere i ting, som jeg hører fra andre, at deres Bedemand har fortalt dem. Rustvognen min Mor blev hentet i trængte til vask, så meget at Min Afsted selv undskyldte for det, da de hentede min Mor.

26 november 2025

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse, og for at beskrive de punkter, som vi også talte om i telefonen. Jeg er rigtig glad for, at tingene blev gjort, som de skulle, omend vi også tager til os, at du føler dig underinformeret, samt at bilen ikke så ud, som du ønskede.

Alt det bedste fremover til dig og dine!

- Joakim, Min Afsked

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Synes hende vi fik tildelt var super…

Synes hende vi fik tildelt var super god. Kunne være seriøs men også løfte stemningen lidt og kunne grine samtidig med det selvfølgelig ikke blev for meget. Så vi er meget taknemmelig

26 november 2025

Kære Rasmus,

Tak for din flotte anmeldelse! Den varmer her i kulden :)

Alt godt fremover.

- Joakim, Min Afsked

I trygge hænder

I forbindelse med min fars død og begravelse havde vi min afsked til at stå for begravelsen.
Vi var i trygge hænder fra første møde.
Der var styr på at alt forløb som planlagt.
Kiste, papirer, blomster mm.
Kan kun anbefales

27 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Udgiver sig for at være lokal

Virksomhedens bedemænd udgav sig for at være lokalt gentagende gange, i en by hvor de slet ikke hører til. Jeg spurgte endda specifikt, da jeg ville bruge den lokale bedemand

13 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Kære Rasmus,

Jeg er frygteligt ked af, at du har haft denne oplevelse, omend det undrer mig en smule.

1. Alle kollegaer i Min Afsked nævner firmanavn, som det første i samtalen. Altså: "Min afsked, det er *personens navn*.

2. Såfremt man som dén, der ringer ind, spørger efter en specifik medarbejder eller forretning, er det ikke i hverken familiens eller vores interesse at indgå videre dialog.

3. I din anmeldelse skriver du ikke info om, hvilken by det drejer sig om, og således er det lidt besværligt for mig at sige, om det er en by, vi er vant til at komme i. Dog kan jeg sige, at der er mange steder, hvor det altid vil give bedre mening at få fat i en anden bedemand end os, og det vejleder vi også familier, der ringer til os, i.

Såfremt du har lyst til yderligere dialog eller forklaring, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på js@minafsked.dk eller på vores hovednummer 73 70 66 20, hvor du kan spørge efter mig.

Joakim Skak, Direktør i Min afsked

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En lidt blandet fornøjelse- derfor kan…

En lidt blandet fornøjelse, som dog endte med 5 stjerner.
Vi blev taget godt imod af bedemand Per, da vi skulle have møde omkring vores mors bisættelse, og aftalte en pakkepris. Forløbet var som sådan fint, men da regningen kom var prisen over 2.000,- højere end det aftalte, endda efter tilskuddet på omkring 1.000,- som man kan søge hjem til den slags var fratrukket.
Undertegnede kontaktede “ min afsked” men fik besked på at der kun var en’ kørsel i pakkeprisen, og at kisten havde været 1.000,- kr dyrere end den fra pakken. Dette var jeg undrende overfor da vi ikke havde bedt om en anden kiste, og da der var trukket en’ kørsel ud af ligningen, da vi selv ville hente urnen på krematoriet.
Priserne er ikke ublu, men jeg mener at det havde været på sin plads at informere om det ved mødet, hvis prisen bliver en anden, specielt når man annoncerer med at man har gennemskuelige priser på sin hjemmeside.
Det giver en lidt ærgerlig oplevelse, som nemt kunne have været undgået.

Efterfølgende har jeg haft en god samtale med Joakim fra “minafsked.dk” som både beklagede den del af oplevelsen der var uheldig, og rettede prisen til så den passede med det beløb vi havde fået oplyst, og aftalte på mødet.
(Tak for ordentlig behandling Joakim.)

26 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse. Vil du kontakte mig på mail på jsminafsked.dk? :) Så finder vi sammen en løsning på det.

God dag!

Joakim, Min Afsked

Kan varmt anbefales

Vi er meget taknemmelige for den rolige og professionelle måde, alt blev ordnet på.
Bedemanden var nærværende, imødekommende og lyttende.
Det var rart, at alt omkring økonomien var gennemsigtigt – ingen overraskelser.
En tryg oplevelse i en svær tid.

31 oktober 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Alt det bedste.

- Joakim, Min Afske

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.