Millmountain.dk - Morten Møllebjerg Omdömen 46

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Booking Morten was perhaps the single best decision we made for our wedding at Maryhill Estate. From our very first meeting, we were convinced that the chemistry was great. Morten was ap... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan ikke anbefale Morten nok! ♥️ Fra start til slut har han været helt fantastisk(!) Nærværende, professionel og utrolig dygtig til at få os til at føle os trygge foran kameraet. Han fo... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak for de smukke billeder fra vores store dag! Vi er meget lykkelige for, at vi valgte at bruge Millmountain til vores bryllup d. 10-08-19. Morten er yderst professionel, og forstår at fange... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Bröllopsfotograf
  2. Fotograf
  3. Videoproduktion

Skrivet av företaget

Hej, Jeg hedder Morten og jeg vil være beæret over at forevige jeres store dag. Det at fange de små og store øjeblikke, er en ægte passion for mig. Det er ikke bare et billede eller en video jeg skyder - jeg sikrer jer et minde, I altid kan tage frem. I vil opleve jeg skaber mine billeder på den naturlige måde - hvor vi sammen skaber en naturlig og afslappet stemning - også selvom I ikke selv tror i er gode foran et kamera. Det er derudover vigtigt for mig at fange netop det i ønsker, og selvom jeg har min egen stil, er jeg altid frisk på at prøve noget nyt og matche jeres ønsker. Som I nok har set, skyder jeg både foto og video. Jeg elsker den stemning og energi en bryllupsdag rummer - alle er klar på at fejre kærligheden, alle stråler og er i godt humør. Det er en magisk dag for jer som brudepar, men det er den også for mig. Det endelige resultat bliver klargjort, så det kan deles på de sociale medier. Billeder er tilpasset, så farverne er optimale og alt musik er købt eller produceret specifikt til jeres video. Mit primære område er bryllupper og elsker den stemning og energi den dag rummer - alle er klar på at fejre kærligheden, alle stråler og er i godt humør. Det er en magisk dag for jer som brudepar, men det er den også for mig. I kan se mit arbejde på https://millmountain.dk eller på instagram https://instagram.com/millmountain.dk/ Kontakt mig endelig hvis I har spørgsmål, eller ønsker et tilbud på jeres store dag. Med venlig hilsen Morten Møllebjerg

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Best photographer!!

From our very first meeting, we were convinced that the chemistry was great. Morten was approachable, flexible, and genuinely interested in understanding our preferences. He answered all our questions willingly and made us feel completely comfortable from the start.

On the day itself, he was calm, confident, and always smiling. You can really see how passionate he is about his work and how much he genuinely enjoys weddings through his big smile behind the camera - which made us smile even bigger. He has a wonderful way of making you feel comfortable, while also bringing fun ideas for shots that feel personal and full of life.
The final result absolutely blew us away. The video captures everything we hoped for: the emotions, the fun, the energy, and the party. And the photos are simply beautiful - so many good moments captured in such an authentic way.

What impressed us most was how present he was without ever being in the way. He captured everything, but always stayed discreet and calm in the background. It is clear that Morten genuinely enjoys his work and takes great pride in it, while still being flexible and tailoring the experience to what we wanted.

We are so grateful to have had him as part of our wedding and could not recommend him more highly.

Best,
Pratya and Niels

24 maj 2026

Vi kan ikke anbefale Morten nok ♥️

Vi kan ikke anbefale Morten nok! ♥️

Fra start til slut har han været helt fantastisk(!) Nærværende, professionel og utrolig dygtig til at få os til at føle os trygge foran kameraet. Han formåede at indfange alle de små øjeblikke, følelserne og stemningen fra vores bryllupsdag så smukt, at vi bliver rørt hver eneste gang, vi ser billederne og filmen igennem.

Resultatet er langt over alt, hvad vi havde turdet håbe på. Han har givet os minder for livet og helt ærligt: Fotograf og videograf er noget af det sidste, man bør spare væk til sit bryllup. Når dagen er fløjet forbi, er det minderne, der lever videre ♥️

Vi er så uendeligt taknemmelige for, at Morten var en del af vores store dag, og vi kommer til at værdsætte hans arbejde resten af livet.

Tak, tak, tak! 🙏🏽🥹

Kærligste hilsner
Louise og Kristian

16 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Morten fangede vores dag helt perfekt

Vi havde den store fornøjelse, at have Morten som fotograf og videograf til vores bryllup, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.

Fra start virkede Morten utrolig venlig, rolig og behagelig. Han formåede hurtigt at skabe en tillidsfuld stemning.

At overlade opgaven med at forevige en af livets største dage, kræver stor tillid, og den har Morten i den grad levet op til.

Under portrætfotograferingen, var han fantastisk til at skabe ro og naturlighed, så vi følte os helt afslappede foran kameraet. Til selve festen var han virkelig “fluen på væggen”, til stede uden at være påtrængende, og alligevel formåede han, at fange alle de små øjeblikke og detaljer, der betyder så meget.

Vi er særligt imponerede over Mortens evne, til at indfange de små ægte glimt mellem mennesker, et blik, et smil, et øjebliks stemning, og at få det hele til at gå op i en smuk helhed, i både billeder og video.

Vi er meget tilfredse med resultatet, og den hurtige levering har virkelig betydet meget for os, det var en fantastisk følelse, at kunne genopleve dagen, så kort tid efter.

Morten får vores varmeste og største anbefaling!

25 oktober 2025

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak for jeres flotte og rørende ord 🙏🏼

Jeg er så glad for at høre, at I har haft den oplevelse, det betyder virkelig meget for mig at vide, at billederne og videoen vækker minderne så tydeligt til live, og at I føler, det fortæller jeres historie på den helt rigtige måde.

Tak for tilliden - det værdsætter jeg meget højt! 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

KÆMPE stor anbefaling fra os!

KÆMPE stor anbefaling fra os!! - Vi er simpelthen så taknemmelige for at vi valgte og gå med vores mavefornemmelse, og ikke at gå på kompromis med fotograf til vores bryllup, derudover var vi enormt heldige med at vi ramte “spot on” med Morten.

Lige fra første kontakt var han enormt professionel og utrolig behagelig, op til vores bryllup lovede det et slemt uvejr og Morten var lynhurtig til at berolige os samt lavede en plan b for os, det gjorde at vi på dagen kunne slappe fuldstændig af.

Vi og vores gæster opdagede knap nok han var til stede på dagen men han havde hele tiden et overblik over festen og stemningen.

På dagen satte han hans computer frem så vores gæster allerede kunne se et sneak peak fra dagen og dagen efter fik vi allerede de første billeder samt en utrolig smuk og rørende video og under en uge efter havde vi alt, SÅ imponerende!

Kæmpe kæmpe tak herfra for vi altid kan bringe følelser tilbage fra vores bryllup igennem alle vores billeder og ikke mindst den virkelig skønne film!

4 oktober 2025

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak for jeres utroligt flotte ord 🙏🏼

Jeg bliver så glad for at høre, I har haft den oplevelse og kan mærke stemningen fra dagen i både billeder og video.

Det var en fornøjelse at være en del af jeres store dag og forevige jeres kærlighed – tak fordi I viste mig den tillid.

Kærlig hilsen Morten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Morten er ekstremt behagelig at have…

Morten er ekstremt behagelig at have med at gøre og leverer en meget høj kvalitet.

28 juni 2025

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak Christian! Det var en fornøjelse at forevige jeres store dag - tak for tilliden! 🙏❤️😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En af de bedste beslutninger ifm. vores bryllup

Vi var på jagt efter den helt rigtige bryllupsfotograf i over et år, indtil vi tilfældigt stødte på Morten på Instagram. Vi vidste med det samme, at Mortens stil var præcis hvad vi ønskede.

Fra første kontakt til sidste aflevering, oplevede vi en professionel, venlig og proaktiv dialog. Morten tog sig tid til at forstå vores ønsker og svarede hurtigt på alle spørgsmål, så vi følte os fuldstændigt trygge.

Morten var diskret i sin tilstedeværelse, men var tilstede ved alle de store øjeblikke. Han havde 100% styr på tidsplanen og sikrede, at vi nåede alle de vigtige billeder.

Vi havde flere særlige ønsker, hvortil Morten var imødekommende, kreativ og hjalp os med at få et resultat over vores forventninger.

Allerede to dage efter vielsen modtog vi en highlight-video + udvalgte portrætter (perfekt til at dele med familie og venner).

Efter mindre end en uge, modtog vi hele det færdige galleri i høj opløsning, leveret på en brugervenlig platform, hvor vi og vores gæster nemt kan downloade eller dele enkelte filer. Vi vælger selv hvilke billeder/videoer vores gæster skal kunne se.

Vi kan kun anbefale Morten og vil næsten give tilfredsgaranti 😉

Tak, Morten - for at forevige vores dag til perfektion.

Janni & Anders

14 juni 2025

Kære Janni & Anders ❤️

Tusind tak for jeres varme anmeldelse, den gik lige i hjertet!
Det var en ære at få lov til at forevige jeres store dag!

Jeg er virkelig glad for, at I følte jer trygge hele vejen igennem – det betyder alt for mig, når jeg får lov at være en del af så personlige og vigtige øjeblikke.

At kunne levere billeder og video, der ikke bare lever op til, men overgår jeres forventninger, gør mig både stolt og taknemmelig.

Tak for tilliden og de virkelig flotte ord! 🙏🏼

Magisk og professionel

Fuldstændigt fantatiske billeder og video. Morten forstod virkelig, hvilket udtryk vi ønskede og indfriede det til perfektion! Kæmpe ros og anbefaling fra os! Han fangede nogle helt magiske og naturlige øjeblikke! Kæmpe ros fra vores gæster også! De har videregivet, hvor behagelig, og hvor dygtig du er til at blende ind i omgivelserne!

På dagen var der en kæmpe forståelse og tålmodighed i forhold til at skulle have taget billeder, men man samtidigt som brudepar også ønsker at tage sig tid til at snakke med sine gæster

24 maj 2025

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak for jeres utroligt fine ord Det betyder så meget at høre, at I følte jer set, forstået og trygge gennem hele dagen – og at både I og jeres gæster har lagt mærke til min måde at arbejde på. Det er præcis sådan, jeg ønsker at være til stede: som en stille støtte i kulissen, der fanger stemningen og de små, ægte øjeblikke.

Jeres dag var noget helt særligt, og det var en fornøjelse at få lov til at dokumentere jeres kærlighedshistorie. Jeg føler mig heldig over at have fået lov til at være en del af den ❤️

Tak for tilliden – og for at dele jeres oplevelse. Det betyder alverden!

De kærligste hilsner,
Morten

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste valg til vores bryllup!

Det er svært at beskrive, hvor glade vi er for at have valgt Morten som fotograf til vores bryllup! Morten er utrolig dygtig og har fanget de bedste øjeblikke fra vores dag. Han blender virkelig godt ind, så man næsten ikke bemærker, at han tager billeder. På den måde fangede han nogle helt uvurderlige øjeblikke af både os og vores gæster. TAK, TAK, TAK! Vi kan kun varmt anbefale Morten.

14 december 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder alverden for mig at høre, hvor meget I har sat pris på jeres billeder, video og hele oplevelsen. Tusind tak fordi i lod mig få æren at forevige jeres store dag!

Jeg ønsker jer alt det bedste i fremtiden ❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan kun anbefale Morten!

Vi kan ikke være mere tilfredse med Morten som vores bryllupsfotograf!

Billederne er blevet så smukke, og han har fanget vores ægte smil og lykke i øjnene. Han har nogle gode teknikker for at få billederne til at se flotte ud.

Vi føler os ikke normalt særligt fotogene, og har svært ved opstillede billeder, men Morten fik os til at slappe helt af. Det meste af tiden bad han os blot om at stå og omfavne hinanden eller gå og snakke sammen.

På den måde var han en flue på vægen, og fangede vores kærlighed på en troværdig og naturlig måde.

Helt fair pris for hvad man får.
Allerede dagen efter fik vi et sendt et smugkig af billederne, og resten kom efter en uge!

Han er vildt god til at fange lynhurtige momenter og reaktioner.
Nu har vi en helt masse skønne billeder at se tilbage på af dagen der gik så hurtigt.

Kæmpe anbefaling
Jonas og Sofia Juhl Møller

26 oktober 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak for de MEGET flotte ord og beskrivelse af hvad der gjorde oplevelsen god for jer, det betyder rigtig meget at høre! Tak fordi I gav mig æren af at forevige jeres store dag! 🙏🏼 Jeg ønkser jer alt det bedste ♥️

Bryllup 21.09.2024

Bryllup 21.09.2024

Vi valgte Morten som fotograf til vores bryllup, efter at have brugt tid på at gennemgå hans hjemmeside grundigt. De smukke billeder og videoer, vi så der, overbeviste os om, at han kunne levere lige præcis det, vi ønskede til vores store dag. Morten er en meget sympatisk og behagelig person, og allerede efter vores første webmøde følte vi os helt trygge ved, at vi havde valgt den rette fotograf. Hans professionalisme skinnede virkelig igennem fra starten.

På selve bryllupsdagen gled han nærmest ubemærket ind i begivenhederne, hvor han fangede de små, ærlige øjeblikke, uden at man overhovedet bemærkede hans tilstedeværelse. Allerede på dagen fik vi lov til at se et par af billederne, og vi var målløse – var det virkelig os.

Inden for en uge modtog vi både billeder og video, og resultatet var intet mindre end fantastisk og magisk. Når vi ser på dem nu, genoplever vi straks de følelser, vi stod med på selve dagen. Hvis du leder efter en dygtig og professionel fotograf til at forevige din store dag, kan vi varmt anbefale Morten! Vores gæster er lige så begejstrede for billederne og videoen, som vi er.
- Sandie og Rasmus

21 september 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak for de virkelig flotte ord!! Det betyder så meget for mig at høre det har været jeres oplevelse 😊🙏🏼

De største anbefalinger

Vi valgte Morten som fotograf til vores bryllup, og fra første sekund har vi følt os fuldstændig trygge. Han er yderst professionel, passioneret, diskret og en meget meget sød person, som man meget hurtigt føler, man altid har kendt. Ganske få dage efter brylluppet havde vi billederne, og vi er helt målløse over alle de stemninger/situationer/smil samt den høje kvalitet billederne hver især rummer. Vi giver Morten de allerstørste anbefalinger 😍☺️👍🏻

14 september 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse - det er så dejligt at høre. Det var en fornøjelse at være en del af jeres store dag - tak fordi I lod mig forevige den til jer ♥️

Alle pengene værd

Alle pengene værd! Kan varmt anbefale Morten til alle der har brug for en fantastisk bryllupsfotograf. Vi havde høje forventninger, og blev bestemt ikke skuffet.

31 augusti 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak Anders! Det er så dejligt at høre alle jeres forventninger blev mødt 🙏🏼😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Morten får vores største anbefalinger

Vi kan kun give Morten de største anbefalinger som bryllupsfotograf. Alle vores forventninger og ønsker blev opfyldt, hvor vi ønskede særligt fokus på smukke øjebliksbilleder af både os og gæster. Morten var utrolig god til at være til stede uden, at man bemærkede ham og vi modtog de smukkeste billeder. Alle vores gæster har også rost Mortens stil og billeder meget. Vi vil også gerne rose Mortens rolige og positive væsen og meget hjælpsomme væremåde. Endnu engang tak for det flotte resultat, Morten!

17 augusti 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak for de flotte ord 🙏🏼 Det er så dejligt at høre I havde en god oplevelse og at alle jeres forventninger blev mødt. Det var så smuk en dag, tak fordi I lod mig være en del af jeres store dag 🤍😀

Fuldstændig fantastisk arbejde!

Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores bryllupsfotograf, Morten! Han formåede at fange essensen af vores bryllupsdag på en helt fantastisk måde. Både videoen fra dagen og de over 700 smukt redigerede billeder er intet mindre end magiske. Morten var som en flue på væggen hele dagen – man lagde slet ikke mærke til ham, og alligevel fangede han alle de naturlige øjeblikke uden opstillede scener.

Han formåede at indfange ikke kun vores, men også vores gæsters ægte reaktioner, hvilket har givet os minder, vi vil værdsætte for evigt. Vi fik alle billeder og videoen allerede en uge efter brylluppet, og dagen efter havde vi endda fået et sneak peek – imponerende service! Faktisk så vi nogle af billederne allerede samme aften, hvilket var en fantastisk overraskelse.

Morten var opmærksom på alle detaljer, og tog selv initiativ til at fange smykker, pynt og andre små detaljer. Han kom endda hen og prikkede os på skulderen, når det var tid til at tage specifikke billeder, vi havde ønsket, som solnedgangsbillederne – så vi slap for at tænke på tiden.

Han får 100 ud af 10 stjerner fra os, og vi kan fuldt ud forstå, hvorfor der kun er 5-stjernede anmeldelser her på Trustpilot!

- Nicoline og Julius

27 juli 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak for de virkelig flotte ord!! Det betyder så meget at høre det hele har levet op til jeres forvetninger og I dag har de bedste minder med fra dagen, i ser på igen og igen 🙏🏼♥️ Selv tak for en virkelig fantastisk dag sammen med jer!!

Fortryllende dag kan nu genopleves igen og igen - TAK

Morten tog billeder og filmede til vores bryllup d. 24.08.24, og udover at være utrolig rar at snakke med og omgås, så er han også meget professionel og dygtig til sit arbejde (og som en flue på væggen).

Vi er lykkelige for det resultat, som vi har fået fremsendt efterfølgende - både billeder og videoer. Han har fanget så mange vigtige glimt og øjeblikke, som vi nu kan gense igen og igen. TUSIND TAK!

Vi kan på det varmeste anbefale Millmountain til enhver lejlighed - og især til dit/jeres bryllup!

24 augusti 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak for de flotte ord - det betyder RIGTIG meget at høre 🙏🏼😊 Det var en sand fornøjelse at være en del af jeres store dag 💒

Fuldstændig FÆNOMENAL

Fuldstændig FÆNOMENAL.

Morten er enormt professionel, utrolig imødekommende og super effektiv. Han fangede alle de vigtige øjeblikke både på film og billede, og skabte den fineste film fra dagen - ikke bare af os - men også af vores gæster og hele stemningen. En film med total WAUW-effekt.

Jeg er ovenud lykkelig for at have valgt ham som vores bryllupsfoto- og videograf, og er vis på, at hans lige ikke findes derude.

En million stjerner herfra.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

6 juli 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Ej, tusind, tusind tak for de virkelig flotte ord!! Det er SÅ dejligt at høre 😊🙏🏼

Det bedste valg!

Udover de fuldstændig fantastiske billeder, var hele oplevelse så god. Morten var alle steder uden man lagde mærke til ham og han formåede at fange hele stemningen både i billeder og video. Rolig, behagelig og dybt professionel. Kæmle anbefaling herfra 🤩

26 juni 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak, det er så dejligt at høre 🙏🏼 Det var en fornøjelse at være en del at forevige jeres store dag 🤍😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et fantastisk minde for livet!

Vi er så imponeret over Morten - både som person og som professionel fotograf. Har sjældent mødt et så behageligt menneske som ham!

Morten har skabt et uvurderligt minde i form af de smukkeste billeder og en fantastisk video, hvor han har fanget stemningen og følelsen fra hele dagen. Det er utrolig rørende at vi, vores familie og gæster kan opleve dagen igen - gennem Mortens fantastiske arbejde.

Til Morten. Det var en stor fornøjelse at have dig med på vores bryllupsdag. TUSIND TAK for den største gave i form af et evigt minde!

Til kommende brudepar. Det bliver jeres bedste beslutning, når I booker Morten til at forevige jeres store dag...

25 maj 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak - det betyder så meget for mig at høre I er så tilfredse og har haft en god oplevelse hele vejen igennem! Det var fantastisk at være en del af jeres dag, tak fordi I lod mig få æren af at forevige den til jer!

Et kæmpe tak!

Til vores bryllup i juni 2024 havde vi den store fornøjelse af at have Morten som vores bryllupsfotograf. Vi kendte Morten fra vores venners bryllup fra året før, hvor vi efter at have set hans billeder ikke var et sekund i tvivl om, at han ligeledes skulle stå for billederne til vores bryllup.

Udover bryllupsbilleder tilbyder Morten også bryllupsvideo, som vi ikke har fortrudt at vi valgte på et eneste tidspunkt! Morten har en helt unik evne til at fange stemningen samt en fantastisk sans for detaljer i både hans billeder og video.

Udover at Morten er en yderst professionel fotograf er han også en super sød og behagelig person at omgås og have ‘med’ til sin fest.

Så hvis du leder efter en bryllupsfotograf, der kan indfange de magiske øjeblikke så kan vi varmt anbefale Millmountain. Han har givet os de mest fantastiske billeder og video fra den største dag i vores liv, som vi vil værdsætte, nyde og kunne se tilbage på resten af vores liv.

TAK 🫶🏻

1 juni 2024

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind tak for de flotte ord!! 🙏🏼🤍 Det var virkelig en fornøjelse at se jer igen og være en del af jeres store dag. Ønsker jer alt det bedste 😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse - dygtig og dedikeret fotograf!

Vi havde den mest fantastiske oplevelse med Morten, som vores bryllupsfotograf! Han var med fra forberedelserne om morgenen til brudevalsen ved midnat. Fra start til slut var han professionel, opmærksom på detaljer og utrolig dygtig til at fange de mest magiske øjeblikke. Hans evne til at skabe en afslappet atmosfære gjorde os og vores gæster meget komfortable foran kameraet, og man lagde nærmest ikke mærke til ham. Resultaterne taler for sig selv - billederne er simpelthen så smukke og videoen har fanget de fineste øjeblikke fra hele dagen. Vi kan ikke takke ham nok for at gøre vores bryllupsdag uforglemmelig. Vi vil varmt anbefale ham til alle, der søger en dygtig og dedikeret fotograf!

Stine & Casper

12 augusti 2023

Svar från Millmountain.dk - Morten Møllebjerg

Tusind, tusind tak for de flotte ord! 🙏🏼🤍 Og tusind tak fordi I valgte mig til at forevige jeres store dag - det var en fornøjelse at møde jer og være en del af dagen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.