(04.11.2024)
Hej Tenna,
Jeg havde håbet du efter vores svar ville have genovervejet din fejlagtige anmeldelse.
Da vi fortsat ikke har hørt fra dig, så er det vigtigt for mig at understrege, at det ikke er mening at forældre skal overtage en soldats profil. Det er 100% soldatens profil.
Ligeledes er det rigtig let at brokke sig og gemme sig bag trustpilot. Og ikke kontakte os med mulighed for at rette op på denne wrong du har lavet i denne anmeldelse.
Jeg beder derfor andre læsere om at læse flere af de [dårlige] anmeldelser den pågældende har skrevet til andre. Forhåbentlig giver det lidt mere rationale til værdien af denne anmeldelse.
PS. Tenna du er fortsat velkommen til at kontakte os. Da jeg allerhelst vil løse dette, således at anmeldelse kan have retfærdighed. For jeg respekterer at du ikke er tilfreds. Din anmeldelse skal blot være sandfærdig.
Christian
Cheffotograf.
-----
Angående abonnementer og bondefangeri: Vi bondefanger ingen. Abonnementsbetingelserne er klart kommunikeret både mundtligt og skriftligt til soldaterne - herunder muligheden for at opsige backup abonnementet til en hver tid - også før den inkluderede backup udløber! Backup abonnementet er en service til soldaterne, der skal sikre, at de altid kan tilgå deres portrætter, hvilket er noget, mange værdsætter over tid. Her taler vi gennem mere end 12 års erfaring.
Betaling før billedgodkendelse: Dette er direkte forkert. Først når soldaten går fra fotografen og har godkendt billederne og pakkevalget, sættes betalingen i gang. Soldaterne informeres gentagne gange om, at valget af en pakkeløsning indebærer et bindende køb efter billedgodkendelse ved fotografen. Men der er ingen krav om, at man skal vælge noget, hvorfor vi også giver soldaterne løsningen “ønsker ikke noget”. Det er din søn, der har valgt en pakke og godkendt billederne ved fotografen.
Billedkvalitet og refleksioner i briller: Hvis din søn, som er soldat, havde udtrykt utilfredshed med billederne, da han så dem lige efter, de var blevet taget, ville vi have tilbudt at skyde nye billeder - også uden briller. Vi går altid til opgaven med ærekærhed og stræber efter at skabe gode minder for danske soldater, da vi alle selv er tidligere soldater og har forståelse for betydningen af disse billeder.
SMS-kommunikation: Vores kommunikation rettes mod soldaten i Forsvaret - ikke deres pårørende. Informations-sms'er og e-mails sendes til de kontaktinformationer, som er tildelt profilen. Disse meddelelser er relevante for soldaten - ikke forældre eller lignende. Vi kan se i vores system, at din soldat (eller du som mor) har modtaget:
* 5 sms'er omkring feltøvelser på 3 mdr. (svarer til 1 sms hver 18. dag). Heraf er 4 sms’er er reminders, da vores erfaring gennem 12 år er, at de unge mennesker glemmer. Dette set i lyset af al den information, de får på så kort tid.
* 3 sms'er omkring galla/Blå Fest.
Vi har forsøgt at kontakte dig flere gange samt sendt dig en mail med yderligere information, da vi ikke kan få fat på dig. Jeg ved, at Christian (ejer og cheffotograf) rigtig gerne vil i kontakt med dig. Du kan kontakte os på 72 964 964, så vi kan sætte jer i forbindelse med hinanden.
//MILITÆRFOTO