2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Beställ inte därifrån !

Fick inte det jag beställt , två jumpsuits, utan fick istället en klänning.
Sedan när jag mailade fick jag svar , om att de skulle skicka en av jumpsuitsen , men att den andra var slut ( den fanns dock att köpa på deras hemsida i månader efter detta ). Jag fick aldrig något hemskickat, eller några pengar tillbaka och inte heller några svara på alla mail jag skickat.
Beställ inte därifrån !

11 mars 2016

Blåst på pengar!

Har returnerat en vara (Don't Panic Striped Dress) och varken pengar eller annan vara har kommit!
Man kan inte kontakta dem varken på telefon eller e-mail.
Köp ingenting!!! dem är bedragare, ska snart polis anmäla.

9 december 2015

Stans största blåsning

Efter att beställda varor för många hundralappar inte dykt upp på två månader, kommenterar vi detta på Facebook och instagram. Detta slutar i att klipporna på Milavue helt enkelt tar bort kommentarerna och slutligen bannar oss. Inget försök till hjälp alls.

1 december 2015

Företaget utreds av Danska myndigheter enligt Konsument Europa.

Jag beställde två plagg från MilaVue sommaren 2015. Efter över två månaders väntan fick jag hem ett paket. I paketet låg bara en av varorna som jag hade beställt/betalt för trots att leveransbekräftelsen sa att båda plaggen var skickade. Jag kontaktade bolaget och fick svaret att de inte hade kunnat skicka den ena varan eftersom de hade haft problem med en leverans från Kina. Jag begärde då att få mina pengar tillbaka. Nu har det gått över en månad sedan jag begärde återbetalning och jag har fortfarande inte fått mina pengar. Jag har mailat kundservice flera gånger utan att få svar. Jag har även ringt men kommer inte fram. När jag går in på hemsidan som jag beställde från är den borttagen, dvs den som vänder sig till svenska kunder.

Idag ringde jag polisen med anledning av ovanstående och gjorde en anmälan. Jag anmälde även ärendet till Konsument Europa som har fått in väldigt många anmälningar gällande företaget MilaVue (FP Marketing ApS). Handläggaren på Konsument Europa uppgav att väldigt många kunder har varit med om i princip exakt samma händelse som jag. En utredning ligger nu hos danska motsvarigheten till Konsumentverket.
Alltså - vill du inte bli lurad, handla inte av detta bolag!

6 oktober 2015

Fruktansvärt

Tog väldigt lång tid att få min leverans men de kan kanske inte göra så mycket åt om en leverans är försenad. Dock när jag mejlade fick jag besked om att det delvis berodde på att de inte varit nöjda med kvalitén på varorna när de fått in dem, tycker detta kunde meddelats utan att jag var tvungen att fråga om vad som hände.

När jag väl får mina varor är jag inte nöjd med storleken på den ena eller kvalitén på den andra. Meddelar detta och får instruktioner om vad de behöver ha för info i paketet och så får jag en returetikett att sätta på paketet.
Jag skickar iväg paketet och får ett kvitto av posten. Mejlar flertalet gånger utan att få svar från Milavue när jag undrar varför de inte hör av sig eller har gett mig några pengar tillbaka även om jag kan se att de hämtade ut paketet för över en månad sen.

Jag är van vid att shoppa på nätet och brukar inte vara några problem! Vill varna för denna sidan!

Blockerar dig på instagram om du ställer frågor.

30 september 2015

50 dagar och har fortfarande inte fått några kläder

Jag beställde en jumpsuit och fick 19 dagar senare ett mail om att de var på väg. Dagen efter det kom ett mail om att min beställning var i "backorder" och att det skulle upp till 10 arbetsdagar till. Det har nu gått 34 dagar sen jag fick det mailet och inga kläder har dykt upp. Det har alltså gått över 50 dagar sedan jag beställde kläderna.
Jag har skickat två mail utan att få något svar, har även ringt ett flertal gånger och samtalet går direkt till telefonsvararen. Jag försökte också kontakta dom över instagram, där tog dom först bort mina kommentarer för att sedan blocka mig helt.
Jag rekommenderar ingen att beställa från detta företag!!!

23 september 2015

SKAMLIGT

Jag avbröt min order efter att ha sett flertalet dåliga omdömen i början av Augusti. De sa då att de hade problem att skicka tillbaka pengarna via paypal och bad om ett bank-konto vilket de fick. Då får jag plötsligt inget svar. Skriver igen, då ber de om kort-info vilket de ABSOLUT inte får. Ger bank-konto nr igen- inget svar. Hör av mig igen och de påstår att de inte fått något mail om kontronr fast jag skickat FLERA gånger. Har till och med sagt att de kan ta ut pengarna och skicka i ett vanligt brev på posten BARA för att få tillbaka mina pengar. Har ni varit i kontakt med dem x flera sedan i början av augusti UTAN att få några pengar tillbaka. Blir så otroligt less! Dessa är bedragare. Sedan när man skriver ett omdöme här så skriver de något smidigt svar om att de kontaktat en och bett en om info de inte fått fast man gett dem ALL info utom ens kort-nr.

SÅ BESVIKEN

20 augusti 2015
Logotyp för Milavue.com

Svar från Milavue.com

Hello Sandra.

As we told you in our conversation, we need your bank account information, to refund your money. I hope you can provide us the information today, so you can get your money before the weekend. Best Regards, Milavue

Visa omdömen på alla språk (42 omdömen)