Erbjuder "Nöjd kund garanti" men svarar…
Erbjuder "Nöjd kund garanti" men svarar inte ens på mail efter flera veckor. Deras kosttillskott gav mig illamående och magont.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Köpte multivitamin-mineral, magnesium och HMO 2 FL för att de skulle vara skonsamma och bra för känslig mage. Magnesium gick bra men de övriga två kunde jag inte använda trots minskad dos då magen blev helt utslagen. Skrivit till kundtjänst två gånger gällande detta i hopp om att åtminstone kunna få returnera de oöppnade (köpte 2 av varje) men har inte ens fått något svar.
Jättenöjd med magnesiumet och vitamin C samt multivitamin.
I love this products it is natural and made by harmony and balance. Thank you
Har fått smaka dem av en kompis, och han säger att han har blivit piggare av detta så köpte nu hem egna. Ska bli kul att se om man känner någon skillna
Kosttillskott som faktist är naturliga och inte något syntetiskt tillverkat i ett labb som allt annat. Plus att jag faktiskt känner skillnad på min energi nivå sen jag började ta mikrofarmens produkter. Rekommenderar starkt!!
Jag har länge letat efter naturlig kosttillskott och jag har fastnat för den här. Man kan blanda den med juice och få i sig viktiga mineraler. Beställt flera gånger.
Glad att jag hittat denna multivitamin och mineralpulver från naturliga näringkällor som inte innehåller något syntetiskt.
Riktigt bra kvalite på produkterna, rekommenderas starkt!
Fick leverans blixtsnabbt. Det är första gången jag använder natuliga vitaminer, jämfört med labbtillverkade multivitaminer är det natt och dag. När du tar naturliga vitaminer så kan kroppen ta upp dem utan problem. Med labbtillverkade vitaminer urinerar du ut dem direkt timmarna efteråt eftersom kroppen inte kan ta upp dem lika effektivt. Håller mig till naturliga vitaminer, kommer definitivt köpa mer i framtiden.
Jag har använt Mikrofarmens HMO i över ett halvår och har märkt en tydlig förbättring i magen, samt märker av färre reaktioner mot mat som jag tidigare har varit känslig för.
Har använt Mikrofarmens produkter till och från i flera år. Det är hög kvalite och du vet att du får de bästa för din kropp. Mina favoriter är magnesium och multivitaminerna.
Jag har använt olika typer av kosttillskott, mest från olika apotek. Jag har letat runt efter ett naturligt multivitamin och har använt Mikrofarmens i snart ett år och jag är väldigt nöjd! Slänger alltid i det i kvargen till frukosten :D