Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Magnus fra Mikma. Fra start til slut har servicen været både professionel, hurtig og virkelig menneskelig. Det mærkes tydeligt, når man taler med en person... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg kan kun anbefale Mikma herfra, har også masser af venner der har købt fra dem. Der har aldrig været dårlige oplevelser med dem. Netop nu har Niklas fra deres tekniske support lige opdateret mit an... Se mer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mikma. Servicen var både hurtig og professionel hele vejen igennem, og jeg fik hurtigt den hjælp, jeg havde brug for. Kommunikationen var klar, og man fø... Se mer
Har købt et hybrid solcelleanlæg hos Mikka. Rigtig god proces igennem hele forløbet. Nu installerer jeg selv og pludselig en dag ringede der en supporter til Fox, NordCharger osv. ansat hos Mikma! Hv... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
MikMa.dk er blandt landets største forhandlere af solcelleanlæg og tilbehør, kendt for sin omfattende sortiment, konkurrencedygtige priser og uovertruffen kundeservice.
Kontaktuppgifter
Jellingvej 16, 9230, Svenstrup, Danmark
- kundeservice@mikma.dk
- mikma.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk serviceoplevelse
Fantastisk serviceoplevelse! Min defekte inverter, købt hos Vvs-eksperten (AO Johansen viderefører firmanavnet, men afviser blankt at hjælpe), bliver nu ombyttet via Mikma. Jeg havde næsten opgivet at få hjælp nogen steder. Det ser ud til at lykkes nu. Jeg er glad!
5 stjerner herfra
Jeg har netop bestilt 3 nye batterier til mit 4 år gamle Growatt solcelleanlæg. Batterier er som supplement til eksisterende.
Der har været yderst kompetent rådgivning hele vejen igennem og alle spørgsmål er blevet besvaret fyldestgørende.
Giv jeres medarbejdereet klap på skulderen for veludført arbejde.
Jeg vender helt sikkert tilbage hvis jeg skulle have behov for yderligere udbygning af eksisterende anlæg eller etablering af nyt.
Det kan kun blive til 5 stjerner herfra.
God support efter køb
Udover at jeg har købt mit Growatt solcelleanlæg hos Mikma, har jeg af to omgange haft kontakt til defes support ifm. nogle systemudfordringer efter installationen var afsluttet. Begge gange har jeg fået løst mit problem og har haft følelsen af at man tog mit problem seriøst.
Efter opdatering af deres app
Efter opdatering af deres app, havde jeg en del problemer med indstillinger i den. kontaktede Mikma og fik en fantastist vejledning og opdatering af min inverter, med efterfølgende opringning og en god snak, hvor de forklarede hvad de havde lavet.
SUPER PROFESSIONEL SERVICE. Kan KUN anbefales.
Hilsen Bent
Min Growatt inverter købt hos en anden…
Min Growatt inverter købt hos en anden forhandler som er lukkede.
Har Niklas updata software efter jeg sende en mail om aften før
blev lavet kl 8 om morgen efter.
Fantastisk service
Erik Lind
Jeg havde lidt udfordringer både på app…
Jeg havde lidt udfordringer både på app og web i forhold til mit FoxEss anlæg. Så havde sendt mail med mine spørgsmål. Og Magnus Juul ringede tilbage og vi fik snakket om tingene. Jeg fik det rette ind som skulle rettes ind og Magnus ville lige kontrollere noget på mit anlæg og Magnus vendte tilbage lidt senere, at alt var ok. Virkelig god support og kundeservice, samt god formidling at tekniske ting.
At få min FoxxEss lader på Wifi fremfor…
At få min FoxxEss lader på Wifi fremfor kun Bluetooth var problematisk og ikke muligt.
Jeg blev serviceret fint af ansatte fra Mikma.
Efter ugers forløb uden succes, hvor mange forhold blev forsøgt, blev Magnus Juul fra VoxxEss (Mikma) koblet på sagsforløbet.
Vi prøvede uden succes mange ting. Afslutningsvis tilbød Magnus at kigge forbi, så vi kunne få afklaret hvor problemet lå!
Var det router, netforbindelse, FoxxEss-lader eller hvad.
I løbet af 15 min. havde Magnus afluret og løst problemet.
Tak til Magnus, VoxxEss og Mikma.
Jan Hamborg
Super god kundeoplevelse
Super god kundeoplevelse.
Stort tak til Niklas, Teknisk Supporter hos MikMa for rigtig god og ikke mindst hurtig service.
Jeg havde fået nyt wifi og skulle have…
Jeg havde fået nyt wifi og skulle have den tilkoblet wlan konfigurationen. Jeg har solcelle anlæg og ladestander, jeg havde store problemer med tilkoblingen. Og her fik jeg en ny ven i Magnus som havde meget stor tålmodighed med mig - han guidet mig igennem alle disse steps jeg nu skulle igennem. Også selv om det tog meget lang tid. Stor tak til Magnus er mit anlæg nu oppe at køre igen via wifi
Bedste pris og hurtig levering
Havde brug for hjælp til opstart af…
Havde brug for hjælp til opstart af solcelle anlæg, der skrev Niklas det kan jeg hjælpe med, og han hjalp med at alt kom op og køre, det var en super oplevelse at få hjælp.
Super oplevelse til 5 stjerner
MikMa.dk har kvalitetsprodukter og en fantastisk service.
Jeg kan varmt anbefale MikMa.dk til alle, der overvejer at investere i solcelleanlæg o.a. fra Growatt.
Fra først til sidst har deres team udvist en utrolig dedikation og personlighed i deres kundeservice.
Det er tydeligt, at de virkelig interesserer sig for deres kunder og går den ekstra mil for at sikre, at man får den bedste løsning.
Derudover var deres levering af produkter overraskende hurtig – jeg havde mine varer allerede kort tid efter bestilling, hvilket var en behagelig overraskelse. MikMa.dk håndterer deres kunder med en professionalisme og venlighed, der er sjælden at opleve i dag.
Alt i alt kan jeg kun rose dem for deres engagement, hurtighed og ikke mindst den personlige behandling, de giver deres kunder.
Jeg vil uden tvivl vende tilbage til MikMa.dk i fremtiden og anbefaler dem varmt til alle, der ønsker kvalitetsprodukter og en fantastisk service.
Gjorde at mit solcelleanlæg kom til at…
Gjorde at mit solcelleanlæg kom til at fungere igen, så tusind tak til Niclaes
Super service af venlige medarbejdere
Super service af venlige medarbejdere. 👍👍
Rigtig god oplevelse med Mikma – stor ros til Mathias
Jeg har fået lavet et solcelleanlæg gennem Mikma, og hele processen har været rigtig god fra start til slut. Mathias har været min rådgiver, og han har været ekstremt hjælpsom, imødekommende og professionel hele vejen igennem.
Han tog sig tid til at forklare løsningerne grundigt, svarede hurtigt på spørgsmål og sikrede, at anlægget blev tilpasset mine behov. Jeg følte mig tryg i beslutningen og oplevede ærlig rådgivning uden pres.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale både Mikma og Mathias, hvis man overvejer solceller.
Kompetent og venlig samt imødekommende
Meget hurtigt svar fra en yderst kompetent Niklas, stor ros til ham herfra.
Yderst professionel service
Yderst professionel service.
Vi bestilte et komplet anlæg, og fik fik det tilpasset så det kunne sættes op på vores tag. Det meste foregik via mail korrespondance. Det blev leveret hurtigt og alt var i fineste stand uden skader. Anlægget blev monteret efter nogle få uger, og kører nu fortrinligt.
Vi er meget tilfredse med denne løsning, som bare kørte lige efter bogen.
God information
Hurtigt og fyldestgørende svar via mail.
Imødekommende og saglig information, samtidig en rimelig pris. Ved tillægs bestilling fik jeg et fint tilbud.
Super god kundeservice og efterfølgende…
Super god kundeservice og efterfølgende god service og hurtig levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.