Kära Marie,
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vi förstår självklart frustrationen i det du beskriver. Om man beställer en produkt med vissa förväntningar baserat på bilder och produktbeskrivning, och sedan upplever att varan inte motsvarar detta, är det helt naturligt att bli besviken 😔 Och när en retur dessutom upplevs ta för lång tid att hanteras, skapar det naturligtvis ännu mer irritation.
Samtidigt vill vi gärna ge lite perspektiv för andra som läser detta. House of Miklagaard är ett etablerat företag som har funnits i över 10 år och genom åren skickat många hundratusentals paket till kunder i Danmark och övriga Norden 🙂 Det betyder naturligtvis inte att misstag aldrig kan ske, men det betyder att vi är ett seriöst och verkligt företag med ett mycket stort antal genomförda kundordrar.
Det är också viktigt att nämna att detta gäller ett äldre ärende, som självklart sedan länge är avslutat och hanterat, inklusive eventuella ekonomiska delar.
Vi vet att många tittar på Trustpilot innan de handlar, och det har vi full respekt för. Samtidigt speglar en recensionsplattform inte alltid helheten för ett företag med så stor kundvolym. Vi har valt att inte vara betalande partner hos Trustpilot — precis som många andra större företag — och har dessutom under en längre period utsatts för organiserade falska recensioner, vilket vi har dokumenterat till Trustpilot. Därför blir den samlade bilden online inte alltid helt rättvis 🌿
Det förändrar dock inte att vi tar genuina kundupplevelser på allvar, och om kommunikationen i ditt ärende inte levde upp till förväntningarna beklagar vi det uppriktigt.
För kunder som föredrar personlig kontakt finns vi inte bara online. Vår kundservice hjälper gärna via telefon, chatt och e-post, och önskar man personlig hjälp går det också alltid att boka ett besök i vårt showroom alla dagar efter överenskommelse 😊
Vänliga hälsningar
House of Miklagaard