Snelle en goede service, 1 vd 7 producten was helaas niet leverbaar,maar heb dezelfde dag het bedrag op mijn rekening teruggestort gekregen. Heel netjes!!
Det här tycker kunderna
Meerdere keren wat bij Mike’s outlet besteld. Kleding ziet er netjes uit, gewoon originele merkkleding zoals je gewend bent. Maar hun grootste pluspunt zit hem in de klantenservice. Ik heb nu 2x een k... Se mer
Snelle levering Goed op de hoogte gehouden na bestelling Veel kortingen en goede deals Veel keuze uit prima merken Helaas was de jogginsbroek totaal anders als op de foto’s , dus makkelij... Se mer
Företaget har svarat
Gekregen wat ik besteld had een hele mooie baron filou sweater.nu ongeveer twee maand geleden opgelicht te zijn voor 80 euro bij een niet bestaande webshop heb ik het toch weer geprobeerd.maar je word... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Mike’s Just For Men is de afgelopen jaren een echt begrip geworden in de regio. Van markten en braderieën hebben we ons ontwikkeld tot meerdere fysieke winkels. Wil je het hele verhaal lezen, check dan onze reguliere website! Alleen om toch dat echte Outlet gevoel te behouden zochten we altijd naar oplossingen om de laatste Outlet items aan te bieden. Zo hebben we een tijdje een Outlet pop-up store in Barendrecht gehad en zo nu en dan pikken we nog een markt of braderie mee. Echter willen wij iedereen de kans bieden om de tofste items voor de tofste prijzen te scoren, vandaar dat Mike’s Outlet online beschikbaar is! Op onze Outlet webshop shop je de tofste producten met de dikste korting.
Kontaktuppgifter
Ecologieweg 14, 3343 LM, Hendrik-Ido-Ambacht, Nederländerna
- 0643292758
- webshop@mikesoutlet.nl
- mikesoutlet.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel goede ervaring
Heel goede ervaring, mijn zoon is altijd tevreden.
De pakketten altijd optijd ontvangen.
Ga zo voort!!
Echt top
Dit is echt een top site. Snelle levering en de t shirts zijn van top kwaliteit.
Was makkelijk te bestellen
Was makkelijk te bestellen
Werd goed aangegeven waneer het bezorgd werd.
Dure jas besteld bij Mike Outlet en…
Dure jas besteld bij Mike Outlet en werd bezorgd in een doos zonder plastic om die jas heen dus hij was een beetje vuil geworden 2x keer een mail gestuurd en geen reactie erop gekregen dus de service is slecht.
Overzichtelijke webshop
Overzichtelijke webshop. Bestelling is snel verstuurd. Voldoende keuze.
Mooi t-shirt ontvangen.
Goede shirts voor goede prijzen
Goede shirts voor goede prijzen. Snelle levering. Top webwinkel
Prettige koop
Top heel netjes geleverd en precies…
Top heel netjes geleverd en precies naar mijn verwachting zeker vaker bestellen klantvriendelijk
Top kleding en snelle levering!
Goede prijs en zeer snelle levering.
Goede prijs en zeer snelle levering.
Nou hopen dat de jarige job (8 april) het een leuke kleur vindt.....
De maat en items zijn goed, onze zoon draagt dit merkt erg veel.
Fantastische Baron Filou collectie.
Fantastische Baron Filou collectie.
Houden op jullie site alsjeblieft!
Snelle levering van mooie merken.
Vermijdt armoedige plastic zak voor duurdere merken.
Besteedt aangedacht als een thuis bezorgd cadeau. Wees onderscheidend in verpakking dat maakt jullie onderscheidend!
Snel geleverd
Snel geleverd. Top kwaliteit echte merk kleding. Kom ook graag in de fysieke winkel in Breda.
Snelle levering, mooie prijzen en uitstekende kwaliteit! Regelmatig hier besteld en altijd zeer tevreden.
Altijd heel blij met Mike's
Altijd heel blij met Mike's, superleuke kleding waar mijn jongens heel blij van worden! Topbedrijf!
De bestelling is netjes zoals…
De bestelling is netjes zoals afgesproken bezorgd.
Ook de maat is met behulp van het model op de afbeelding makkelijk en juist te kiezen waardoor retourneren overbodig wordt.
Mooie kleding voor een goed prijsje!
Mooie kleding voor een goed prijsje!
Snel ontvangen, bij Retour betaling snel geregeld. Leuk zaakje! Zal zeker vaker bestellen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.