Mijnverhuis Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Normaal schrijf ik geen review , maar bij deze wou ik een uitzondering maken 😆 geweldige klantenservice, super vriendelijk en behulpzaam ! Alle vragen tot in de puntjes uitgelegd en professioneel... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel erg opdringerig aan de telefoon, moet allemaal snel snel beslist worden en geven je amper uitleg. Uiteindelijk zelf vergeleken en dan gekozen, wat de persoon aan de andere kant van de telefoon du... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sinds onze verhuis maar ook een jaar later staat medewerker Ryan voor ons klaar. Vorig hielp hij ons aan de meest interessante energieleverancier maar ook nu stond hij voor ons klaar met een analyse v... Se mer

Företagsinformation

1. Prisjämförelsesajt
  2. Konsult
  3. Energileverantör
  4. Telefonoperatör

Skrivet av företaget

Mijn Verhuis is gespecialiseerd in de overdracht en/of optimalisaties van nutsvoorzieningen. Ons energie aanbod: Engie, Luminus, Eneco, Bolt, Energie.be ... Ons Telecom aanbod: Telenet, Proximus, Orange, Scarlet...

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ik werd geholpen door Michael Wittouck,

Ik werd geholpen door Michael Wittouck,
Het is een zeeer sympathiek en vriendelijk voor je / iedereen
Staat paraat voor je als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij iets
Het is vast en zeker aangeraden om te vragen achter Michael Wittouck als je naar Mijn Verhuis belt!

5 september 2023

Ik werd geholpen door Michael

Ik werd geholpen door Michael . Een zeer sympathiek persoon die heel goed wist wat de voor en nadelen waren van de ene provider en de andere
Wat voor mij praktisch is heeft hij ook met alle respect toegepast .
Het gesprek ging zeer vlot en vertrouwd...
Het voelde niet pusherig en niet zoals alle andere bedrijven die je opbellen .
Niet een litanietje die men afdraait maar een deftig tof gesprek .
Heel goed werk geleverd door mijn verhuis en heel vlotte toffe medewerker .
Nog eens dank aan de heer Michael voor de begeleiding in mijn verhuis

20 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Belle découverte.

Bonjour,
J'ai été agréablement surpris de découvrir Mijn Verhuis avec Michaël Wittouck.
La démarche est très positive et j'encourage tout le monde à leur faire confiance. J'attends le 01er avril pour rentrer dans l'appartement et profiter pleinement de leurs services. Merci.

9 mars 2023

Goed advies

Ik werd heel goed geholpen door de contactpersoon. Hij gaf het beste advies (op maat) en was zeer vriendelijk. Een aanrader!

13 mars 2023

MijnVerhuis

Ik heb via een vriend MijnVerhuis leren kennen, de persoon Ryan die daar werkt hielp me super goed en hierdoor heb ik een beter telecom pakket. Bedankt voor de goede en snelle hulp!

31 januari 2023

Hele aangename ervaring

Hele aangename ervaring. Ik ben zeer onwetend op vlak van telecom / energie, daar ik voor het eerst alleen ga wonen. Ik werd goed ondersteund en kreeg correcte informatie. Bereikbaarheid is ook top.
Ik had Ryan als contactpersoon.

28 december 2022

Zeer goeie ervaring

Klantvriendelijkheid staat garant bij deze maatschappij, vriendelijke gast ook die je direct helpt met al uw vragen. Daarnaast antwoorden ze ook rap op mails. Ze hebben me een energiecontract uitgelegd en ben er dan ook op in gegaan! Goed bezig als maatschappij en nog eens een extra pluim voor de medewerker!

7 december 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onmogelijk om bestaand contract te verhuizen via deze dienst

Wij hebben begin oktober een appartement aangekocht. Bij sleuteloverdracht meldde de makelaar van verkoper (verbonden aan SOM VASTGOED) ons dat wij geen overnamedocument voor de nutsvoorzieningen moesten ondertekenen aangezien hun kantoor al sinds Corona werkt met diensten van "mijnverhuis".

Ik werd inderdaad door een vriendelijke medewerker van mijnverhuis gecontacteerd. Echter, zij kon mij voor gas- en elektriciteitscontract enkel een nieuw contract regelen. Aangezien ik mijn contract van vorige woning enkel wilde verhuizen (wegens goedkoopste) kon mijnverhuis mij niet verder helpen.

Daar wij geen overnamedocument hadden ondertekend heeft het tot begin december geduurd eer de verhuis kon worden geregeld.

Deze service handelt m.i. vooral ten voordele van de energieleveranciers.

3 oktober 2022
Logotyp för Mijnverhuis

Svar från Mijnverhuis

ik vrees dat het hier eerder om een misverstand gaat dan over 'kwaad opzet'. Moesten we echt ifv onze leveranciers werken dan hadden we u gewoon een nieuw contract aangeboden aan de huidige prijzen. Enkel maar in dat geval ging de leverancier en niet u de winnaar zijn. Maar net daarom werd u geadviseerd om uw bestaand contract te verhuizen. Iets wat we ook mee geven in één van onze Blogs: https://mijnverhuis.com/verhuis-energie

Gezien wij niet ter plaatste gaan kunnen wij ook geen meterstanden op nemen en bij gevolg enkel maar een overname document op maken na het ontvangen van deze meterstanden.

Zoals eerder aan gegeven gaat het dus zeker niet over 'kwaad opzet'.... Indien we toch nog iets voor jullie kunnen betekenen laat u maar iets weten.

Redders in nood

We zaten thuis met een erg lastige situatie. De huisgenoot op wiens naam de energiecontracten droeg de contracten niet over, en reageerde op geen moment op onze berichten. Onze pogingen om Engie te contacteren voor meer informatie draaiden op niets uit. Na contact met Vera van Mijn Verhuis was gans de situatie op een paar uur tijd volledig opgelost, inclusief nuttig en nodig advies. Ontzettend tevreden!

24 november 2022
Logotyp för Mijnverhuis

Svar från Mijnverhuis

Graag gedaan! :-)

verandering van energieleverancier…

De verandering van energieleverancier was voor ons een heel karwei. Dankzij het team van mijn verhuis, in het bijzonder Vera, brachten wij samen dit karwei tot een goed einde. Bedankt Vera!

19 september 2022

Topteam

Wij werken al een tijdje samen met “mijn verhuis” voor onze klanten. Het is een echt topteam. Vooral Vera wil ik toch wel even in de bloemetjes zetten. Haar snelle respons en afhandeling van de dossiers is voor ons echt een meerwaarde. Bedankt Vera, jij bent een toppertje 🤗

17 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een rampzalige service.

Een rampzalige service.
Hebben Engie contract (waar vast tarief is vastgelegd) van verlaten woning niet overgebracht naar nieuw woning waardoor Engie nieuw contract wilt afsluiten met nieuwe tarieven . Dit zou resulteren in een viervoudige verhoging van maandelijkse betaling. Van 102 naar 468€ per maand. Als dit niet wordt rechtgezet zal ik gerechtelijke stappen ondernemen.
De website speelt in de kaarten van de elektriciteitsleveranciers.
Wees op uw hoede want je komt anders zwaar bedrogen uit.

15 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Probleem dezelfde morgen nog opgelost

Hallo.
Engie reageerde na 12 dagen nog steeds niet op 2 klachten van mij. Ook telefonisch niet te bereiken.
Mijn verhuis heeft na mijn vraag via AWPro onmiddellijk ( dezelfde morgen nog ) het probleem bij Engie opgelost.
Zeer veel dank hiervoor!

7 september 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.