Mijn Liefste Boek Omdömen

14 374
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb al vaker gepersonaliseerde boekjes besteld. Het zijn leuke thema’s en mooie illustraties. De bestelling was keurig volgens toezegging. De kwaliteit is prima en de bezorgdienst werkte goed mee🙂... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het boek was heel mooi gedrukt en men kon ook opvolgen wanneer het zou geleverd worden. Alleen vond ik het spijtig, ik had de week voor dat je 2 voor de prijs van 1 kreeg het boek aan gekregen ,had... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend leuk concept, een boekje die je kan aanpassen met naam/namen en uiterlijke kenmerken. Veel verschillende keuzes zodat er altijd wel iets tussen zit wat je zoekt voor de kleine kindertjes! K... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke persoonlijke boekjes kan je hier maken. Er staan leuke verhalen in waar je kind in voorkomt. Alleen jammer dat sommige boekjes echt heel weinig opties hebben om de karakters aan te passen. Ene b... Se mer

Företagsinformation

1. Babyaffär

Skrivet av företaget

Bestel online en ontvang een geheel persoonlijk boek in je brievenbus Samen met creatieve schrijvers en illustratoren werken wij dagelijks aan persoonlijke kinderboeken, waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Persoonlijke kenmerken, zoals de haar- en huidskleur van de personages en andere details uit het leven van het kind, maken de boekjes tot een bijzonder en uniek cadeau. Een uniek cadeau-idee voor een geliefd kind Met het kind als uitgangspunt worden fantastische en unieke verhalen verteld. De onderwerpen in onze boeken variëren van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van het kind, zoals starten op de basisschool, stoppen met het speentje of het krijgen van een broertje of zusje, tot spannende avonturen in de dinowereld, met piraten of met de zeedieren. Wij zitten alle werkdagen voor je klaar op onze klantenservice. We helpen je graag bij het kiezen van het perfecte boekje voor jouw kleintje!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 september 2026

Super leuk boek!!

Super leuk boek!!

Beste Phae,
Wat leuk te horen dat je het boek leuk vindt 🤗
Veel leesplezier gewenst en graag tot ziens!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtig boek met een heel mooi persoonlijk gemaakt verhaal.

Prachtig boek met een heel mooi geschreven en persoonlijk gemaakt verhaal.
Daarnaast ook mooie illustraties.
Wij zijn er erg blij mee en wat ons betreft een aanrader!!

15 september 2026

Beste Peter,
Dank je wel voor je lovende woorden! Wat fijn om te horen dat het bestelde boek in de smaak valt!
Ik wens jullie heel veel leesplezier toe 💛📚

origineel boek

Heel leuk verhaal, origineel. Tof dat je de personage ook wat kan personaliseren. Gebruiksvriendelijke site, vlotte communicatie en snelle levering.

16 september 2026

Beste Patricia,
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, zowel over het bestelde boek als over het bestelproces. Heel veel leesplezier gewenst en graag tot ziens 🤗✨

Snel

Snel, makkelijk, geen AI, goede inhoud teksten, gewoon super!

Beste Jannie,
Super fijn dat je bestelling in de smaak valt 🩷 En goed te lezen dat je juist datgene benoemt wat voor ons zo belangrijk is: persoonlijke boeken maken op een persoonlijke manier.
Veel leesplezier gewenst en graag tot ziens 🤗

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een prachtig boek

Het is een prachtig, verzorgd boek, mooi verhaal en mooie afbeeldingen. Het spreekt de kinderen echt aan en ze herkennen zichzelf er goed in! Ook de bezorging verliep prima.

Beste Carine,
Dank je wel voor je positieve review. We zijn blij te horen dat het boek in de smaak valt en dat de kinderen zichzelf in de hoofdpersonen herkennen - niet onbelangrijk bij een persoonlijk boek 😉💛
Veel leesplezier gewenst samen!

Alles loopt perfect

Beste Mari,
Fijn dat je tevreden bent over je bestelling.
Veel leesplezier gewenst 📚❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het boek was heel mooi gedrukt en men…

Alleen vond ik het spijtig, ik had de week voor dat je 2 voor de prijs van 1 kreeg het boek aan gekregen ,hadden moeten vermelden als je later kunt bestellen want dan is er een actie dan had ik er nog een ander kunnen laten maken,spijtig

8 september 2026

Beste Sabine,
Fijn te horen dat het boek in de smaak valt. Ik kan me voorstellen dat je het jammer vindt dat je had besteld nét voordat de kortingsactie begon. We hebben op vaste tijdstippen in het jaar acties. Dus voor volgend jaar kun je dit misschien alvast in je agenda noteren 😉💛

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas ben ik ontzettend teleurgesteld in mijn bestelling bij Liefste Boek.

⭐☆☆☆☆

Helaas ben ik ontzettend teleurgesteld in mijn bestelling bij Liefste Boek. De kwaliteit van het boek is echt ver onder de verwachting. Voor de prijs die je ervoor betaalt, verwacht je een mooi en kwalitatief product, maar dat is helaas absoluut niet het geval.

Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, in de hoop dat er naar een passende oplossing gezocht zou worden. Helaas werd er geen enkele compensatie aangeboden. Ook de manier waarop mijn klacht is afgehandeld, vond ik erg teleurstellend. Van service en klantgerichtheid was naar mijn mening weinig sprake.

Het is jammer, want het idee achter het boek is juist ontzettend leuk en persoonlijk. Juist daarom had ik een veel betere kwaliteit en service verwacht.

Voor mij helaas een zeer slechte ervaring. Ik zou hier op basis van mijn ervaring niet opnieuw bestellen en kan het op dit moment dan ook niet aanraden.

2 september 2026

Beste Mandi,
We hebben inderdaad mailcontact gehad, waarbij je aangaf niet tevreden te zijn over de kwaliteit van de boeken die je hebt ontvangen. Er bleek echter geen sprake te zijn van een productiefout of een beschadiging aan de boeken. Als dat wel het geval was geweest, hadden we uiteraard voor een passende oplossing gezorgd. Wij bieden echter geen compensatie als daar geen goede reden voor is. Angst voor een negatieve review is voor ons geen goede reden 😉
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit van onze producten. Voor de productie van onze boeken gebruiken we hoogwaardig gecoat papier en de boeken hebben een harde kaft, zodat ze tegen een stootje kunnen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie kwaliteit van het boek

Mooie kwaliteit van het boek, snel klaar. Netjes verpakt geleverd. Super

12 augusti 2026

Svar från Mijn Liefste Boek

Heel fijn dat je tevreden bent over het boek dat je hebt besteld bij ons. En ook fijn dat de levering goed is verlopen. Veel leesplzier gewenst samen 📚❤️

Geweldig product

Geweldig product. Erg leuk om te geven.

11 augusti 2026

Beste Yvonne,
Leuk om te horen dat je tevreden bent over je aankoop.
Veel leesplezier gewenst samen 🩷

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben er heel blij mee mooi boek goed…

Ben er heel blij mee mooi boekje goed kwaliteit

1 augusti 2026

Beste Erva,
Bedankt voor je positieve woorden 🤩
Fijn dat je blij bent met het boek! Veel leesplezier gewenst samen 📚

Makkelijke site

Makkelijke site, mooi boek, snel geleverd, mooie kwaliteit en een leuk verhaal

4 augusti 2026

Svar från Mijn Liefste Boek

We zijn blij te horen dat je tevreden bent over zowel het bestelproces als het eindproduct 🤗 Veel leesplezier gewenst samen 💛

Super leuk boekje

Zo een leuk, persoonlijk en leerzaam boekje voor onze kleindochter!

30 juli 2026

Svar från Mijn Liefste Boek

Wat fijn om te horen dat het bestelde boek in de smaak valt! Veel leesplezier gewenst samen met jullie kleindochter 💛📗

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.