Företagsinformation

1. Programvaruföretag

Skrivet av företaget

Met Fundingteam beschik jij direct over je eigen online crowdfunding website waarmee je eenvoudig van meerdere investeerders rechtstreeks zelf leent op jouw voorwaarden. Het Fundingteam platform helpt je bij het samenstellen van je leningsvoorwaarden en het bereiken van investeerders. Je leert het, je doet het. Allemaal online. Onafhankelijke crowdfunding Met Fundingteam heb jij je eigen crowdfunding platform. Je bent onafhankelijk en vrij. Simpelweg zelf rechtstreeks lenen van meerdere investeerders door het rechtstreeks uitgeven van je obligatielening. Zonder belemmerende tussenschakels. Jij bepaalt zelf alle voorwaarden. Zo houd jij de controle.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Erg tevreden

Erg tevreden. Op een mooie manier een financiering kunnen krijgen. Goed geholpen door Mitchell 👍🏻

4 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Financiering opgehaald en top begeleiding!

Eerst financiering geprobeerd bij m’n bank. Veel papierwerk en gezeur om vervolgens een nee te krijgen. Zag op Insta toen een advertentie voorbij komen en kwam dus bij Fundingteam terecht en besloot ik voor het premium pakket te gaan. Blij dat ik daarvoor ben gegaan.

Mijn eerste gesprek was met Ferrenz, en dat gaf me direct vertrouwen. Hij begreep mijn situatie en dacht echt mee. Kort daarna had ik een informatieve onboarding met Benjamin, die alles haarfijn uitlegde. Vanaf dat moment ging het snel: in net iets meer dan twee weken langer dan de sneltest aangaf, hadden we ons doelbedrag opgehaald!

Wij gebruikte de financiering om meer personeel aan te nemen, iets wat zonder Fundingteam veel langer had geduurd. De coaching in het premium pakket heeft me veel geholpen met bepaalde keuzes maken voor bijvoorbeeld rente percentage en marketing. Natuurlijk moet je zelf ook wat doen, maar dat is niet anders dan bij een bank.

Echt een gamechanger voor ondernemers die willen groeien. Kan het iedereen aanraden!

17 mars 2025

Svar från Fundingteam

Wat een fantastische review – enorm bedankt voor het delen van je ervaring! 🙌

Je hebt het helemaal goed opgemerkt: bij Fundingteam geloven we dat ondernemers zelf aan het roer staan en dat succesvolle financiering begint met actie. Jij bent daar een perfect voorbeeld van! 💪

Fundingteam zorgt onder andere voor de juiste coaching en begeleiding, ondersteund door ons platform, zodat je weet wát je moet doen en hoe je dat slim aanpakt. Ferrenz en Benjamin zullen dit zeker leuk vinden om te lezen – het is precies waar we het voor doen: ondernemers écht verder helpen met praktische support en eerlijke coaching.

Goed dat jullie nu extra personeel hebben kunnen aannemen – precies het soort impact waar we het voor doen. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel succes met de verdere groei van je onderneming. We blijven je graag volgen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg blij met Fundingteam!

Ik ben heel blij bij Fundingteam terecht te zijn gekomen. Fundingteam denkt mee, adviseert goed en regelt snel. Ik heb binnen een maand mijn investeringsdoel gehaald en we zijn met veel enthousiasme aan het werk aan ons project. Alles is in de flow. Veel dank!

15 januari 2025

Bedankt voor je mooie review Tjeerd! 🙏

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze samenwerking.

Het is geweldig dat je jouw investeringsdoel binnen een maand hebt behaald en met enthousiasme aan je project werkt.

We blijven graag met je meedenken en ondersteunen waar nodig.

Veel succes en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen! 🚀

Hartelijke groet,

Het nieuwe ondernemen

Bij de Bolster zijn we een missie gedreven coöperatie die tot doel heeft de landbouw toekomstbestendig te maken. Hier hoort ook een toekomstbestendige manier van financieren bij. Fundingteam heeft een prachtig platform om de financiering van obligaties bij de achterban te faciliteren.

10 januari 2025

Beste Frank,

Bedankt voor je 5-sterren review!

We zien dat je succesvol obligaties hebt uitgegeven en dat binnen een recordtijd! Dit is een krachtige manier om vertrouwen te benutten en je onderneming te versterken. Dit is inderdaad het nieuwe ondernemen.

Veel andere ondernemers kiezen ervoor om juist nieuwe, nog onbekende relaties aan te trekken. Zij zetten in op marketing en sociale media om hun netwerk uit te breiden en investeerders te bereiken. Ook hiervoor heb je met Fundingteam de juiste tools in huis.

Hoe je het ook aanpakt, wij zijn er om je te ondersteunen in elke stap van het proces.

Bedankt voor je vertrouwen in Fundingteam en veel succes met de verdere groei van je onderneming!

Hartelijke groet,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle service

Snelle service, Denken mee met het inrichten van je eigen website. Voor zien van links koppelingen op je eigenwebsite. Maar ook de klantenservice is top geregeld vaak binnen het uur al respons.

19 december 2024

Beste Allard,

Hartelijk dank voor je positieve review!

Fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en ondersteuning bij het inrichten van je eigen website.

Het meedenken en bieden van oplossingen, zoals links en koppelingen op je website, is iets waar we veel waarde aan hechten, en het is fijn om te zien dat dit wordt opgemerkt.

Ook zijn we blij dat je onze klantenservice als snel en professioneel hebt ervaren; we streven er altijd naar om binnen het uur te reageren en onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in ons.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De tool voor eigen financiering

Fundingteam geeft een structuur om je eigen obligatie uit te geven. Wanneer je zelf aan financiers kunt komen een mooie oplossing! Behulpzame en ondersteunende mensen.

16 december 2024

Beste Lex,

Bedankt voor deze prachtige review!

We zijn blij om te horen dat onze structuur en ondersteuning goed hebben geholpen bij het uitgeven van je eigen obligaties.

Het is fantastisch dat je creatief aan de slag bent gegaan, zoals met een eigen video, om financiers te vinden. Tools zoals social media en andere marketingtechnieken kunnen ook een groot verschil maken en we moedigen iedereen aan om deze in te zetten.

Jouw succesverhaal is een geweldige inspiratie voor andere ondernemers.

Bedankt voor het vertrouwen in Fundingteam en veel succes
met je verdere plannen!

Oplichters

Oplichters! Trap er niet in! Grote beloftes ! Weinig daad! , na het ontvangen van het bedrag hebben ze niks meer laten horen! Moest uit eindelijk alles zelf doen! , ze beloven van alles ! 6 maanden later nog steeds niks gehoord ! , Waneer ik mijn geld terug wou , zeiden ze dat het na een jaar niet meer terug te halen was! Dit zei de zogenaamde maneges “mietchel, ben opgelicht ik wil me geld terug !

24 juni 2023

Beste heer,

We vinden het erg jammer dat u een negatieve review geplaatst heeft.

We begrijpen uit de review dat u een klant bent, echter uw naam komt niet voor in ons platform.

Uw problemen nemen we uiterst serieus, maar we hebben meer informatie nodig om u adequaat te kunnen helpen. Uw specifieke bezwaren zijn voor ons cruciaal om te begrijpen waarom u deze review heeft gegeven. We vragen u om via info@fundingteam.nl contact op te nemen, zodat we de situatie kunnen bespreken en samen kunnen werken aan een bevredigende oplossing.

Het Fundingteam

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

FUNDINGTEAM heeft ons bedrijf doen laten groeien

Wij hebben meer als een positieve ervaring met FundingTeam.
Volledig onbekend was ons bedrijf met het aantrekken van externe financiering. FundingTeam heeft ons meer dan perfect begeleid.

Stephan Duisters
WWBD Group

21 januari 2024

Beste Stephan,

Veel dank voor jouw positieve feedback. We zijn onder de indruk van de snelheid waarmee jij je financiering hebt weten te realiseren, een duidelijk bewijs dat ondernemerschap, creativiteit en inzet tot geweldige resultaten leiden.

We kijken uit naar de start van de volgende financieringsronde.

Veel succes met de uitbreiding van je netwerk van vestigingen en graag tot een volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een goed alternatief voor inflexibele banken en dure particuliere instellingen.

Ze bieden een goed alternatief voor de inflexibele banken en dure particuliere instellingen. Je kunt zelf je eigen campagne vorm geven en in tegenstelling tot crowdfunding heb je gelijk vanaf je eerste investering het geld tot je beschikking. Het werven van je investeerders moet je wel zelf doen want er is geen poule van investeerders. Hier krijg je wel hulp bij van Fundingteam. Vraag je klanten om te investeren en biedt ze in ruil hiervoor korting of een ander voordeel. Hierdoor creëer je een win - win situatie.

23 april 2024

Beste Fleur,

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Net als jij worden ook wij blij van de door jou behaalde resultaten.

Fundingteam biedt een zeer flexibel platform dat ondernemers faciliteert bij het uitgeven van obligaties. Je merkt terecht op dat wij niet beschikken over een vaste groep investeerders. Echter, we beschikken wel over de nodige hulpmiddelen om je in contact te brengen met potentiële investeerders. Dit netwerk dat je opbouwt is van blijvende waarde, zelfs na jouw initiële financieringsronde, zoals je zelf hebt ervaren.

Een goede tip is korting op je product te geven of iets anders waar jouw investeerders iets aan hebben.

We wensen je veel succes met het verder ontwikkelen van je onderneming.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Erg blij met het team en het platform

We zijn goed geholpen door het team en hebben onze crowdfunding succesvol kunnen afronden. Wel vind ik het wat prijzig omdat je, gedurende de tijd dat je de crowd lening aflost elke maand meer dan €30 blijft betalen. Ik zou hier wellicht adviseren na het afronden van de funding een lager bedrag in rekening te brengen om zo de portal te kunnen blijven gebruiken.

Zojuist een hele fijne en behulpzame reactie gekregen op mijn review. Ik wil graag nog even benadrukken dat ik erg tevreden ben met het systeem en met het Funding team! Ik kan het iedereen aanraden.

19 april 2023

Beste Dennis,

Als team zijn we blij aan het succes van jouw onderneming te hebben bijgedragen. Je hebt nu zelfs meer financiering dan aanvankelijk gewenst. We wensen je dan ook veel succes met het uitrollen van je plannen.

Je geeft aan dat je de maandelijkse betaling van €25 excl. BTW wat prijzig vindt. Je krijgt voor dit bedrag bijzonder veel functionaliteiten tot je beschikking: net als jij hebben al jouw investeerders een online overzicht met hun investering. Ook worden rente en aflossing automatisch voor je berekend en kun je communiceren met je investeerders.
Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke waarde te bieden tegen scherpe tarieven. Ook hier. Daarom kun je in je dashboard de pauze-knop inzetten. Daarmee stoppen direct de kosten. Wil je een volgende financieringsronde starten, dan kun je je abonnement wederom met één klik activeren.

Heb je nog meer vragen, dan horen wij die graag van je.

We hopen je met dit antwoord naar tevredenheid geholpen te hebben en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring en lose beloftes

Zeer slechte ervaring en lose beloftes. Je koopt een stukje software voor een behoorlijk bedrag. Vervolgens moet je zelf aan de slag om je netwerk aan te boren om de funding rond te krijgen. De verkoper zegt een mooie database te hebben maar bedoelde dit anders. Zodra de software live is kun je niets meer aanpassen. Op afspraken en geld terug word niet meer gereageerd en zijn inmiddels onbereikbaar. Pas op, want je word bedonderd!

1 februari 2024

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij hechten veel waarde aan tevredenheid en willen dit graag rechtzetten.

Echter, zonder uw volledige gegevens kunnen we u niet identificeren. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen via info@fundingteam.nl en uw contactgegevens verstrekken? Dan zoeken we samen naar een bevredigende oplossing.

Fundingteam

Vertrouw er niks van

7 oktober 2023

Beste Jordin,

We vinden het erg jammer te horen dat u Fundingteam niet vertrouwt.

Uw zorgen nemen we uiterst serieus, maar we hebben meer informatie nodig om u adequaat te kunnen helpen. Uw specifieke bezwaren zijn voor ons cruciaal om te begrijpen waarom ons vertrouwen in het geding is gekomen. We vragen u om via info@fundingteam.nl contact op te nemen, zodat we de situatie kunnen bespreken en samen kunnen werken aan een bevredigende oplossing.

Het Fundingteam

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alles ziet er zogezegd goed uit alleen…

Alles ziet er zogezegd goed uit alleen is het zo dat jij mijnfunding moet betalen om jezelf aan het werk te zetten om aan je vrienden en familie geld te gaan vragen.
Dat kan je prima zonder mijnfunding...

25 januari 2023

Beste Marvin,

Dank u wel voor het delen van uw bedenkingen.

We streven constant naar transparantie over wat MijnFunding aanbiedt en betreuren het dat er onduidelijkheid is ontstaan over onze diensten. Ons doel is om u niet alleen een platform te bieden, maar ook een compleet pakket aan hulpmiddelen en ondersteuning om uw financieringscampagne te laten slagen. Dit omvat professioneel advies, marketingsteun en beheermogelijkheden voor uw campagne.

Hoewel vrienden en familie bij kunnen dragen, vormen zij eigenlijk altijd maar een fractie van de opgehaalde fondsen. Het spijt ons als dit niet helder gecommuniceerd is. We waarderen uw feedback enorm. We zijn continu bezig onze communicatie en service te verbeteren.

MijnFunding

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.