Een week van tevoren vroegen we Mieke of ze langer wilde blijven op onze trouwdag om extra foto’s te maken. Hier reageerde ze direct enthousiast op. Haar ervaring zie je terug in de prachtige, spontan... Se mer
Företaget har svarat
Mieke heeft zowel onze trouwceremonie vastgelegd als de fotoshoot met onze gasten verzorgd. De foto's zijn prachtig geworden, we zijn ervan onder de indruk hoeveel momenten en emoties zij heeft weten... Se mer
Företaget har svarat
Wauw Mieke wat heb je prachtige foto's gemaakt van onze familie. Wij zijn er oprecht super blij mee. Prachtige locatie het beerzerveld. Je nam ook alle tijd voor ons dat was erg fijn. Alle settings... Se mer
Företaget har svarat
Het was het een erg goede ervaring omdat allereerst de communicatie perfect verliep. Vervolgens nam Mieke initiatief zodat er structuur was gedurende de shoot. Hierdoor hebben we foto's van zowel he... Se mer
Företaget har svarat
StudioMieke legt waardevolle momenten op een ongedwongen en spontane manier vast. Gewoon zoals je bent. Van Newborn shoots tot aan familie shoots op een prachtige locatie. Coevorden en omgeving.
Stieltjeskanaal 104, 7756PG, Stieltjeskanaal, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wij hebben een newbornshoot gehad bij Mieke. De sfeer was erg goed en ze deed goed haar best om onze 2 kinderen mooi op de foto te zetten. Ook was er veel ruimte voor een eigen inbreng. De foto's zijn super mooi geworden, we zijn er heel erg blij mee. Top fotograve!

Svar från Miekeleemans
Bij binnenkomst voelde het meteen vertrouwd en stelde Mieke mij op mijn gemak. Mieke werkt professioneel, snel en efficiënt. Onwijs blij met het resultaat. Ik kom zeker nog een keer terug!

Svar från Miekeleemans
De duoshoot gedaan als cadeau voor mijn moeder. Erg mooi resultaat. Mieke is enthousiast en behulpzaam. Veel verschillende poses gedaan en ook kan je zelf ideeën inbrengen! Wij zijn super tevreden, dank je Mieke!

Svar från Miekeleemans
De samenwerking met StudioMieke is erg fijn. Samen zorgen wij voor een perfect plaatje met make-up, haar en fotografie.
Mieke zorgt ervoor dat de klanten zich op hun gemak voelen en dat is altijd duidelijk terug te zien op de foto’s.

Svar från Miekeleemans
Ik ben zeer zeer tevreden. Het was allemaal duidelijk en vlot. Het duo portret van mijn dochters is echt geweldig geworden! Mieke reageert snel. In het voorjaar van 2023 gaat ze voor mijn bedrijf foto’s maken. Nu al zin in.

Svar från Miekeleemans
Hele mooie foto's die op een leuke, spontane manier worden gemaakt! Echt top!
Goede fotograaf, die spontane en mooie foto's maakt. Gezellig in de omgang.
Mooie foto's worden er gemaakt, in een gezellige sfeer.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.