Mie Kerstine

Företagsinformation

1. Fitness och näringslära

Skrivet av företaget

Jeg hjælper kvinder med PCOS til en selvkærlig livsstil fyldt med gode vaner. Og med fokus på kost, bevægelse og mindset hjælper jeg til at mindske symptomer, få hormonerne i balance og øge chancen for graviditet :) Jeg kan tilbyde min hjælp i hele landet :)

Kontaktuppgifter

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mit forløb hos Mie har været intet…

Mit forløb hos Mie har været intet mindre end fantastisk. Jeg fik min menstruation igen efter 8 måneder ved hjælp af hendes hormonyoga. Men resultaterne er en lille procentdel af hvad Mie kan. For os PCOS fylder det psykiske også en del og dette kan hun guide dig godt igennem og give dig redskaber. Hun er din støtte men samtidig hjælper hun med at bearbejde den frygt der kan følge med den barnløshed lægerne kan skræmme med. Bedste anbefaling herfra❤️

13 juli 2024

Støttende og forstående mentor

Mie er en støttende og forstående mentor, der møder mennesket lige hvor det er.
Hun har hjulpet mig til at forstå mine spisemønstre og givet mig viden om, hvorfor jeg gør som jeg gør - noget jeg ikke ville have kommet frem til på egen hånd.
Jeg føler mig mindre “forkert” i den store verden der omhandler PCO/PCOS. Mie har hjulpet mig med at se de små fremskridt, som ellers før var helt usynlige for mig.
Du vil aldrig i Mies hænder være nervøs for at fortælle, at du ikke syntes, at det går godt, for hun griber dig og får dig til at reflektere, så du næste gang står stærkere til at gribe dig selv.
De største anbefalinger her fra mig.
- Nicoline

5 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At være i forløb hos Mie er den bedste…

At være i forløb hos Mie er den bedste investering jeg har gjort efter jeg blev diagnosticeret med PCOS. Da jeg fik konstateret PCOS, vidste jeg ikke rigtig hvad det var, udover de famøse google søgninger. Men jeg følte en kamp og frustration med læger og gynækologer om den rette behandling. Men da jeg fandt Mie gennem en podcast, tøvede jeg ikke et øjeblik med at skrive til hende. Jeg har været i et intensiv forløb hos Mie siden Septemper måned, og jeg har aldrig fortrudt det. Mie har lært mig så mange gode ting, bl.a. hvordan man bedst lever et liv med PCOS, herunder kost, motion og vigtigst af alt ens mindset. Hvilket har skabt nogle positive resultater på kort tid.
Mie er en fantastisk Coah og mentor som virkelig brænder for at hjælpe en, hun er lyttende, reflekterende og tilpasser sig til den enkelte. Mie ser nemlig hvem det hele menneske er og ikke kun PCOS'en. TAK for dig <3

9 januari 2024

Alle pengene værd!

Mie er helt fantastisk til at forstå ens udfordringer og komme med gode forslag til hvordan man selv kan arbejde med at få det bedre.
Jeg er kommet i langt bedre balance med mig selv og mad har ikke længere styringen over mig.
Jeg forstår nu langt bedre hvordan jeg kan bruge mad til at kontrollere min energi, glæde og overskud.
Jeg havde som mål at få madro og det har Mie helt sikkert hjulpet mig med at opnå!

29 november 2022

Fantastisk!!

Jeg har haft 4 fantastiske uger med Mie Kristine. Mit formål med dette forløb var at få min energi og overskud tilbage, og det må man sige jeg gjorde, plus at jeg er begyndt at tabe mig, dejligt med en som endelig kunne forstå mig og min pcos. Kæmpe store anbefaling her fra❤️

5 september 2022

Svar från Mie Kerstine

Kæreste Nadia, af hjertet tak for din feedback på vores forløb. Det var en fornøjelse at være en del af din rejse og hjælpe dig med det skub og den forståelse du havde brug for <3
- Mie Kerstine, Pcosmentor og coach

Jeg havde 8 fantastiske sessioner med Mie

Jeg havde 8 fantastiske sessioner med Mie. Mit mål var at tabe mig og at få mere energi og selvom jeg kun har set en smule forskel ift. vægten (da der kun gik et par måneder imellem den første og sidste session) har jeg fået meget mere energi og overskud. Jeg så virkelig frem til mine sessioner med Mie og udover mine mål har jeg også fået mere kontrol over hvad jeg spiser og et bedre forhold til maden. Jeg har lært at spise sundere, men jeg har også lært ikke at bebrejde mig selv og føle mig skamfuld hvis jeg spiser noget usundt en gang imellem. Det har virkelig hjulpet mig meget og jeg er så glad for min tid med Mie.

6 september 2022

Kæreste Laura.
Tak for din fine feedback Det var en fornøjelse at følge, guide og støtte dig i din proces. Og med dit gå på mod skal vægttabet nok komme :)
Kærligst Mie Kerstine, PCOS mentor og Coach

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er alle pengene værd at købe et…

Det er alle pengene værd at købe et forløb hos Mie. Hun er en fantastisk mentor og såvel også en lige så fantastisk coach. Hun har så meget styr på det hun laver, man føler sig virkelig tryg og tilpas når man har en session med Mie. Jeg personligt har fået meget mere ud af hele forløbet end kun styr på min pcos, men generelt bare mere tilpas i min krop, i mine spisevaner og generelt bare et helt andet syn mig selv. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

23 augusti 2022

Kæreste Krestina
Af hjertet tak for din fine feedback :) Har virkelig nydt at være med på din rejse <3
Kærligst Mie Kerstine, PCOS mentor og Coach

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg faldt, meget tilfældigt, over Mie’s profil på Instagram. Jeg skrev en besked med det samme, da jeg har PCOS og havde ønske om graviditet. Jeg har været igennem flere kostforløb, hvor mit syn på mad, blev fuldstændig forskruet. Jeg levede med en vægt i hånden. Jeg købte et forløb på 3 mdr hos Mie.
Mie har, igennem hele forløbet, været positiv og meget støttende. Hvis jeg har haft perioder, hvor jeg dunkede mig selv oven i hovedet, har hun grebet mig og fået mig til at indse, at jeg ikke har grund til at dunke mig oven i hovedet- at det er helt okay at falde i og at det må man gerne.
Mie var klar på tasterne 24/7. Hun lyttede også gerne til alt andet, der måtte være svært i livet. Mie delte også ud af sine private oplevelser. Det hele var meget naturligt, samtidig med jeg fik en masse værktøjer med.
I dag er jeg gravid med tvillinger. Jeg har ikke vejet min mad i et halvt år. Jeg spiser lige, hvad jeg har lyst til. Nogle gange spiser jeg lidt for meget og andre gange tænker jeg på redskaberne fra Mie. Mie har givet mig et nyt syn på det at være sund og glad i egen krop.
Jeg har ikke, på noget tidspunkt, følt at jeg var en del af en pengemaskine hos Mie. Alt hvad vi har snakket om, har omhandlet MIG og hun har altid taget sig god tid. Mie er super realistisk ift. mad. Jeg var slank, da jeg startede. Det var, udelukkende, psykisk, dét jeg kæmpede med, men de dårlige tanker, om mad, er væk.
Tak for dig, Mie! Du har min varmeste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 maj 2022

Svar från Mie Kerstine

Kære Ronja, Tak for dine meget fine ord :) Jeg har virkelig elsket at være en del af din rejse og opleve dig blive gravid med dine to mirakler :)
// Mie Kerstine, PCOS mentor

Rigtig god oplevelse ved Mie

Mie har været så skøn at snakke med omkring alt der omhandler pcos.
Hun har hjulpet mig med at forstå hvordan man skal indrette sin kost hvor man ikke behøver at ændre maden så meget så man stadig kan spise det man vil. Det resulterede i at min menstruation blev regelmæssig i 3 måneder hvor jeg så til sidst fandt ud af jeg blev gravid og nu venter jeg barn til september 2022.
Førhen havde jeg ingen menstruation fik den provekeret frem også forsvandt den lidt igen men med hjælp at kost og motion i min hverdag begynde min krop at komme i balance med sig selv og jeg fik taget på fra 37 kg til 44 kg i den tid jeg har gået til samtaler hos Mie.
Hun er et fantastisk menneske at snakke med og god vis man også undervejs bliver frustreret og har brug for at lufte ud til hende så kommer hun med vejledning og hjælp undervejs, så kan 100% anbefale Mie til andre pco/pcos kvinder også dem som gerne vil være gravide.
Det bedste er nok at man altid kan skrive til hende undervejs og man føler sig hørt og forstået, så mange tak for din hjælp Mie.

4 april 2022

Kære Skønne dig :)
Tak for dine fine ord. Jeg har elsket at hjælpe dig i din rejse til at skulle være mor :)

// Mie Kerstine, PCOS mentor

Amen altså.. Mie er en heltinde! 💗

Amen altså jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.
I oktober 2021, fik jeg konstateret PCOS og jeg vidste slet ikke hvad jeg kunne gøre for mig selv og hvordan jeg skulle takle det… og det er her at skønneste Mie trådte til.

Jeg kan kun anbefale et forløb hos Mie!
Det har været fantastisk og lærerigt forløb.
Jeg har fået så meget mere ro i hele kroppen..generelt bare mere ro i mig selv.

Jeg gik fra at spise 1-2 måltider om dagen max.. og nu er jeg helt oppe på 5-6 gange.. det er godt nok vildt.. hvordan har jeg dog kunnet klare mig.. - men nu er det blevet til en god vane.

Mie er en fantastisk person i sig selv. Rigtig kærlig, omsorgsfuld, sød, helt fantastisk dygtig og rigtig hyggelig at snakke med.
Man danner sig hurtigt en bånd til hende, fordi at man kommer så tæt ind på hinanden.

Mie er rigtig dygtig til det hun laver. Der er intet stress og det går stille og roligt fremad.
Det er nogen super gode “værktøjer” man får at arbejde med og det giver så god mening når man lære om det.

Jeg vil takke Mie rigtig mange gange for at hun greb mig og har hjulpet mig på rette vej, med drømmen om at få styr på min PCOS og ønsket om at blive mor en dag.

Så en kæmpe anbefaling herfra!

3 april 2022

Kære Michelle
Tak for dig, og for at give mig den tillid at hjælpe dig på vej. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk investering i sig selv!

Jeg har haft et 4 ugers forløb ved Mie, da jeg havde svært ved at overskue, om jeg fik det optimale at spise grundet mit pcos. Jeg er normalvægtig, men kan have svært ved at holde vægten oppe. Jeg har altid haft en sød tand og går tit efter det hurtige kick om eftermiddagen.
Vi fik nogle gode snakke om mad og sammensætning, og det gav mig en ro.
Vi har fundet frem til nogle ting at tilføje til det, jeg normalt spiser, så det giver mig mæthed længere. Jeg har samtidig fået nogle gode redskaber at arbejde med fremadrettet! 🤗

Jeg kan klart anbefale Mie. Hun er sød, dygtig og nede på jorden. Det har været en fornøjelse at have et forløb med hende❤️

25 februari 2022

Kære Pernille.
Af hjertet tak for dine ord.
Jeg krydser alt for jer fremadrettet! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Jeg er lige blevet færdig på gruppeforløbet “Find ro med din kost og din PCOS” ved Mie.
Et forløb på 8 uger som har givet mig de fedeste værktøjer til fortsat at arbejde med mig selv og at finde ro i min krop med PCOS.
Det er værktøjer som jeg er så glad for at have fået kendskab til, for det er ikke kun for at finde ro i min kost og PCOS, men lige så meget for at finde ro i mig selv.
Du får ikke kun viden og værktøjer til kosten og at mærke efter hvad kost og bevægelse gør for dig. Mie hører dig og giver udover også råd til hvordan du skal huske at se dine små sejre, give dig selv mere mig-tid og derudover fortælle dig, hvilken skøn og sej kvinde du er, når du har allermest brug for det ;-)
Mie er en fantastisk, engageret og omsorgsfuld kvinde og mentor, som har været en kæmpe hjælp for mig i starten af mit arbejde med at finde ro i denne, for mig, nye verden.
Jeg er så glad for at jeg søgte rundt på Instagram og Mie poppede op, inden jeg nåede at søge for meget på nettet.

Hvis du, som jeg, er ny i denne verden og ikke kan finde hovede og hale i hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv mest muligt eller hvis du længe har gjort til og fra uden held, så skriv til Mie.
Du kan få en uforpligtende samtale og finde ud af hvilket skønt og hjælpsomt menneske Mie er og jeg er ikke i tvivl om at hun også kan hjælpe dig!

Jeg er Mie evigt taknemmelig og glæder mig til fortsat at benytte mig af de værktøjer hun har lært mig <3
Tak for dig Mie!

15 oktober 2021

Kære Lea
TAK for dig og dine fine ord.
Jeg har elsket at have dig under mine vinger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gået i næsten et år med pco og…

Jeg har gået i næsten et år med pco og insulinresistens og læst stolper op og ned hvad man må og ikke må - det har været rent kaos og frustrationer i min hverdag og jeg har mislykkes gang på gang. Jeg valgte at tagen en session ved Mie og det er 100% det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg har fået klar besked som jeg søgte.

Mie har mine varmeste anbefalinger. Hun har vendt alt mit kaos til håb ved bare at skrue ved enkle ting i min dagligdag.

Man lærer at blive bevidst om sin krop men stadig leve livet selvom der er udfordringer ved ens PCO.

5 oktober 2021

Kære Tina.
Tak for dine fine ord :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mit forløb startede min rejse.

Det er det bedste jeg har gjordt for mig selv, at købe et forløb hos Mie. Jeg har lært så meget, både om mig selv og om PCOS. Jeg fik en masse god viden og redskaber til at fortsætte min rejse og vægt tab. Når man ser hvad det giver renr fagligt og rent personligt er det hver en krone vær.

4 oktober 2021

Kære Diana.
Det var en kæmpe fornøjelse at hjælpe dig på vej <3

Varmeste anbefaling

Mie får min varmeste anbefaling. Mie er ivrig, reflekterende og givende. Hun arbejder efter en struktur der giver plads til den enkelte og med individuelle tilpasningninger. Mie checker ind hos den enkelte imellem sessioner.
Mie er på, når man behøver hende og vender lynhurtigt tilbage med støtte, opklarende spørgsmål eller måder du kan gribe den udfordrende situation an på.
Man føler sig både set, hørt og anderkendt sammen med Mie, særligt fordi hun arbejder omkring det hele menneske og det levede liv.

29 september 2021

Kære Louise.
Tak for din dejlige anmeldelse :)
Jeg har elsket at hjælpe dig på vej i din rejse!

Fantastisk støtte

Jeg er ved at afslutte mit gruppeforløb hos Mie. Det har været en rigtig fed rejse, hvor Mie har været en kæmpe støtte og inspiration i en periode af mit liv hvor jeg har haft brug for det.
Hun har været med til at give mig troen på at jeg nok skal få styr på min PCOS og givet mig redskaber til at begynde rejsen hvor jeg får ændret mine vaner.
I et forløb med Mie, har hun fokus på dig som klient og alle dine behov og ønsker du fra din livsituation.
Jeg er meget taknemmelig for de ting Mie har været med til at give mig, og ved at de ting jeg kan tage med fra mit forløb vil gøre min rejse nemmere og langvarig. Mie er som person virkelig omsorgsfuld og dygtig til det hun laver, så 1:1 samtalerne med hende er fantastiske, og de gik ikke mange minutter hvor jeg følte jeg kunne snakke med hende om alt, hvilket også kunne ses i at det kunne være svært at få stoppet snakken igen :)
Jeg vil helt klart anbefale alle der kæmper med PCOS at tage et forløb hos Mie. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at deltage i noget af alt det hun tilbydder.

27 september 2021

Kære Rikke.
Af hjertet tak for din smukke anmeldelse. Det er en fornøjelse at hjælpe dig på vej :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et forløb hos Mie er den bedste…

Et forløb hos Mie er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv og min fremtid❤️

I forløbet hos Mie har jeg lært, at der ikke er nogle restriktive regler for vægttab, ligesom jeg har lært mange nye ting i forhold til min krop herunder at lytte til min krop, sult, mæthed og tilpashed og redskaber til at få mit hoved til at følge ned på rejsen samt øvelser for mit mindset❤️

Jeg ved Mie altid er der 100% når jeg har brug for hende, hvilket giver mig en tryghed. Mie er det sødeste og kærligste væsen der er vildt god til at spotte hven du er som person og i hvilke og hvor hurtige steps du er klar til nye vaner. Hun ser ens fremgang og husker en på det samtidig med hun udfordrer, er ærlig, lyttende og glad. Mie glæder sig altid på ens vegne og sejre også dem man lige skal øve sig i at se🙈❤️

Mie får min varmeste anbefaling - uden hende var jeg ikke hvor jeg er i dag og ikke med den ro jeg har i dag❤️

26 september 2021

Kæreste Lisa.
Af hjertet tak for din gode anmeldelse. Det betyder så meget. Og jeg nyder at være en del af din smukke rejse :)

Gruppeforløb - find ro med din PCOS

Det har været et meget spændende forløb, hvor jeg har fået arbejdet med mig selv og mine meget indgroet vaner. Det har været dejligt også at få mulighed for at snakke med Mie i vores 1:1 samtaler. Det har været meget lærerigt og er helt sikker på jeg vil forsætte med at bruge det jeg har lært af dig.

23 september 2021

Kære Marianne.
Af hjertet tak for din fine anmeldelse :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Mie.

Jeg har haft et forløb hos Mie, fra januar til marts måned 2021. Det har været nogle fantastiske 12 uger at have hende med, på sidelinjen.
Jeg har lært så meget om mig selv og min krop, ved at have et forløb hos hende. Simpelthen lært ting jeg slet ikke vidste om mig selv og min krop. ❤ jeg har lært at lytte til mig selv, min sult og lært at lytte til når jeg er tilpas. Førhen spiste jeg, så jeg nærmest lå og havde kramper i maven. Nu stopper jeg lang tid inden, end hvad jeg plejede at gøre. Har dog ikke tabt mig så meget på forløbet, som jeg havde håbet på. Men jeg holder fast i at det har været vigtigere for mig at få en masse gode redskaber med mig, som jeg har fået de 12 uger. Redskaber jeg vil kunne bruge altid. 🙏🏻❤  jeg har været glad for alle de ting hun har lært mig, det betyder meget.
Jeg startede i fertilitetsbehandling, imens jeg var i forløb hos hende, og venter nu en lille pige med ankomst til februar. 1 hug med ægudtagning, jeg er sikker på, det er fordi jeg har været I forløb hos Mie!!
Sidst og ikke mindst, i vil aldrig fortryde et forløb hos Mie. Hun er altid så lyttende og altid i godt humør når man snakker med hende og et meget kærligt væsen.

23 september 2021

Kæreste Jannie.
Tak for din fine tlibagemelding.
Jeg har elsket at hjælpe dig på vej til at opnå den fantastiske graviditet <3

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.