mhdrive.dk Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiske kørelære. Ingen nerver eller bekymringer når man sidder i bil med Kira eller Henrik. Bedste sted at tage kørekort, hvis man gerne vil have en god oplevelse med det

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige taget kørekort hos mh.drive på deres sommerlyn hold, og de er seriøst nogle af de sødeste mennesker jeg har mødt. De er så imødekommende, er gode til at gøre teori og kørelektionerne sjove,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale mhdrive.dk. Kira er en skøn kørelærer, som både giver god støtte og møder dig med masser af positiv energi. Hun formår at gøre undervisningen både lærerig og hyggelig, og hendes... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Skrivet av företaget

Mulighed for kørekort i hånden på 4 uger på vores LYNHOLD, hvis alt er klar ved start og hvis ikke der er behov for ekstra kørelektioner. Begge prøver skal bestås i første hug og så afhænger det af ventetider på køreprøver hos Færdselsstyrelsen! Køreskole på Djursland med de sjoveste kørelærere, de fedeste biler, motorcykler og lækre lokaler - Det må gerne være sjovt når man lærer at køre bil og motorcykel :-) Hos os er de fleste af kørelektionerne med start og stop i Rønde, så du skal bruge så lidt tid som muligt på transport til og fra dine ugentlige kørelektioner. (Hvis du går i skole et andet sted, så finder vi en løsning) Alt teori og de fleste banetider ligger udenfor normal skoletid, da vi har fokus på at mindske fravær. Hos os får du lidt at spise til hver teori og vi har fri sodavand, kaffe og the så du har de bedste forudsætninger for at lære :-) Vi har egne førstehjælpsinstruktører så vi er sikre på, at du er klædt ordentligt på til at blive sluppet løs i trafikken :-) Husk at vi både har biler med automatgear og manuel gear og tilbyder både Særlig Køreundervisning og Generhverv på meget fleksible vilkår så du hurtigt kommer tilbage i trafikken. Vi glæder os til at se dig!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

44 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mit forløb hos Kira

Mit forløb hos Kira, har været både effektivt og fremragende, både i teorilokalet og i skolevognen. Undervisningen indeholder masser af god læring, pizza, humor og passende pauser. Kira formår at gøre undervisningen sjov, selv i de kedeligeste emner. Oplevelsen i skolevognen er ligeledes positiv, med massere af sjove historier og dårlige jokes om lastbilchauffører og baby tog. Jeg kan varmt anbefale MH Drive som den foretrukne køreskole.

28 oktober 2025

Stor fornøjelse

Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos mhdrive. Kira er super god til at lære fra sig, og hendes gode humør hjælper en godt på vej. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, takket være hendes effektive undervisning. Kan klart anbefale!!

29 oktober 2025

Kørekort hos Kira♥️♥️

Kira er en meget sød og god kørelærer! Hun er mega god til, at tag højde for hver enkelte elevs eventuelle udfordringer og styrker. Jeg tog det ved hende, og bestod begge prøver i første forsøg. Så jeg havde mit kørekort i hånden på under 5 uger♥️
Stærkt anbefalet!

21 oktober 2025

Fremragende køreskole Kira har her

Fremragende køreskole Kira har her, med lokaler og materiel helt i top. Jeg havde et super mc forløb, og min søn havde ligeledes super oplevelse til både bil og mc. Kan kun anbefales, 5 stjerner herfra💪💪💪

17 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kira er en fantastisk kørelære

Kira er en fantastisk kørelære, med massere af godt humør 🥳 Udover det var holdet fyldt med de skønneste mennesker, og jeg syntes virkelig det var et sjovt og hyggeligt forløb. 5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

16 oktober 2025

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse. Virkelig god køreskole hvor at læringen faktisk var sjov og en kørelære som forstår unge. Kan virkelig anbefales

20 augusti 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har netop taget motorcykelkørekort hos Kira, og det har været en helt fantastisk oplevelse!
Kira er både super dygtig, tålmodig og har en god portion humor, som gør undervisningen både lærerig og sjov. Jeg følte mig tryg hele vejen – både i teori og praksis – og fik masser af gode tips, der virkelig gjorde en forskel.
Hvis du vil tage MC-kørekort et sted, hvor der er styr på både sikkerhed, stemning og selvtillid på to hjul, så kan jeg varmt anbefale Kira. Tak for en fed tur! 🏍💨

4 september 2025

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse, at tage MC-kort hos Kira! Altid god stemning i teorilokalet og til køretimerne. Jeg havde nogle super fede ture rundt på Djursland og især de små veje på Mols🤩

Fede skolecykler, mc-udstyr til låns osv.

Klar anbefaling herfra👌🏻🏍️

4 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestod prøverne på første hug pga. Kira!

Bestod mine prøve første gang kun pga mhdrive og kira!

En meget passende tempo hvor man får lært alt Om bilen og vejen. Jeg følte mig også virkelig tryg. Jeg var både noglegange forvirret, men jeg turde altid at spørge hende hele tiden, da hun var så rolig om at fortælle alt på et nemt og sødt sprog fx tekniske spørgsmål om bilen. Jeg kunne også mærke at jeg havde en forbedring hver gang, og kunne hurtig mærke at jeg var klar til køre selv på så kort tid pga Kira.

Hun er også virkelig motiverende især under køreprøven!

Jeg vil 100% anbefale til allesammen der skal starte, især hvis man vil have en kørelærer som er ligesom en ven for en, der sidder på passagersædet som er sjov og sød!🤩

26 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.