MHC Mobility Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zojuist de vorige week gekochte VW Polo opgehaald. Vanaf begin goede, vriendelijke en eerlijke communicatie! Goed geholpen en de deal was snel gesloten. De Polo werd keurig afgeleverd en was zelfs vol... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles top! Wij waren voor onze onderneming in België op zeer korte termijn op zoek naar 2 wagens en zowel Chelsea als Mike van MHC Mobility Gent hebben van begin tot afhandeling eerlijk en zéér corr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede en betrouwbare leasemaatschappij. Door het meedenken en gelijk reageren bij vragen zit je bij deze leasemaatschappij op de juiste plek. Communicatie tussen leasemaatschappij en garage is... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gastvrij - open en eerlijk dat zijn de trefwoorden die wij van toepassing vinden. Ongedwongen kijken en vergelijken, eerlijke prijzen en de koffie staat klaar. Enige puntje van kritiek is dat er b... Se mer

Företagsinformation

1. Billeasing
  2. Leasing
  3. Leverantör av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning
  4. Återförsäljare av begagnade bilar

Skrivet av företaget

Een auto leasen, zakelijk of privé? Of toch liever een occasion kopen? Zoekt u een leasemaatschappij met tientallen jaren ervaring in wagenparkbeheer? MHC Mobility staat voor u klaar, altijd. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kan, zodat u met elke rit uw wereld kunt vergroten.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opzegging door te veel schade aan de LEASE AUTO

Tot op heden top bedrijf. Tot vorige week vrijdag werd de reparatie geweigerd door Schadebedrijf op Last van MHC. Reden te veel schades. Zonder een overzicht te verstrekken van alle schades met deze KIA. De te repareren schade werd veroorzaakt door de sleepbedrijven in Utrecht na REM-Bokkade op de A27 in Utrecht. Weken stond de KIA bij de KIA dealer in Utrecht zonder dat er wat gedaan werd. Kosten huurauto liepen door en de KIA werd afgeleverd met schade door bonkende klap bij afrit sleepwagen. Tot de operationeel directeur MHC bemoeit zich nu met deze zaak zonder maar enige vorm van schriftelijke communicatie met heden met mijn bedrijf. Ook blijkt dat MHC niet verzekerd is. Dat roept vraagtekens op over de risico’s die je als bestuurder en MHC loopt bij de meest onverwachtse ongelukken met grote schade. Top op heden geen overzicht van de schades gekregen maar wel druk om de KIA in te leveren. Ook wordt niet aangegeven welke schades de schuld vraag bij de bestuurder ligt en welke bij onbekende tegenpartij. Een klap in de vertrouwensrelatie die thans flink is geschonden

31 mars 2025

Dear MHC Mobility, I am glad to work with you

Dear MHC Mobility, my contact in you company is Mouez Hamouda, backup of Francois Hoogland. I am very glad to work with Mouez. He is reactive, professional however he is Francois backup. I feel that he really wants to help. I know that I am demanding, we need reports in our company, but he handles it with calm behavior and enough humor. I am thankful for that. Now, we have payment process issue between our companies, I believe that we can handle it, I count on Mouez. I am glad to work with MHT.

6 december 2024

Super service

De afgelopen 5 jaar kwam mijn leaseauto via MHC mobility (toen nog Hitachi Mobility).
Altijd snel en vriendelijk gehopen en ze zorgen voor goede oplossingen.
Totaal niets op aan te merken, helemaal geweldig.

21 november 2024

Fantastische service

Fantastische service. Wij zijn al sinds 2013 klant bij MHC mobility voorheen Noordlease en zijn van plan nog jaren klant te blijven. Wanneer je belt wordt je geholpen door vriendelijke medewerkers. Kortom lease doe je bij MHC Mobility.

28 september 2024

Super service

Een auto aangeschaft met super service. Vincent hielp ons onzetttend fijn en was erg meedenkend. De auto was ook helemaal naar wens en voldeed precies als de omschrijving.

24 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

geen service of onderhoud toegestaan

6 maanden voor einde leasecontract geen onderhoud of service toegestaan. Volgens het de signalering op de display verplichte service nodig. Dus wel volledig betalen tot einde contract maar 6 maanden geen service of onderhoud toestaan

1 februari 2024

Top service

Top service, mijn auto gaf een olie melding na een aantal maanden van de verkoop en ik kan kosteloos bij een Bosch Service punt langs. Ook bij het kopen van de auto was de service en begeleiding top. Alles wordt transparant en eerlijk besproken.

28 december 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede zaak

Goede zaak, mijn vader had via MHC Mobility een brommobiel geleaset van Van de Graaf en heeft hier 3 jaar lekker mee rond kunnen rijden. Mijn vader is helaas overleden dus ik moest de afwikkeling doen.

(Goede service, maken wel eens een foutje met het financiële gedeelte, maar corrigeren dit netjes. Goede klantenservice en erg vriendelijke mensen)

(Zeer aan te raden om hier te gaan leasen!!!)

21 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TOP IN ALLES! Het was een zeer positieve beleving van…

Het was een zeer positieve beleving van eerste contact tot eerste rit 🤩, met snelle en duidelijke antwoorden, correcte prijzen en een zeer vriendelijke en toegewijde verkoper (C) en bij een onvoorziene situatie heb ik ook de kracht van hun teamwork in Sint-Denijs-Westrem gemerkt en waren daarbovenop nog leuke welkomstextra's voorzien en een heerlijke koffie! Jullie hebben het HELEMAAL begrepen✨🏆✨💐✨😉!

24 november 2023

Prima auto geleverd

Prima auto geleverd, als er al eens iets werd alles snel en prima geregeld. Kon de auto na de contracttijd steeds met een jaar verlengen tegen de oude afspraken.

21 oktober 2023

Onze Capture

Onze Capture
Ook bij deze auto weer hele goede ervaringen in de service, zowel onderhoud als afhandeling daarvan. Ook administratief is alles altijd fijn op orde

17 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.