Mezz Madhus Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker elsker elsker denne restaurant. Har været her omkring 20 gange, og bliver ved med at komme tilbage. Ejeren er bare verdens sødeste menneske, så åben og varm. Maden er helt helt fantastisk,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig dejlig oplevelse. Supernem bestilling via linket til den deal vi havde købt. Skulle betale et gebyr på 1,95 kr. - men helt ok ellers virker bookningen nok ikke hvis det er nul kroner. Upåkla... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde sådan en dejlig aften hos Mezz Madhus 💕 Maden var virkelig go og lækker, tilberednings tiden var perfekt , og det kom bare løbende, god vejledning da det var første gang for nogle af os,... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestilte gennem Sweetdeal til 8 personer og er virkelig skuffet. Servicen var elendig – min bror og fætter blev mødt af et personale, der virkede direkte sure og uvenlige. Det ødelagde hele oplevel... Se mer

Företagsinformation

1. Mellanösternrestaurang

Skrivet av företaget

Hos Mezz bygger vi bro mellem den traditionelle cafémad og det mellemøstlige køkken. Vi benytter kun de bedste råvarer og tilbereder alt maden dagligt og bager vores eget brød. Derfor får altid får frisk mad med en smagsoplevelse af kvalitet og spændende ingredienser. Uanset om du er til at spise med bestik eller bruge brødet som gaffel, så garanterer vi en oplevelse, som ikke kun forkæler smagssansen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Virkelig skuffende takeaway-oplevelse

Virkelig skuffende takeaway-oplevelse. Maden ankom forsinket, og da den endelig kom, var den kold og slatten. Der manglede desuden flere ting, som jeg havde betalt for – ingen undskyldning, ingen løsning, bare en “sådan er det”-attitude, da jeg ringede.

Det er frustrerende at betale en høj pris for noget, der hverken smager frisk, er komplet eller leveret med nogen form for kundeservice. Jeg havde håbet på en god oplevelse, men det her var tæt på respektløst.

Der er masser af bedre alternativer derude. Jeg bestiller ikke herfra igen – og kan ikke anbefale det til nogen.

4 juni 2025

Svar från Mezz Madhus

Hej, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive.

Vi kan se, at din anmeldelse relaterer sig til et opslag, der tidligere blev delt på sociale medier. Derfor vil vi gerne give lidt kontekst:

Den pågældende kunde bestilte 2 × Mix 3 Spyd via Wolt – svarende til 12 stykker kød. Hos Mezz vælger man selv tilbehør, og det blev ikke valgt i denne ordre. Kunden tilkøbte i stedet saucer og fik en rabat på 240 kr., så det samlede beløb var 364 kr. – ikke 600 kr.

Det hele er bestilt via Wolt, som tydeligt viser både priser og tilvalg. Alt er dokumenteret og delt åbent på vores Facebook og Instagram, hvor man kan læse og se detaljerne.

Vi tager altid kritik seriøst – men vi ønsker også, at omtaler bygger på fakta. Du er meget velkommen til selv at kontakte os direkte, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffet

Meget skuffende oplevelse.
Maden smager ikke af det helt store, ihvertfald ikke deres skiver af kalv, det er gennemstegt og smager af tørt kød der er blevet varmet op.
Deres pommes er okay, også lidt kedelige, men med paprika og salt på

Maden var også helt kold da vi hentede det, selvom vi kom før det afhentningstidspunkt

24 maj 2025

Hej Ida

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du på det tidspunkt ikke følte, vi levede op til dine forventninger.

Vi har gennem de sidste år udviklet og forbedret både menu og service markant

Vi vil altid gerne give vores gæster en god oplevelse – og vi håber, du en dag har lyst til at kigge forbi igen og opleve, hvordan Mezz har udviklet sig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kan på ingen måde anbefale denne…

Jeg kan på ingen måde anbefale denne restaurant. Det fremgår godt nok af menukortet, at man skal betale 50 kr. pr. uspist ret ved deres ad libitum menu, men det kom alligevel som en overraskelse, da vi ved betalingen blev opkrævet 150 kr. for henholdsvis ris, humus og en salat – retter hvor størstedelen var blevet spist, men hvor der blot var en smule tilbage. Jeg har aldrig oplevet lignende, hos andre ad libitum resturanter.

Samtidig oplevede vi, at bordet ved siden af fik lov til at bestille mere mad og blot skulle "spise hvad de kunne" – uden ekstra betaling, hvis de ikke spiste op.

Desuden hænger pris og kvalitet på ingen måde sammen, det meste af maden var meget smagsløst - det enste der var godt var den salat, der i øvrigt blev serveret i en meget større skål, som de ville opkræve 50 kr. for ikke at have spist 100% op.

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men den her oplevelse har muligvis været min værste restaurantoplevelse til dato.

4 maj 2025

Hej Signe,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at du havde en dårlig oplevelse hos os – det er selvfølgelig aldrig det, vi ønsker.

Vores ad libitum-koncept er tydeligt beskrevet i menukortet og på hjemmesiden, herunder vores politik om madspild. Den er sat i verden for at undgå unødvendigt spild – ikke for at tjene ekstra, men fordi vi ønsker at tage ansvar for råvarer og miljø.

Vi håndhæver reglen ens overfor alle gæster – og vores personale bliver løbende trænet i at håndtere det både venligt og retfærdigt. Hvis du oplevede noget andet ved nabobordet, kan det skyldes, at de spiste à la carte, hvor reglen ikke gælder.

Mht. maden er vi ærgerlige over, at den ikke faldt i din smag – især fordi vi netop lægger stor vægt på smag, kvalitet og friskhed. Vi tager din feedback alvorligt og bruger den i vores fortsatte udvikling.

Vi håber, du på et tidspunkt vil give os en ny chance.

12-4-2025

12-4-2025:
Alt gik godt på restauranten og har været der over 15 x, men da vi skulle betale for vores bord en aften med en halv fyldt restaurant bliver vi bedt om at skulle betale for en gæst, som er fastende og hverken har fået en tallerken eller noget at drikke.
Tjeneren er inden da blevet informeret om at vi har en siddende på bordet, som ikke vil spise og videoovervågning fremgår af det. På trods af dette ville ejeren have vi skulle betale for personen, som ikke var spisende.

Vi kommer aldrig derover igen.

12 april 2025

Hej Ashraf

Tak for din anmeldelse og for at have besøgt os mange gange tidligere – det sætter vi stor pris på.

Vi er naturligvis kede af, at denne sidste oplevelse har ændret dit syn på os. Men vi vil også gerne forklare baggrunden tydeligt:

Hos Mezz har vi en klar og gennemsigtig politik:
Alle ved bordet skal betale, når der bestilles ad libitum. Det gælder, uanset om man reelt spiser med eller ej – for alle får del i atmosfæren, servicen og pladsen i restauranten. Det fremgår af menukortet og forklares gerne ved ankomst.

Det er ikke noget, vi vurderer fra gang til gang – vi gør det ens for alle, netop for at undgå misforståelser.
Vi forstår selvfølgelig, hvis det ikke passer alle – men vi står ved vores koncept og vores personale, som fulgte retningslinjerne den aften.

Vi ønsker dig alt det bedste – og takker for de mange gange, du tidligere har spist hos os.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mega god mad

Mega god mad. Og betjening i top

6 april 2025

Tak, Benny!
Vi er glade for, at både maden og betjeningen sad lige i skabet. Vi håber, vi snart får lov til at forkæle dig igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og fantastisk mad

Fantastisk service og fantastisk mad, man kan smage det er friskt og kvalitet og sidste gang jeg kommer her!

23 mars 2025

Svar från Mezz Madhus

Tak for dine ord, og hvor er det dejligt, at du kunne smage kvaliteten!
Vi sætter stor pris på, at du bemærker både servicen og den friske mad – det betyder meget for hele holdet.
Vi håber, det med “sidste gang” bare var en joke – du er i hvert fald altid velkommen hos os igen!

Lækker mad

Lækker mad, fantastisk service & hyggelig atmosfære. Helt klart et besøg værd for en god aften.

14 mars 2025

Tusind tak, Ali!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god aften hos os. Det er netop den kombination – mad, service og atmosfære – vi går op i hver eneste dag. Vi håber, vi snart får lov at byde dig velkommen igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker mad og fantastisk…

Super lækker mad og fantastisk betjening. Ejeren hygger om kunderne og maden kommer hurtigt. Tak for endnu en dejlig aften på Mezz.

9 mars 2025

Svar från Mezz Madhus

Tak for de varme ord, Kenn!
Det betyder virkelig meget for os, at du føler dig godt taget imod – både af os og af maden. Vi gør os umage for at skabe en hyggelig oplevelse, og det er skønt at høre, at det bliver bemærket. Glæder os allerede til næste gang!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superlækker mad og god betjening.

Superlækker mad og god betjening. Vi fik ad libitum og selvom medarbejderen ved ankomsten sagde, at hun var alene og der godt kunne være lidt ventetid, fik vi maden ret hurtigt - og spiste op, som vi blev bedt om. ;-) Vi ses igen. :-)

13 februari 2025

Tusind tak, Anette!
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse – både med maden og betjeningen. Vores medarbejdere knokler virkelig, også når de står alene, så det betyder meget, at du bemærker det. Og tak fordi I spiste op – det sætter vi stor pris på! Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Scam og penge ud af vinduet.

Jeg købte og betalte for længe siden 4 værdibeviser med 14 rettersmenu hos Mezz via SweetDeal. Værdibevis udløb 20/12. Indløsning skulle ske senest 7 dage før afhentning af menuen. Derfor bestilte jeg 11.dec menuen, med afhentning 18.dec - altså før værdibevis udløb.

Svaret jeg fik på mail var:
…
Vi har desværre udsolgt resten af indløsningsperioden, som har varet i 9 uger. Som der står i betingelserne, så skal der tages forbehold for udsolgte dage og der er nu kun er 9 dage tilbage, så har vi ikke plads til flere i den resterende tid, da den er populær.
…
Da jeg meget ærgerligt skriver tilbage om jeg kan få menuen efter jul, ombytte beviset til en anden menu, eller få pengene tilbage, er svaret det samme.

Hvordan jeg i himlens navn skulle kunne vide, hvornår der blev udsolgt aner jeg ikke. Det kunne i princippet være udsolgt efter 1 uge…Eller? Sweetdeel fralægger sig alt ansvar. Fair nok. De er formidlere. Men hvordan kan Mezz uden at varsle kunden, bare afvise mig med, at der tages forbehold for, at der er udsolgt? Så…hvad? Mine penge ligger hos dem og hygger? Jeg er meget, meget forundret og frustreret. Det føles udspekuleret ikke at blive varslet om udsolgt, eller får pengene tilbage eller: sælg kun det antal værdibeviser, der kan leveres. Øv!
Hvis jeg var Mezz, ville jeg sørge for en god kundeoplevelse ved at give pengene tilbage eller tilbyde en anden menu eller varsle kunden.
Jeg har betalt 500kr for absolut ingenting. Er det fair eller et scam??!!! Jeg tror det sidste…

11 december 2024

Hej Mette,

Jeg forstår din frustration, men jeg vil gerne præcisere nogle vigtige fakta omkring denne deal.

Sidste dag for køb af værdibeviser var d. 14/11-24, og kampagnen har kørt i 14 dage. Det betyder, at alle kunder har haft rig mulighed for at booke deres menu i løbet af en periode på ni uger. At du først forsøger at indløse din deal d. 11/12, betyder desværre, at mange allerede har booket, og vi derfor var udsolgt på de sidste dage op til jul.

Som det også fremgår af betingelserne, skal der tages forbehold for udsolgte dage. Det er netop en del af konceptet med deals – der sælges et begrænset antal, og de indløses efter først-til-mølle-princippet. Der har altså været god tid til at booke, og vi har ikke mulighed for at garantere plads, hvis man venter til sidste øjeblik.

Vi beklager, at du føler dig skuffet, men vi har fulgt de aftalevilkår, som fremgik ved købet. Hvis du har yderligere spørgsmål, anbefaler vi, at du også tager kontakt til SweetDeal, da de administrerer salget af værdibeviserne.

Mvh

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mezz Madhus er en fantastisk oplevelse

Mezz Madhus er en fantastisk oplevelse! Servicen var imødekommende og opmærksom, og personalet sørgede for, at vi følte os velkomne fra start til slut. Maden var intet mindre end fremragende – smagfuldt og smukt anrettet med tydelig kærlighed til detaljen. Stemningen var hyggelig og afslappet, perfekt til enhver anledning. Kan varmt anbefales!

14 december 2024

Hej Rebecca,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos Mezz Madhus. Vi lægger stor vægt på både god mad og en varm atmosfære, så det glæder os, at du mærkede netop det.

Vi håber at se dig igen snart – der er altid en plads klar til dig!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God mad og fantastisk service

Har været forbi restauranten en del gange. Virkelig lækkert mad og et fedt koncept. Kan varmt anbefales, samt er deres service altid i top 👌🏾

7 december 2024

Hej Shahab,

Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din flotte anmeldelse og din støtte. Det betyder meget for os, at du nyder både maden og servicen – og at du kommer igen flere gange!

Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang.

Mange hilsner

Ubehagelig oplevelse

Maden var ellers udemærket, men hele oplevelsen blev ødelagt af en uacceptabelt dårlig service på grund af en ubehøvlet og ubehagelig ansat. Har aldrig oplevet noget lignende

2 december 2024

Hej Martin,

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du kunne lide maden, men det ærgrer os meget at høre, at du oplevede dårlig service. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for.

Vi ville meget gerne have haft flere detaljer, så vi kunne følge op internt og sikre, at alle vores gæster får en god oplevelse. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os direkte, info@mezz.dk - så vi kan undersøge sagen nærmere.

Mvh

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste spisested jeg kender til!

Det bedste spisested jeg kender til. Har spist der over 15 gange til nu, og kvaliteten samt servicen svigter aldrig. Altid i TOP.
Der er også meget pænt og rent med en hyggelig stemning i restauranten ligemeget om der er travlt eller ej
Kan stærkt anbefales herfra :)

31 oktober 2024

Hej Mohammad,

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din trofasthed som gæst! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du altid oplever høj kvalitet og god service, uanset hvor travlt der er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen – der er altid plads til en god gæst som dig!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste restaurant jeg nogensinde…

Den bedste restaurant jeg nogensinde har bestilt fra, lækkert mad og saftigt kød, ALLE retter var tip top ! Lækreste Emballage til maden. Alt var mere end lækkert & godt !
Jeg har aldrig nogensinde fået så lækker en mad bestilling.
Kan varmt anbefales !
Og restauranten skal også besøges.

26 november 2024

Hej Ayah,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en så god oplevelse – både med maden, emballagen og hele bestillingen.

Vi håber, du snart kigger forbi restauranten også – vi lover at tage godt imod dig!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk madoplevelse og enestående…

Fantastisk madoplevelse og enestående service!

Vi havde fornøjelsen af at spise på Mezz madhuset i dag og det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt med et smil og en varm velkomst. Atmosfæren var hyggelig og stilfuld – et perfekt sted til både en særlig anledning og en afslappet middag.

Menuen var velovervejet og varieret, og det var tydeligt, at råvarerne var af høj kvalitet. Vi valgte ad libitum som var perfekt tilberedt – saftig og smagfuld med en lækker balance af krydderier.

Servicen var også en stor del af oplevelsen. Vores tjener var opmærksom uden at være påtrængende.

Alt i alt var det en uforglemmelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Mezz Madhuset til alle, der sætter pris på fremragende mad, god stemning og førsteklasses service.

23 november 2024

Hej Hümeyra,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at du havde en uforglemmelig oplevelse hos os. Vi sætter en ære i at skabe den rette balance mellem god mad, hyggelig atmosfære og nærværende service – så det betyder meget, at du har mærket netop det.

Vi håber at se dig igen snart til endnu en skøn aften hos Mezz Madhus!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og venligt personale…

Fantastisk service og venligt personale trods vores store bord. Maden var så lækker, velsmagende og frisk. Tak for at give os en fed aften og smagsoplevelse 👍🏽 varmeste anbefalinger herfra :-)

23 november 2024

Hej Banu,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både service, mad og stemning levede op til forventningerne – også selvom I var et stort bord.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at byde jer velkommen igen til endnu en fantastisk aften!

God stemning

God stemning, venlige medarbejder og god mad!

3 oktober 2024

Hej Aisha,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både stemningen, vores medarbejdere og maden. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

❗️Værste spisested❗️

❗️Værste spisested❗️
Tak for meget snedig svar. Jeg kan desværre læse, at du har prøvet dette situation før og er rigtig god til at lege med ordene. OG det skal du være, for du skal manipulere læserne og forsøge på at sætte mig i dårligt lys. Det er altså ikke kun vores oplevelse, men også mange andres, efter de hørte om vores oplevelse. Desuden efterfølgende talt vi med dem, der også var til stedet, og sjovt nok synes det modsatte af det du skriver, og at det var forfærdeligt, hvordan vi blev behandlet foran alle for de 49 kr. Vi ligger 1300-1400 kr. for maden så 49kr er absolut ‘’små penge’’ men bare uretfærdig krævet. Samtidig truer tjeneren os med at hvis vi ikke vil betale de 49kr vil hun tilkalde politiet foran min børn🤯
Du bør også høre og skam dig, at min 11-årige søn kastede op, efter vi kom ud, og han kunne ikke sove hele natten på grund af den ubehøvlede og uprofessionelt opførsel. Så hvis du overhovedet kan forstå, at man som forældre blev bekymrede og bare gerne vil gerne betale og ud af stedet. Vi i familien er store modstandere af madspild, men vi mener ikke, at man skal spise noget, der smager dårligt, som var tilfældet her. Jeg har et billede af vores bord, som tydeligt viser, at alt mad var spist op, og det der var tilbage på vores takketale, var det som børnene smagte og ikke kunne lide og dermed ikke kunne spise. Dette klades ikke madspild, hvis du overhovedet kan forstået det.
Prøv at sætte dig i kundernes plads og ikke kun går op i penge. Jeg kan ikke læse noget på din hjemmeside, at hvad defineres som madspild, og hvor meget mad skal være tilbage, før det bliver betragtet som madspildet hvad er tolerancen? Du har kun læst mine anmeldelser🤔men hvornår har jeg skrevet dårligt om en anden restaurant!? Lad være med at spille heldig, og i stedet prøv at rette op på jeres fejl og mangler og behandle kunder ordentligt. Det var ikke en dårlig oplevelse men ret meget forfærdeligt.
Du behøver slet ikke at forbryde os, for det er i hvert fald ikke et sted, vi som familie vil komme og bruge vores kostbare tid og penge igen. Jeg takker Trustpilot for giver kunderne mulighed for at belyse de god og dårlig steder og opløse andre så folk undgår at blive snydt og spilde deres tid og penge.

15 november 2024

Hej Bijan,

Tak for din opfølgende anmeldelse.

Vi beklager endnu en gang, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi ønsker altid at skabe en god stemning og en positiv oplevelse for vores gæster.

Dog vil vi gerne præcisere et par ting:
• Vores politik om madspild er tydeligt beskrevet både på vores menukort og informeres ved bestilling. Det er en del af vores bæredygtige tilgang, som vi er meget stolte af. Dette gælder for alle gæster uden undtagelse.
• At inddrage politiet blev nævnt som en sidste udvej, hvis regningen ikke blev betalt – noget vi sjældent oplever nødvendigt.
• Som restaurant står vi altid bag vores personale og deres ret til at arbejde i et trygt og respektfuldt miljø. Vi tolererer ikke råben eller ubehagelig opførsel over for nogen af vores medarbejdere, uanset omstændighederne.

Vi forstår, at du har en anden opfattelse af situationen, men vi står fast ved, at vores personale håndterede episoden efter vores retningslinjer. Vores fokus vil altid være at sikre en god oplevelse for alle gæster i restauranten – inklusiv dem, der var til stede den aften og efterfølgende har udtrykt deres støtte til vores medarbejdere.

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste fremover.

Hele teamet hos Mezz Madhus

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.