Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Stelletje oplichters!!

Bestel hier nooit iets! Oplichters! Zit al 5 weken te wachten op een paar schoenen, ze beloven dat bestelling snel komt, maar afsturen ho maar! Mailen heeft geen enkele zin, waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt en krijg ik nooit iets opgestuurd, had ik de revieuws maar eerder gelezen..

20 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een jumsuit gekocht de maat

Ik heb een jumsuit gekocht de maat klopt niet en de kwaliteit is heel slecht, ze hebben een retour beleid van 30 dagen, maar deze gasten geven geen geld terug ze willen je eerst met 10% weiger je dan krijg je een optie van 50%bij de volgende aankoop of retour naar China. Oplichters zijn ze. KOOP NIET BIJ MEXIE MODE

5 oktober 2025

Schandalig dit bedrijf

Schandalig dit bedrijf , reageren gewoon niet op mail , heb een bestelling gedaan en teruggestuurd en via klarna betaald , maar krijg nog steeds herinnering van klarna terwijl hun het bedrag naar klarna moeten overmaken. Als je dan vraagt of ze mij willen antwoorden geven ze niet thuis .

30 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Omg wat een slechte service

Omg wat een slechte service. 4 maanden wachten en slechte kwaliteit en service😅. Ik zou hier niet bestellen, je wordt gewoon lichtelijk “bedreigd” als jij je bestelling wilt annuleren. NIET HIER BESTELLEN!!!!

26 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Maand geduurd voor de levering

Maand geduurd voor de levering. Bewust ten tijde van mijn bestelling een screenshot gemaakt van het retourformulier. Eenmaal product in huis was er geen retourformulier meer op de site te vinden. Een mail gestuurd naar mexes, zij gaven aan dat ik 35 euro zou moeten betalen om te retourneren. Hier niet mee akkoord gegaan, gelukkig had ik het adres waardoor ik het pakket voor normale retourkosten heb kunnen retourneren en mijn geld teruggestort is. Let op met deze site! Alleen maar schijn.

5 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Scam bedrijf, troep producten, NIKS hier halen!!

Onlangs heb ik een 2-delige pak bij hun besteld, kwalitatief is het troep! Je krijgt een nylon zak, kon netzo goed een vuilniszak van thuis dragen zelfde kwaliteit. Vervolgens als je wilt retourneren is er geen label, geen telefoonnummer en niet eens een huisnummer voor het adres. 1 grote bende en zooi! Nooit iets bestellen bij deze troepwebsite. 1 grote scam!

2 maj 2023

LET OP SCAM

LET OP SCAM! OOK DE STOFZUIGER SITE EN DE KLEDING SITE..
ALS je bij herroepingsrecht kijkt zie je onder de naam Mexes dat ze in Rotterdam aan de kralingsweg zitten.. met postcode maar zonder huisnr.. en idd geen telefoon nu..er te vinden.. niet doen!! MENSEN ZOEK ALTIJDDDD OP EEN SITE NAAR RETOURRECHT, ADRES GEGEVENS EN TEL NUMMER, ALS DIT ER NIET IS.. IS HET VAAK TE MOOI OM WAAR TE ZIJN!

2 maj 2023

Een grote scam!!!!!!

Schandalige services. Kwaliteit van lik m’n reet. Alles via China… kan je net zo goed de tweedelige pak bestellen via aliexpres. Scheelt je zeker 6tientjes. Levertijd duurde bijna een maand!! En wat ik er ervoor terugkrijg is letterlijk bull-shit. Aub mensen bestel niet bij deze onzin site tis gwn een grote comedyshow en scam!! Blijf de site rapporteren.

25 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bezorging duurde 3 weken en…

Bezorging duurde 3 weken en uiteindelijk moest ik mijn kleding zelf ophalen bij een parcel shop. Daarnaast is de kwaliteit van de kleding overprijsd en zeer slechte kwaliteit. Op alle labeltjes staat “ Made in China” dus dat zegt ook al genoeg. Nooit bestellen bij dit bedrijf. Het is scam!

22 april 2023

Levering duurde 3 weken,

Levering duurde 3 weken,
Kat in de zak gekocht
Trekt op niks de kleding
MADE IN CHINA
TERUG STUREN = 40 € BETALEN??
BEGIN HIER NIET AAN
O STERREN ,Oplichters

21 april 2023

OPGEPAST: OPLICHTERS

Jammer genoeg is één ster ook een ster te veel. Ik raad jullie allemaal aan om deze website / pagina te rapporteren. Eigenlijk haast ongelofelijk hoe je zo een neppe winkel online kunt runnen. Hoeveel mensen zijn er ondertussen al opgelicht? Na het lezen van andere reviews werd alles duidelijk. Vaak het fameuze “tweedelig pak” dat je op de kop tikt voor een bedrag van ongeveer €70. Hierna krijg je een zogezegde bevestigingsmail met een trackingnummer van één of andere Chinese website. Het heeft geen zin om de tracking in het oog te houden want het gaat je snel duidelijk worden dat je pakje niet beweegt. Wanneer je besluit om Mexes te contacteren, zie je dat het gaat om een Gmail-adres. Helaas heb ik dit niet op tijd opgemerkt, anders had ik ook nooit besteld. Na een mail naar dit emailadres krijg ik het antwoord dat er zeer veel vraag is mijn pakje eigenlijk niet in stock was en de productie nog bezig is. Het geld ben ik kwijt maar ik hoop dat ik andere mensen hiermee kan waarschuwen. Dezelfde kleding vind je trouwens ook op andere Nederlandse websites.

19 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Begin er aub niet aan!!!!

Begin er aub niet aan!!!!! Wat een k't bedrijf is dit. Ik ben al weken verder en nog niets ontvangen! mensen denk echt twee keer na voordat je hier een bestelling gaat plaatsen. Ik raad het echt af aan iedereen.

17 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het zijn oplichters de bestelling 2…

Het zijn oplichters de bestelling 2 weken geleden besteld geen mail ontvangen van verzending na paar dagen contact proberen op te nemen geen mail waar ze op reageren geen telefoonnummer waar je ze op kan bereiken kort samen gevat vieze vieze oplichters

9 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het is een oplichter webshop

Het is een oplichter webshop. Je kan geen telefoon nummer vinden. Geen adres niks. Tot nu toe één mail ontvangen met je bestelling is onderweg? Sinds dien niks ontvangen en geld weg. Dit soort webshops moeten gesloten worden. Belastingdienst ect juridisch moet ingeschakeld worden. Waarom word er niet nagekeken? Nutteloze dingen worden wel onderzocht. Dit soort oplichters moeten bestraft worden. Diefstal!!!!!

27 februari 2023

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters, 2delige pak besteld geld is van rekening afgegaan, maar nooit iets ontvangen, en ook geen reactie op de verzonden email's, een gewaarschuwd mens telt voor 2. Oppassen!!!

24 mars 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.