Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Witam. Zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem. Bardzo dobrze i estetycznie wykonane opakowania. Zamówiona biżuteria sprawia wrażenie bardzo solidnej. Jedyny niewielki minus to fakt że czekałem n... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam...Produkt łańcuch królewski po 2 miesiącach użytkowania...dbania i konserwacji najzwyklej miejscowo się przetarł jak I zrobił się ciemny.Teraz wiadomo czemu jest gwarancja JEDNORAZOWA.Są i... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ogólnie na pierwszy rzut oka wszystko ok, jednak jak zaczynasz się przyglądać dokładnie to okazuje się że w zakamarkach przebija sporo srebrnego koloru poza tym same oczka łączące zapięcie z łańcuchem... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesbutik
  2. Juvelerare
  3. Smyckestillverkare

Skrivet av företaget

Metini to polska marka specjalizująca się w tworzeniu wyjątkowej biżuterii męskiej z wysokiej jakości materiałów, w tym jubilerskiej stali szlachetnej. Produkty Metini charakteryzują się nowoczesnym designem, który łączy elegancję z funkcjonalnością, co czyni je idealnym wyborem zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Marka oferuje szeroki wybór bransolet, łańcuchów i innych dodatków, które można łączyć w różnorodne zestawy, co pozwala na dopasowanie biżuterii do indywidualnego stylu i potrzeb. Metini wyróżnia się dbałością o detale – od starannego wykonania po opakowanie z dodatkowymi akcesoriami, takimi jak ściereczka i karta gwarancyjna. Wszystkie produkty są projektowane w Polsce, a marka zyskała już zaufanie tysięcy klientów. Metini nie tylko oferuje biżuterię, ale także buduje społeczność wokół swojego #METINI_TEAM, regularnie informując klientów o najnowszych trendach i promocjach.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Polecam stronę Metini

Witam. Dostałem od dziewczyny na urodziny królewski splot srebrny 6mm jestem Bardzo zadowolony wszystko bardzo ładnie spakowane. Tak że Naprawdę Bardzo polecam i Dziękuję stronie Metin za szybką wysyłkę. Pozdrawiam Wyszkowiak.

26 april 2025

Miłego ulepszania outfitu!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Posiadam srebrną bransoletkę i jestem…

Posiadam srebrną bransoletkę i jestem zadowolony z jakości wykonania i trwałości koloru. Dużo przebywam nad wodą, wędkując dlatego obawiałem się, że bransoletka będzie traciła kolor oraz będzie rdzewieć. A jednak tak się nie stało, polecam.

18 september 2024

Dzięki za 5 gwiazdek

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie POLECAM...mimo zapewnień że nie…

Nie POLECAM...mimo zapewnień że nie utrac koloru to stracił po 2 miesiącach...nawet do kąpieli zdejmowałem i pielęgnowałem jak należy bez skutku.Wysłano mi kolejny i to bez zbędnych pytań bo mają świadomość że tracą kolorów.Firma zniknie i to szybko...NIE POLECAM..Dodam że zakupiłem tylko dlatego że ZAPEWNIANO MNIE iż koloru nie straci‼️‼️

25 mars 2025

Svar från Metini

Jesteśmy po stronie klienta dlatego, nie zadajemy 100 pytań aby wycofać się z gwarancji, tylko pytamy o zdjęcia produktu i jeśli jest uszkodzenie to go naprawiamy lub wymieniamy. Jedna gwiazdka, za wywiązanie się z gwarancji to jakiś żart, miłego dnia!

Łańcuch pierwsza klasa

Mam łańcuch cuban zloty już od 5 miesięcy i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń powłoką nie starła się i nadal wygląda jak nowy. Porównywałem go z łańcuchem od konkurencyjnej firmy iced stuff i nie widzę żadnego powodu żeby dopłacać do ich produktów za to dodatkowy plus dla metini za wysłanie lancucha w fajnej skórzanej saszetce w której trzymam teraz drobniaki.
Jak to mówi gość z reklam nie pozostaje nic innego nic wejść na metini i zamówić teraz.

21 oktober 2024

Svar från Metini

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że łańcuszek spełnia Twoje oczekiwania i cieszy Cię jego jakość oraz trwałość. Dodatkowo, miło nam, że doceniłeś naszą dbałość o detale, takie jak skórzana saszetka.

Twoja rekomendacja to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy! Liczymy, że kolejne zakupy również będą udane.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bardzo słaba jakość

Nie byłem w pełni zadowolony z jakości złotego łańcuszka 6mm ze splotem królewskim. Ogniwa były bardzo słabo pozłocone ponieważ było widać prześwity metalu w niektórych miejscach z zewnątrz, po wewnętrznej stronie ogniw oraz przede wszystkim na ich łączeniach. Pomimo tego że producent deklaruje podwójną warstwę złota i dożywotnią gwarancję to te warstwy wydawały się mikro cienkie, po za tym złoty kolor był nienaturalnie żółty co nie przypominało zbytnio złotej biżuterii a wręcz wyglądało to trochę kiczowato więc uważam, że przy tej grubości łańcuchów ten kolor powinien być bardziej stonowany, mniej rażący w oczy. Jeśli chodzi o ogólny wygląd oceniłbym na średni gdyż na szyi, z daleka wyglądał w miarę dobrze natomiast patrząc z bliska struktura ogniw nie była idealnie gładka, można było zauważyć że powierzchnia nie jest dobrze wypolerowana/wyszlifowana przez co widać było w niektórych miejscach nierówności takie jak drobne wybrzuszenia i bruzdy, więc jeśli producent deklaruje że jest to biżuteria wysokiej jakości takie rzeczy są według mnie niedopuszczalne. Ogólnie to bym mógł sobie ten łańcuch zostawić, na nierówną strukturę powierzchni ogniw mógłbym przymknąć oko gdyby złota powłoka była lepiej wykonana ale postanowiłem przejść się jeszcze na pobliski "bazar" aby porównać kupiony na Metini łańcuch z tymi sprzedawanymi na stoisku lecz dopiero wtedy zauważyłem różnicę w jakości wykonania i kolorze w podobnej cenie dlatego postanowiłem ostatecznie odesłać łańcuch.
PS. Wklejam opinie tutaj ponieważ na FB zostałem zablokowany przez Metini pl.

9 februari 2025

Svar från Metini

Dziękujemy za Twoją opinię i szczegółowy opis doświadczeń z naszym produktem. Przepraszamy, że łańcuszek nie spełnił Twoich oczekiwań pod względem jakości. Staramy się, aby nasze produkty były najwyższej jakości, dlatego każde takie zgłoszenie traktujemy bardzo poważnie.

Cieszymy się, że zwróciłeś uwagę na szczegóły, takie jak kolor czy struktura ogniw. Zawsze staramy się, aby nasze wyroby miały jak najlepsze wykończenie, a wszelkie uwagi, które otrzymujemy, pomagają nam w dalszym doskonaleniu naszych produktów.

Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, więc jeśli zdecydowałeś się na zwrot, liczymy, że proces został przeprowadzony bez problemów. Jeśli miałbyś jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dotyczące przyszłych zakupów, zawsze możesz się z nami skontaktować.

Tandetne lancuchy

Od razu po wyjęciu z opakowania na łańcuchu niektóre ogniwa już po przecieranie a po 3 tygodniach normalnego użytkowania łańcuch i bransoleta teoretycznie srebrne. Nie polecam

1 februari 2025

Svar från Metini

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam niezmiernie przykro, że nasz produkt nie spełnił Twoich oczekiwań. W Metini przykładamy ogromną wagę do jakości naszych wyrobów i zależy nam na pełnym zadowoleniu klientów.

Chcielibyśmy to wyjaśnić i znaleźć najlepsze rozwiązanie – wymianę, zwrot lub inną opcję, która Cię zadowoli. Odezwij się do nas na metinisklep@gmail.com, a na pewno coś zaradzimy!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

To druga bransoletka z felernym…

To druga bransoletka z felernym zapięciem, na skutek czego obie bransoletki zgubione po tygodniu noszenia.

27 januari 2025

Svar från Metini

Dziękujemy za Twoją opinię i bardzo nam przykro, że spotkała Cię taka sytuacja. Zapięcia w naszych bransoletkach są starannie dobierane, dlatego tym bardziej chcielibyśmy to sprawdzić i znaleźć dla Ciebie najlepsze rozwiązanie.

Prosimy o kontakt na metinisklep@gmail.com – chętnie pomożemy i zaproponujemy odpowiednie wyjście z tej sytuacji.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kolor tragedia ,wykonanie jeszcze…

Kolor tragedia ,wykonanie jeszcze gorsze .

5 februari 2025

Svar från Metini

Dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam przykro, że produkt nie spełnił Twoich oczekiwań. W Metini zależy nam na jakości i satysfakcji klientów, dlatego chętnie przyjrzymy się tej sprawie i znajdziemy rozwiązanie.

Odezwij się do nas na metinisklep@gmail.com, a na pewno coś zaradzimy!

Wykonanie łańcuszka

Wykonanie lanczuszka

27 januari 2025

Svar från Metini

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że wykonanie łańcuszka spełniło Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Słabe wykonanie....

Pierwsze wrażenie i opinia którą wystawiłem była ok. Ale......
Po kilku dniach noszenia łańcuszka kilka razy poczułem że coś mnie kłuje po szyi ale nic nie dojrzałem. Aż wczoraj zraniłem się okazało się że wystaje kawałek drutu między splotami, który mnie ranił.
Także teraz moja ocena diametralnie się zmienia.Słabe wykonanie , chyba bym nie kupił drugi raz.
Jeszcze dostaje po miesiącu odpowiedź od was że cieszycie się że wspólnie mogliśmy ten problem rozwiązać 😱😱Ja pytam jakie wspólnie i jakie rozwiązać?? Kpina jakaś 😒 Ja tylko napisałem że sam usunąłem raniący mnie kawałek żelastwa i zastanawiam się ewentualnie nad wymianą. Bo jak pisałem recenzję wcześniej to i długość nieodpowiednia i kolor (złoty)tragedia.

11 januari 2025

Svar från Metini

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że pojawił się taki problem, ale cieszymy się, że udało nam się go już wspólnie rozwiązać. W Metini zależy nam na jakości i komforcie noszenia naszej biżuterii, dlatego każdy taki sygnał traktujemy poważnie.

Jeśli w przyszłości będziesz miał jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zawsze możesz do nas napisać – chętnie pomożemy!

Wszystko okej polecam

Wszystko okej polecam

25 december 2024

Svar från Metini

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolony. Zapraszamy ponownie!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zapięcie trochę słabe. Lańcuszek 8mm ok

Sam lańcuszek jest ok. Dostawa również ok. Ale mam małe zastrzeżenia co do zapięcia moim zdaniem w łańcuchu 8mm powinno ono być masywniejsze jak i kółka na których jest zaczepiony powinny być grubsze.

25 december 2024

Svar från Metini

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z łańcuszka i dostawy. Doceniamy też Twoje spostrzeżenia dotyczące zapięcia – każda taka uwaga pomaga nam udoskonalać nasze produkty. Przekażemy to do naszego zespołu, abyśmy mogli w przyszłości jeszcze lepiej dopasować detale do oczekiwań klientów.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie, zawsze możesz do nas napisać!

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie

24 oktober 2024

Svar från Metini

Dziękujemy za Twoją wysoką ocenę! Cieszymy się, że doceniłeś nasze produkty i starania, by dostarczać biżuterię, z której każdy mężczyzna może być dumny. Twoje zadowolenie to dla nas najlepsze potwierdzenie, że warto wkładać serce w to, co robimy. Zespół Metini

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Złoto się ściera i się robi syrbne

Złoto się ściera i się robi syrbne

26 oktober 2024

Svar från Metini

Dziękujemy za opinię i za docenienie naszego produktu! Bardzo nam przykro, że doszło do takiej sytuacji. Zależy nam, abyś był w pełni zadowolony z naszej biżuterii, dlatego prosimy o kontakt na adres: metinisklep@gmail.com – z chęcią wyślemy nowy produkt. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem!

Szybka i profesjonalna obsługa

Szybka i profesjonalna obsługa

14 oktober 2024

Svar från Metini

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i maksymalną ocenę! To ogromna motywacja dla nas wszystkich, aby dalej oferować produkty najwyższej jakości i dbać o najwyższy standard obsługi. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. W razie potrzeby zawsze służymy pomocą. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! – Zespół Metini

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.