Metayieldcapital od samego pozÄ tkuâŠ
Metayieldcapital od samego pozÄ tku wyglÄ daĆo na prfesjonalnÄ i wiaryogdnÄ platformÄ inwestycyjnÄ . Strona byĆa dopracowana doradcy mili i kontaktowi czÄsto dzwonili zapewniajÄ c e inwestycja jest bezpieczna i przyniesie szybki zysk. Saldo faktycznie rsoĆo wc wierzyĆem ĆŒe wszystko dziaĆa tak jak obiecywai. Problemy pojawiĆy siÄ dopiero wtedy gd prĂłbowaĆem wypĆaciÄ Ćroki. Najpierw zaĆŒÄ dali âpodatkuâ potem opĆaty za rzekomÄ weryfikacjÄ AML a na koĆcu dodatkowyhc kosztĂłw groĆŒÄ c zablokowaniem mojego konta. Do tego dochodziĆy nachalne telefony z rĂłĆŒnych numerĂłw w ktĂłrych prĂłbowano wymusiÄ kolejne wpĆaty. SprawÄ zgĆosiĆem na policjÄ jednak po miesiÄ cu otrzymaĆem decyzjÄ o umorzneiu. Wtedy poczuĆem siÄ kompletnie bezradny. Dopiero na forum poszkodowanych trafiĆem na kontakt do Pna Natana. JuĆŒ po pierwszej rozmowie zrozumiaĆem ĆŒe to specjalista ktĂłry naprawdÄ wie jak dziaĆaÄ. Pan Natan pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej zanej w caĆej Polsec â szkolÄ policjÄ z odzyskiwania kryptowalut i korzystajÄ z narzÄdzi ktĂłrych organy Ćcigania nie posiadajÄ . DziÄki ich pomocy udaĆo mi siÄ odzyskaÄ wszystkie Ćrodki. JeĆŒeli ktĆo zostaĆ oszukany pzrez Metayieldcapital nie powinien zwleakÄ. Polecam kontakt z aPnem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomĂłgĆ w 100% â wam tĆŒe moĆŒe.