I would give 10 stars if i could This is so far one of the best buying experience. The albums were securely packed top notch. The shipment was fast. Prices are good. Not one of the 10ish albums i o... Se mer
Det här tycker kunderna
Har efterhånden købt rigtig mange plader hos Michael som er indehaver. Alt spiller bare, og er du i tvivl om en udgave eller andet kan man bare spørge. Priser og udvalg er ret gode taget i betragt... Se mer
Den vare jeg bestilte fandtes alligevel ikke på lageret, hvilket selvfølgelig var ærgerligt, men jeg fik straks en beklagende mail og et tilbud om at få en anden udgave hjem til en billigere pris, hvi... Se mer
Företaget har svarat
Great selection of metal records and fast delivery
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Metalvinyl.dk blev startet i august 2017 med målsætningen om at være specialist inden for heavy metal vinyler. Metalvinyl.dk tilbyder både plader med mainstream rock & metal bands men i særdeleshed har danske undergrundsbands også en plads på hylden.
Kontaktuppgifter
Sletvej 11, 8310, Tranbjerg J, Danmark
- michael@metalvinyl.dk
- metalvinyl.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk webshop!
Fantastisk webshop!
Stort udvalg (også de mere specielle udgivelser) og lynhurtig levering!
En klar anbefaling herfra
Excellent service and communication.
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg har ikke oplevet en så god service ret mange steder. Man kan få svar på sine spørgsmål og altid klar på at undersøge om noget kan skaffes også i sær udgaver. Klar anbefaling herfra, da jeg har handlet på den gode side af 40 plader her og kun 1 fejl, og den blev hurtigt rettet.
Metalvinyl.dk gives you heavy, baby!
Do you like heavy? I Do! And metalvinyl.dk gives you heavy, baby!🤘🏻💀🤘🏻
Køb dine vinyler her
Køb dine vinyler her - så kort kan det siges.
Super service og forsvarligt pakket til forsendelse.
Min foretrukne leverandør af nye vinyler
Rigtig nemt og god service
Rigtig nemt og god service, og temmelig god pris på pladerne. Kan varmt anbefales
Super service
Super service. Har købt en del plader igennem rock og metal vinyl og der er aldrig opstået problemer. Pladerne bliver også pakket rigtig godt ind under forsendelse.
Langt fra sidste gang jeg køber her.
Fantastisk
Fantastisk kundeservice, hurtigt svar ved eventuelle spørgsmål, hurtig levering og forsvarlig indpakning.
Super service!!
Har efterhånden købt rigtig mange plader hos Michael som er indehaver.
Alt spiller bare, og er du i tvivl om en udgave eller andet kan man bare spørge. Priser og udvalg er ret gode taget i betragtning af, at butikken er forholdsvis nyopstartet. Forsendelsen kommer som regel i løbet af 2 hverdage og er altid forsvarligt pakket.
Kan klart anbefales at shoppe plader her!
Altid god og hurtig service
Kanon sted at købe vinyl 😊
Har aldrig haft problemer med at handle med Michael.
Servicen er i top, knivskarpe priser, pladerne er altid forsvarligt pakket og tiden fra bestilling til afsendelse af varerne er kort.
Ikke sidste gang jeg handler hos ham 😊❤️
God service og hurtig svar
God service og hurtig svar. Hvis man leder efter en specifik plade som ikke lige er på hjemmesiden, kan man skrive til ejeren og stort set altid få den ønskede plade hjem.
Fremragende!
Jeg har vel efterhånden købt mellem 70-90 vinyler af Metalvinyl. Fremragende service og hvis ikke Michael kan skaffe det, så findes det ikke - så simpelt er det!
Danmarks bedste MetalVinyl Shop!
Som hardcore vinylsamler med en særlig kærlighed for rigtig mange genrer inden for metal har jeg her fundet mit foretrukne danske handelssted. En ildsjæl der brænder for at levere både oldschool metal, musik fra danske upcomming metalbands og det sidste nye, ikke kun til konkurrencemæssige priser, men ofte til så skarpe priser at det næsten er for nemt at få fyldt vinylreolen op. Altid venlig, imødekommende, serviceminded og med en superfed og informativ Facebookside (Rock & Metal Vinyl (Metalvinyl.dk)), hvor indkøbene også kan foretages fra.
Jeg kan ikke anbefale Michael & Metalvinyl nok - stay metal, jeg vender tilbage, igen, igen, igen og igen.
Nemt at handle
Har handlet ved virksomheden via Facebook.
Bedste pris og god service.
Pakken pakket godt ind, så pladen var godt beskyttet.
Handler der helt sikkert igen
Købte 2 vinyler
Købte 2 vinyler, den ene var ikke til at opdrive nogle steder.
Havde spørgsmål til min ordrer og en lille ændring, de blev besvaret med det samme og klaret inden levering og leverings tiden var hurtig og god
Handler med stor glæde her igen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.