Metaburn ger kroppen en unik kombination av aktiva ingredienser för ökad förbränning och minskad matlust. För ett lättare liv.
Sverige
- 018-800 8383
- metaburn.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Kraftig ont i magen efter de första 2…
Kraftig ont i magen efter de första 2 tabletter idag..
Rädd att det kommer mer sändelse då valde jag redan att få bara första beställning för att kunna bestämma sen om jag ska fortsätta med produkten eller inte..
Skickade email idag och förväntar mig att de INTE skickar något mer då jag vill Absolut inte ha prenumeration för såna produkter från början.
Detta är väldigt bra för de som tränar…
Detta är väldigt bra för de som tränar aktivt men har svårt att bränna.
Efter en viss ålder hade jag svårt att bränna fast än jag tränade 4-5 ggr/v.
Behöll alltid vikten men kunde inte gå ner. Efter att ha använt dessa varje dag samt tränat aktivt har jag sett en liten förändring. Lyckades gå ner 7kg på 3månader, men där slutade det.
Har du lång arbetsdag samt att du vill klämma in ett träningspass bör du ha kapslar med koffein. Ta kapslarna på morgonen med frukost samt runt 15 med en liten måltid.
Jag har använt metaburn i 4 månader
Jag har använt metaburn i 4 månader, tycker bara inte jag har ner i vikt, som jag hade önskat mig. Så jag kunde lige så gott ha taget en kalktablett istället.
Jag tycker bland annat prisen är lite hög på tabletter när man har abonnemang, där bör vara en rabatt.

Bra information och snabb leverans
Bra information och snabb leverans
Håller jämn kontakt så de vet att jag fortfarande är nöjd med produkten

Svar från Metaburn
Jag känner mig lurad och blåst!
Jag beställde och sedan tycks jag vara fast i en prenumeration. Hemsidan ligger nere så det går inte att avboka. Jag känner mig lurad och blåst.

Svar från Metaburn
Fick allergisk reaktion och de vill…
Fick allergisk reaktion och de vill inte ta tillbaka ny leverans. Funkar inte gick inte ner ett kilo

Svar från Metaburn
Verkligen rekommenderar Metaburn, den funkar!
Är inne på min andra förpackning och märkte effekten av tabletterna ganska snabbt faktiskt - numera har jag noll sötsug, jämnare blodsockernivå, ingen våldsam hunger med tillhörande växlande humör, mindre matlust överlag. Märker även på byxstorleken - de som satt alldeles för tajt för bara något år sedan går nu att använda och sitter perfekt! Rekommenderade Metaburn för en vän igår, hoppas det hjälper med hans viktnedgång och sötsug.

Svar från Metaburn
Märkligt nog gör kapslar faktiskt…
Märkligt nog gör kapslar faktiskt skillnad när det kommer till sötsug. Jag skippade dom på julafton och kände skillnaden.

Svar från Metaburn
Har sett reklam för Metaburn på nätet
Har sett reklam för Metaburn på nätet. provade. Tar helt bort sötsug. Vilket gör att man går ner i vikt! Jättebra produkt!

Svar från Metaburn
Fungerar mycket bra Då mitt sötsug är…
Fungerar mycket bra Då mitt sötsug är nästan noll nu

VRNAING
VRNAING
bedrägeri företag,
tablett kommer fungerar bara i början, sen behöver man höja dosen till dubbelt.
och när du vill säga upp din abonnemang för att de fungera inte lika bra, kroppen vänjer sig för högre och högre dosering då erbjuder de rabatt på 50%. sen om du försätter du höjer till ordinarie priset. och de säger rabatten gällde bara en gång,

Svar från Metaburn
Verkar fungera som annonsen säger
Verkar fungera som annonsen säger. Matsmältningen är bättre.
Kommer nog fortsätta med dom.

Svar från Metaburn
Bra än så länge ,kan höra av mig längre…
Bra än så länge ,kan höra av mig längre fram

Svar från Metaburn
Jag är på fjärde veckan och tappade ett kilo på vågen men kläderna sitter åt fortfarande, men jag tror att det är olika för olika individer. Jag tror på det här och förhoppningsvis komma tappa ännu fler kilo, jag tror att det är faktiskt produkt.

Svar från Metaburn
Minskat sötsug och lite viktminskning
Minskat sötsug och lite viktminskning, är i början och kommer att få resultat framöver!