Jeg hyrede Mesterflyt til at flytte for mine forældre, som skulle på plejehjem. Jeg var sent ude, men de var klar med kort varsel. De kom præcist til tiden og var så tålmodige, rolige og effektive - o... Se mer
Det här tycker kunderna
Havde besøg af Danny og Christian der sørgede for min mors flytning. 130 kasser fra 2.sal, mange store tunge møbler og svære adgangsforhold grundet byggeri fik de klaret til tiden og med godt humør. E... Se mer
Vi blev brændt af af et andet firma på flyttedagen. Vi ringede til Mesterflyt og fortalte historien og under 24 timer efter, ovenikøbet på en lørdag, stod der 2 flyttebiler og 2 mand klar i vores indk... Se mer
Företaget har svarat
God kommunikation, engagerede og energiske flyttefolk. Danny og Casper, som klarede flytningen var meget opmærksom på at der blev passe godt på mine ting og de gik til den med godt mod og masser af e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er Mesterflyt, og vores kerneopgave er at gøre flytteprocessen så smidig som muligt for både private, kommuner og virksomheder i hele Danmark. Med vores dybe forståelse for, at en flytning kan være udfordrende og uoverskuelig, tager vi bekymringen og byrden fra jeres skuldre. Ikke blot ved at flytte ting fra A til B, men også ved at tilbyde en helhedsorienteret service, der omfatter alt fra projektplanlægning og tegningsplaner til genanvendelse af møbler og opsætning af hylder. Vores team af dedikerede og dygtige medarbejdere forstår værdien af at møde jer med respekt og åbenhed. Vi er meget optaget af at skabe en følelse af tillid og tryghed. Det er helt afgørende, når I vælger at åbne jeres hjem eller virksomhed for os. Vi udfører vores arbejde med præcision, effektivitet og ordentlighed, så I kommer sikkert på plads - og hurtigt videre. Vi holder, hvad vi lover. Og vi kommunikerer åbent og tydeligt, for at sikre en mesterlig flytning uden komplikationer eller ubehagelige overraskelser. Ordentlighed gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi har på kort tid opbygget en stærk kultur med medarbejdere, der tager ansvar og behandler hinanden godt. Det er lykkedes os at tiltrække stabile og tillidsskabende personligheder med den rigtige indstilling og en evne til at flytte med både krop og hoved. Ordentlighed handler også om at skabe en arbejdsplads, hvor det er muligt at lære mere og uddanne sig videre. Mange finder sig selv hos os. Det er vi meget stolte af. Vi flytter os hele tiden og arbejder på at udvikle mere effektive og miljøvenlige løsninger. Ved at digitalisere hele vores værdikæde, kan vi nu ikke alene yde en hurtigere service, men også reducere vores brug af fysisk papir. Med vores nye Mesterflyt el-flyttebiler sender vi et klart signal om vores oprigtige engagement i at lede vejen mod en mere bæredygtig fremtid for transportbranchen. Og vi har stor succes med vores genbrugsprogram, hvor vi samarbejder med frivillige organisationer om at give brugte møbler nyt liv. Vores investering i en ny besigtigelsesplatform, der benytter kunstig intelligens, vil vi gøre flytteprocessen endnu mere fleksibel, effektiv og moderne. Vi kommer aldrig til at flytte os væk fra det allervigtigste - vores medarbejdere. Mesterflyt skal blive ved med at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle er glade for at være. Vi har valgt vores navn ud fra en filosofi om, at vi hver dag skal leve op til vores krav om altid at levere en mesterlig flytning. Nu og i fremtiden.
Kontaktuppgifter
Rørvangsvej 43A, 4300, Holbæk, Danmark
- 61 700 750
- info@mesterflyt.dk
- mesterflyt.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse, de var super hurtige, og effektive. Man kunne virkelig mærke vogn 9 var et godt makkerpar, de flyttede med grin og smil. 😄😄
Kæmpe anbefaling herfra, de gjorde det så godt☺️
Go vogn 9!!😄😄

Fantastisk flyttefolk
Fantastisk flyttefolk, godt humør og go energi. Top

Svar från Mesterflyt
Vi har lige brugt mesterflyt igen og…
Vi har lige brugt mesterflyt igen og jeg må sige det var en fornøjelse med de 3 gutter (Danny, jeff og Philip) de havde styr på det hele og kunne virkelig tage fat,
Mega friske gutter💪🏻
Der er ingen tvivl om at de har en stor anbefaling fra os og vil til en vær tid bruge dem igen.
Mvh
Susanne og Hans henrik Petersen.

Svar från Mesterflyt
Effektive, grundige og bare en virkelig en god flytning
Jeg har lige haft en fantastisk god flytning med Mesterflyt. De passede godt på vores ting fra A til B og var positive med et stort gå-på-mod. Alt blev også sat på de pladser, som vi ønskede i vores nye hjem. I har mine varmeste anbefaling.
Tak til Jeff og Adam for en super effektiv dag.
Mvh Louise og Co.

Svar från Mesterflyt
Havde en rigtig god oplevelse med de 3…
Havde en rigtig god oplevelse med de 3 gutter som havde fået til opgave at flytte mine ting fra et netto lager til min nye lejlighed.
De havde god tid, så vi kunne gå og snakke om alting og ingenting, de var egentligt bare rigtig godt selskab.
De behandlede også mine ting ordenligt og dokumenterede eventuelle skader på mine ting som var opstået under en tidligere flytning udført af jeres firma.

Svar från Mesterflyt
Mads og Noah fra mesterflyt var hos…
Mads og Noah fra mesterflyt var hos mig, og ydede en fremragende service.

Årets varmeste dag
Årets varmeste dag, og en flytning til anden sal! Der kunne på alle måder være op af bakke. Men med Danny og Viktor + tredjemand jeg ikke helt fangede navnet på, så gik det super. Hurtige, imødekommende og med smil på læben. Og de passede fint på vores ting.

Svar från Mesterflyt
Igen en god oplevelse med Mesterflyt
Det er anden gang, jeg benytter Mesterflyt, og endnu en gang blev jeg virkelig imponeret!
På trods af massiv varme den dag, jeg skulle flytte, arbejdede gutterne effektivt. De tog fat uden tøven og fik alt sikkert ned fra 1. sal og ud i lastbilen.
Alt blev pakket omhyggeligt og sikkert i vognen – man kunne virkelig mærke, at de ved, hvad de laver.
Jeg kan varmt anbefale Mesterflyt – både for deres professionalisme og den gode service!

Svar från Mesterflyt
Super behagelige mennesker og…
Super behagelige mennesker og professionel levering. Kan bestemt anbefales.

Svar från Mesterflyt
Sofus og gutterne styrer for vildt
Sofus og gutterne flyttede for mig fra Brøndby til Helsinge. Forinden måtte tingene opbevares i tre uger. Drengene kom før tid og i godt humør. De tog fint hensyn til mine gulve, selvom det var regnvejr og der var mudder overalt, fandt de på kreative løsninger! Man blev helt høj!

Verdensklasse
Mage til fleksibilitet! I sidste øjeblik blev vores flytning rykket et dag. Total panik. Men det var der slet ingen grund til. Ringe til Mesterflyt som tog det helt roligt og fandt tre flyttefolk som stillede op og sørgede for at vi kom godt fra a til b. Super venlige fyre, som havde styr på det hele. Tusind tusind tak! Det er sgu verdensklasse!

Super oplevelse med Mesterflyt
God kommunikation med kontoret og med flyttefolkene på dagen. Jeff, Sofus og Christian kom til tiden, knoklede og var serviceminded og behagelige at være omkring hele dagen. Mesterflyt er en kæmpe anbefaling

Svar från Mesterflyt
Mesterflyt og kunsten at være professionel ☺
Jeg havde, af forskellige årsager, en meget besværlig flytning foran mig - Jeg frygter den virkelig - tak til Anton, Sofus og Marcus som gjorde en næsten umulig dag til en positiv oplevelse - hurtige, hårdt arbejdende og mest af alt professionelle når det blev lidt besværligt / akavet :)

Svar från Mesterflyt
Jeff og Sofus fra Mesterflyt har i dag…
Jeff og Sofus fra Mesterflyt har i dag flyttet min mors ting fra gammel bolig til ny. Hvis man kunne give 10 stjerne, havde de klart fået det.
De var super dygtige og pakkede de store ting ind, så de ikke fik skader .. DE KAN KLART ANBEFALES 👍🏻

Svar från Mesterflyt
Hold da op ❣️ 4 folk som knoklede en…
Hold da op ❣️ 4 folk som knoklede en flytning for os i år, virkelig effektive.
Passede rigtig godt på vores ting, pakkede alt grundigt ind, satte alt fint på plads, fik bl.a. en stor tung lænestol op på førstesal som aldrig havde troet kunne lade sig gøre. Tog sig tid til at lytte, komme med råd og ideer og hyggede m hundene
Søde ordentlige og præcise flyttefolk, varm anbefaling herfra

Super behandling og flytning - igen af flyttemand Thomas
igen en fantastisk oplevelse med Mesterflyt. bestilling var nem - også selvom vi måtte ændre vores ordre på dagen!
Vi havde igen Thomas flyttemand på som er fantastisk!!

Svar från Mesterflyt
Skønne hurtige høflige unge mænd ved…
Skønne hurtige høflige unge mænd ved roret Mads..

Svar från Mesterflyt
Havde en rigtig dårlig oplevelse med…
Havde en rigtig dårlig oplevelse med Mesterflyt marts 2024.
Efter klage over behandlingen, blev der slået 9.000,- af flytteprisen.
I dag, skulle der så endelig hentes noget op fra kælderen. Jeg havde fået hjælp af god ven, da jeg er handicappet.
En studiestation stod dernede. Og sørme om jeg ikke finder den splittet i atomer. Der var klare instrukser om at den skulle deles i to stykker, da visse plader er sårbare når de er skilt ad. Alt er skævt nu. Endnu en ting på listen over ødelagte ting, der indbefatter bulet og ridset køleskab (der var sprit nyt), to bordplader med dybe ridser, en ødelagt sofa og en ødelagt seng. Alt dette fandt jeg først ud af senere. Nok primært, da hele flytteoplevelsen var så stresset, at der gik måneder før jeg havde det godt igen.
Det var ikke de sparede 9.000,- værd. Og mon ikke den ledende flyttemand på opgaven, arbejder andet sted i dag?
Det kan ikke kun være mig han har behandlet så dårligt.

Svar från Mesterflyt
Smidig flytning og super service
Super service af de 2 friske flyttemænd,, Shawn og Nicklas,fra Mesterflyt i Ålborg.
Upåklagelig og effektiv flytning af to søde og behagelige fyre, der både havde smil på læben og friske kommentarer.
Kan kun give min varmeste anbefaling til Shawn og Nicklas fra Mesterflyt.

Svar från Mesterflyt
Virksomhedsflytning i topklasse – vi var kørende dagen efter!
Vi havde en super god oplevelse med Mesterflyt, da vi skulle flytte hele vores virksomhed.
Alt gik utroligt nemt – de kom til tiden, var både professionelle og venlige, og hele flytningen foregik uden problemer. Intet blev beskadiget, og de sørgede for at hjælpe os med at stille det hele op på den nye adresse, så vi var oppe at køre allerede dagen efter.
Et kæmpe plus er, at de kører med el-lastbil – det viser omtanke for miljøet og passede godt til vores værdier.
Vi giver dem de varmeste anbefalinger!
/ Nicolai - Amplify

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.