MERON Car Care Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Van bestelling tot levering snel verlopen, en hij doet het ook nog als een malle, doe er wel eerst een liter water in dan de foam en dan schudden.

Fast delivery,product is good, washes great. I recommend to anyone who is looking for a quality product that is not overpriced.

foamer lekte in 1e instantie. Contact gezocht en er werd uitgelegd dat de rubbere ring die in de dop zit eruit gehaald moest worden, en dan het maatbekertje erin en dan de ring erover, prob... Se mer

De snelheid van leveren was prima maar het product zelf voldoet niet helemaal aan mijn verwachtingen

1. Billackering
  2. Biltillbehör
  3. Bilvård

MERON Car Care is dé Nederlandse webshop voor de autoliefhebber die streeft naar topprestaties. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie professionele auto-verzorgingsproducten: van schuim en shampoo tot keramische coatings en complete detailing-sets. Onze filosofie? ‘Precision. Performance. Perfection.’ Iedere formule wordt ontworpen met focus op resultaat, eenvoudig in gebruik en veilig voor lak, velgen, interieur en banden. Bestel voor 23:59 uur (maandag–donderdag) en ontvang jouw producten de volgende werkdag in huis. Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland & België. Of je nu slechts één effectief product zoekt of kiest voor een complete set voor een ultieme make-over van je auto: bij MERON Car Care vind je alles om jouw wagen te laten schitteren. MERON Car Care, omdat jouw auto het verdient.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

49 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top product, nooit meer wat anders

Als auto liefhebber ben ik wekelijks bij de wasstraat te vinden. Altijd zoekende naar de juiste producten voor mijn auto. Een korte tijd geleden kwam ik Meron Car Care tegen op social media. Tot nu toe, echt een top product!

Mocht jij ook zoekende zijn naar een goed en degelijk product, raad ik Meron zeker aan!

Bedankt Meron!

10 november 2025

Svar från MERON Car Care

Dankjewel voor je enthousiasme en aanbeveling! Daar doen we het voor!

Top producten!

Als laatste heb ik de foam sprayer besteld, superhandig en heel gebruiksvriendelijk. Super producten! Snelle levering, super tevreden!

8 september 2025

Svar från MERON Car Care

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de foam sprayer!

MERON starters package

Ik had de MERON starters package gekocht om het testen en…
Goede service, snelle verzending en top producten!

18 juli 2025

Svar från MERON Car Care

Bedankt voor deze positieve feedback! Een leuk pakket waar je veel plezier uit kunt halen.

Heb de ceramic coating gekocht om te…

Heb de ceramic coating gekocht om te zien of ik mijn audi kon laten shinen. Zeker niet ontevreden! De auto moet wel eerst helemaal droog zijn, maar als je daarna de coating erop spuit en goed uitwrijft. Echt ongelofelijk hoe je auto gaan shinen!

9 november 2025

Svar från MERON Car Care

Bedankt voor het vertrouwen in MERON! Voor meer tips and tricks hebben we een apart kopje op onze pagina.

Prima service

Goed geholpen bij een vraag en een nette reactie ontvangen. Mooie acties op de site! De bestelde producten moet ik nog proberen, daar kan ik nog geen oordeel over geven. Het zal ongetwijfeld goed zijn aangezien ik veel positieve reacties heb gelezen.

10 oktober 2025

Svar från MERON Car Care

Graag gedaan en veel plezier ermee!

snelle levering

Het bestelde product was erg snel binnen. Dus zeer tevreden.

3 oktober 2025

Svar från MERON Car Care

Bedankt voor je review, veel plezier met je aankoop!