Andra tittade också på
Laddarna fungerar oftast inte
Oftast (garanterat mer än 50 %) så fungerar inte laddarna alls. Och när de fungerar så laddar de alltid långsamt.
Att man manuellt måste mata läsa numret på stolpen för att välja rätt laddare i appen är krångligt. Varför inte t.ex. skanna en QR-kod på stolpen?
Eller ännu bättre, varför kan man inte bara blippa sitt kreditkort, som man gör på en bensinstation.
Sämsta skitet
Sämsta skitet! Dragit 2147kr från mitt konto och fått den som en utländsk betalning, så banken lagt på valutapåslag! Tankade el i 25 min vid Willys Ängelholm! Är väl förfan i Sverige? Inte fått tillbaka pengarna än på 6dgr
Direkt till inkasso utan påminnelse
Direkt till inkasso utan påminnelse - bristande rutiner
Jag är mycket missnöjd med MER Swedens fakturahantering. Tidigare har jag betalat mina fakturor i tid via Kivra. Denna gång skickades fakturan via mejl på grund av ett problem hos dem. Jag missade mejlet, och istället för att skicka en påminnelse gick ärendet direkt till inkasso.
Att inte skicka ut en påminnelse, trots historik av betalning i tid och ett konstaterat problem med den normala distributionskanalen, är uselt. Det visar på bristande rutiner och dålig kundservice. Var vaksamma!
Måste säga att det är nog det sämsta…
Måste säga att det är nog det sämsta företag jag varit med om när det gäller å ladda bilen hos. Tyvärr så har vi fått dessa att ha hand om laddning på våran parkering. Med flera bostadshus . Dem är mer nere än igång. Anmälde problem veckan innan min semester på 4 veckor . 3 veckor efter semestern kom dem igång igen och 5 dagar senare så är dem nere igen. Denna gång skiter jag i dem . Kommer inte ladda hos dem mer.
Är detta världens sämsta app
Är detta världens sämsta app? Har haft problem 9 gånger av 10. Numer står den bara och snurrar utan att kunna logga in. Provat två olika samsung. Inte så kul när man behöver ladda. Särkilt inte i Jämtland där Mer dominerar med laddare. Ser fram emot när det ska gå att betala med betalkort men Mer lyckas nog klanta till det också. Varning till alla elbilsägare. Lita inte på att ni ksn ladda på en Merstation.
Jens
Sämsta laddning
Om inkompetens skulle ha ett namn skulle det vara MER SVERIGE AB. Felaktiga fakturor, dåligt bemötande, obefintligt underhåll.
Kundtjänst som inte hjälper till
Kundtjänst som inte hjälper till, jag skulle återkomma imorgon när de jobbade, klockan var inte ens 16.
Blev stående med elbil...
Reserverar 400 kr på ditt kort som de…
Reserverar 400 kr på ditt kort som de inte släpper efter 10 dagar trots att jag mailat deras support som inte går att få direktkontakt med. Känns som ett företag som helst inte vill möta sina kunder…. Skumt! Tur att det finns flera aktörer som värnar om sitt varumärke mer.
Mer är MINST när det gäller leverera kw…
Mer är MINST när det gäller leverera kw till elbil. Sämsta skiten. Har 20 % kvar och åker till Mer i Rosersberg 300 kw stolpe den ger 75 kw. Åker vidare till Recharge Stäket 150 kw. Den levererar 180 kw. Snacka om skillnad.
MER laddstolpar
Anlänt till ett hotell där MER laddstolpar finns. Ingen av dessa fungerar och när man ringer supporten så får man svaret ”vi vet inte vad vi skall göra åt problemet”. Känns inte speciellt seriöst.
400kr i reservation
Oskäligt höga 400kr reserverades, jag skrev till MER och fick ett oproffsigt svar där de skyllde på min bank att det skulle vara deras fel att reservationen ligger kvar länge. Ingen annan operatör har reserverat över 200kr och det har alltid reglerats över natt.
Nej aldrig mer ”MER” och inte reservera längre än en dag. Sluta skyll på bankerna.
USELT
Laddboxen som kostade 20000:- slutade fungera efter knappt 3 år. Fruktansvärt dåligt bemötande av MER som gav mig rådet att köpa en ny box. Aldrig mer MER
Sista gången man använder MER
Sista gången man använder MER. Laddar väldigt, VÄLDIGT sällan, fick faktura på 1100kr för 2-3 laddningar (en var full laddning 2 var typ 20%). Aldrig MER.
Dyrt och krångligt
Dyrt, krångligt och sjukt dåligt skyltat när man skulle börja ladda.
Inte ens skrivit ut vad deras app heter eller någon QR-kod till deras app.
Satte i sladden så det såg ut som man ladda i alla fall. Tur det finns andra ställen att ladda på.
Laddkabeln fastnar
Två gånger inom två veckor så går det inte att lossa laddkabeln. På skärmen står det att man skall använda appen, och appen får inte kontakt med laddaren. Fick ringa supporten bägge gångerna så att de kan fjärrstyra laddaren och lossa kabeln, under tiden tickar taxametern vidare. Jag undviker Mer tillsvidare.
Bra erfarenhet av företaget
Bra erfarenhet av företaget. Dem tar ansvar och löser problem med ett trevligt bemötande!