MENY Omdömen 1 055

TrustScore 2 av 5

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købt en okseculotte på 1,5 kg i Nenu i Nyborg. Da stegen blev pakket ud viste det sig at det var et langt stykke kød der var bukket sammen så det lignede en steg. Atter en dårlig oplevelse hos slag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter branden i december 2025, er vores Meny i Aabybro genåbnet og det er super dejligt, for butikken har været savnet meget.💚 Og må sige at udvalget af varer er stort og butikken er lys, venlig o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købt høns i Aspagers ( HJEMMELAVET ) HAR IKKE FUNDET METEN END 2 STYKKER ASPARGS DERI .. EN RIGTIG DÅRLIGE OPLEVLSE.. SÅ MENY I SKØRPING 🤑🤑

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

MENY RUNGSTED Valgflæsk - hvor dum kan man være? Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - så ellers frem til et måltid fra MENY. MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Meny Rungsted

Efter at have handlet adskillige gange hos Meny i Rungsted, synes jeg at jeg skylder en god anmeldelse af dem. Deres frugt og grønt afd. er lækker og indbydende. Delikatesserne også. Købmand og medarbejdere er venlige og hjælpsomme. Der er bare en imødekommende stemning i butikken, og jeg kører gerne længere for at handle her fremover.

3 april 2025

Hej Katinka

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – hvor bliver vi bare glade for at læse dine ord 💚

Det betyder virkelig meget for os, at du lægger mærke til både vores frugt- og grøntafdeling, delikatesserne og – ikke mindst – vores MAD-arbejdere (som vi kalder dem).

Vi gør os umage hver dag for at skabe en imødekommende og inspirerende butik, så det varmer ekstra, at du kører længere for at handle hos os 🥰

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌸

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kørte efter wiener snitzel på tilbud 4…

Kørte efter wiener snitzel på tilbud 4 stk for 110kr, da jeg kom til Meny Vindrosen i Risskov, kunne jeg købe 4 stk for 128kr, 2 pakker med 2 stk i til 64 kr pr stk. fup og fidus, jeg talte med slagteren han sagde jeg kunne købe dem eller lade være, det var det han havde...... Dem jeg blev tilbudt var vakuum pakket fra en fabrik, og så ikke ud til at være en kvalitets vare, Dem jeg skulle have haft var ikke blevet leveret, så lidt underligt at der var udsolgt da du spurgte ham ?

31 mars 2025

Hej Maibritt

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne 😞

Vi har haft din anmeldelse forbi købmanden hos MENY Risskov, og købmanden kan bekræfte, at de desværre var udsolgt af de bakker på 600g, som tilbuddet gjaldt.

For at imødekomme dig tilbød slagteren i stedet to bakker med større schnitzler, hvor kilo-prisen faktisk var lavere.

Vi beklager, hvis det ikke var tydeligt, og vi tager din oplevelse med i vores løbende forbedringer.

Du ønskes en dejlig onsdag ☀️

Mange hilsner

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte vin på nettet fra Meny

Købte vin på nettet fra Meny. Lovede alt muligt godt. En fransk Lalande de Pomerol med en normalpris på 150,- nedsat, tilsyneladende et godt tilbud. Den mest elendige vin jeg længe har smagt. Overhovedet ikke pengene værd.

27 mars 2025

Hej Thomas

Tak for din feedback 🍷

Vi er kede af at høre, at vinen ikke levede op til dine forventninger.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, så vi har sendt din anmeldelse videre til MENY Vin, som vil tage kontakt til dig.

Vi håber, at I kan finde en løsning 😊

Har igen Fået bestilt Smørrebrød,

Har igen Fået bestilt Smørrebrød,

Det er så frisk og dejligt,
Gæsterne roser det,
Og spørger hvem vi køber det hos.
Store dejlige stykker med Mørt kød og dejlige Fisk.

Så vi bestiller snart igen.
👏😍

22 mars 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du og dine gæster nyder vores smørrebrød 🥪🤩

Vi sætter stor pris på dine rosende ord – og vi glæder os allerede til at tage imod din næste bestilling! 👏

Meny nordens plads Frederiksberg

Meny nordens plads Frederiksberg. Igen over at handle da de har sendt en ny avis ud i fredags. Søndag over at handle men kunne ikke få det vi gik efter

23 mars 2025

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af at høre, at du ikke fandt de varer, du gik efter hos MENY Nordens Plads. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har haft din anmeldelse forbi købmanden i butikken, som fortæller, at det ikke fremgår af din anmeldelse, hvilke varer der var udsolgt.

Men hvis du er gået forgæves efter noget, beklager vi selvfølgelig meget 🙏

Vi bestræber os altid på at have færrest muligt udsolgte varer og sørge for, at vores hylder er fyldt op.

Vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang – og du er altid velkommen til at tage fat i personalet i butikken, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

MENY i Holbæk er helt i top om det…

MENY i Holbæk er helt i top om det bageriet eller andre vare altid en fornøjelse at handle der derfor fortjener de 5 stjerner .

22 mars 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid har en god oplevelse hos MENY Holbæk – både i bageriet og resten af butikken 🥐🛒

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og håber, at vi kan fortsætte med at give dig en fantastisk service fremover! 😊

Meny Dronninglund.

Meny Dronninglund.

Hvis du ikke vil køre forgæves eller bliver skuffet. Så find en anden butik. Den er ikke hvad den har været.
9/10 gange er rundstykker udsolgt 20-30 min. efter de åbner og weekenderne endnu hurtigere.
Slagter afdelingen er den dyreste jeg har set i Nordjylland. Men desværre er kvaliteten meget lav.
Rufbrød kan aldrig holde sig mere end 3-4 dage og er meget sjældent frisk.

Har ellers handlet der i rigtig mange år, men er blevet træt af at køre forgæves og betale så meget mere for alle vare.

21 mars 2025

Hej Kim

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre god oplevelse i MENY Dronninglund 😞

Vi har sendt din anmeldelse videre til butikken, så de er opmærksomme på dine oplevelser og kan tage det med i deres videre arbejde.

Vi sætter pris på, at du har handlet hos os i mange år, og vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.

Hvis du har yderligere input, er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til butikken.

Bedste hilsner

Nye, gamle kartofler i Meny

Meny har nye kartofler på tilbud i denne uge. Men de ligner ikke nye kartofler, har ikke konsistens som nye kartofler, og de smager ikke som nye kartofler. Forklaringen er, at producenterne sydpå lader kartoflerne overvintre i jorden og tager dem op tidligt på foråret og sælger dem som nye kartofler. Se Politiken i dag. Trist at Meny hopper på den fidus. Dårlig markedsføring, elendig forbrugeroplysning og snyd af kunderne.

21 mars 2025

Hej Anton

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af at høre, at de kartofler, du har købt, ikke levede op til forventningerne 😔

Vores købmænd er selvstændige, og udvalget kan derfor variere fra butik til butik. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, og vi vil derfor anbefale, at du tager direkte kontakt til den MENY butik, hvor du har købt kartoflerne – så kan I sammen finde en god løsning på situationen 🤝

Vi sætter stor pris på din feedback – det hjælper os med at blive bedre 💬

Du ønskes en dejlig weekend.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gælder Meny Maribos APP kultur

Gælder Meny Maribo. Rigtig fin butik, søde og rare medarbejdere og god slagter. Men den dér APP, butikken vælger at lave 100% kontrol fordi bestyreren har dårlige erfaringer med tyveri i sit tidligere job ved Rema 1000. Man føler sig som komplet idiot og mistænkeliggjort når man står med sin telefon og venter når der er lange køer. Foretrækker fremover at bruge COOP og REMA 1000 hvor det kører gnidningsløst.

8 mars 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Meny Maribo. Vi er glade for, at du synes om butikken, vores medarbejdere og slagteren – det betyder meget for os! 😊

Vi forstår godt, at stikprøvekontrollen kan føles frustrerende, men vi vil gerne præcisere, at denne beslutning er truffet af butikken for at imødegå de udfordringer, vi desværre har med tyveri.

Det har dog intet at gøre med tidligere joberfaringer, da købmanden aldrig har arbejdet i Rema 1000.

Stikprøverne er ikke et udtryk for mistillid til kunderne, men en nødvendighed for at sikre en tryg og retfærdig handel for alle.

Hvis der er kø ved kassen, ringer personalet som regel efter en ekstra medarbejder til at udføre kontrollen, så ventetiden minimeres.

Vi forstår, at det kan være en anden oplevelse end i andre butikker, men vi håber stadig, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

stilling money from people by not…

stilling money from people by not deliver the orders but charging the money. bad service, incompetence

16 mars 2025

Hi,

Thank you very much for your review.

I'm sorry to hear about your experience with one of our stores. I would, of course, like to escalate this to the relevant department so it can be investigated.

However, in order for us to look into the matter, we need to know which store it concerns. You are very welcome to send us an email at service@meny.dk with a copy of your review and the name of the store in question.

Wishing you a wonderful day!

Best regards,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vedr. Returvarer

Vedr. returvarer !
Grunden til jeg er begyndt at handle i denne Meny skyldes, at de varer jeg efterspørger, ikke kan fås i andre butikskæder !!! Butikken er fin og varieret stort udvalg af varer. Indtil nu også flinke medarbejdere!Men så har jeg været uheldig flere gange med især varer fra mejeriafd...,så denne gang ringede straks og forklarede at de mælkeprodukter var sure ( havde købt 3 x 1/4 l piskefløde, med udløbsdato 3 dage efter at have åbnet varen. Medarbejderen var meget imødekommende og sagde,at jeg bare skulle komme tilbage med dem, så ville jeg få pengene retur..Jeg skulle bare smide dem ud ,Alt dette skrev jeg på kvitteringen og medarbejderens Navn...Jeg fik ovenikøbet pengene retur ved kassen for returvarer af den sødeste medarbejder... og så siger jeg ,at det desværre ikke var den eneste gang jeg havde oplevet sur vare, men ikke havde villet nævne det .. Hvortil han svarede ,at jeg skulle gå ned og tale med medarbejderen for mejeriafd (den samme ,jeg havde talt med i mobil. fornylig,som jo havde været så behagelig) (Jeg gik med fuld fortrøstning derned !) Men da jeg tiltalte hm og spurgte om hn hed X, ja det var ham. og referede til vores samtale og fortalte at jeg var lidt ærgerlig over det var sket flere gange, men ikke havde nævnt det før, fordi det kan jo ske ! Men jeg bruger 1/4 l på 2 dage og har gjordt det i flere årtier...så jeg ved helt sikkeert noget om produktet... Så kommer vi til det kedelige, han påstod jo,at jeg nok havde opbevaret varen forkert // og at hn Aldrig før havde fået klager over disse mejeri produkter ... og at varen jo også havde været sat ned ... Varen havde Ikke været sat ned og det fremgik jo af min kvittering som jeg viste ham...og han virkede rigtig ubhagelig ! Da jeg jo havde min kvittering med ,kunne jeg jo straks verificere, at varen Ikke var sat ned! Resultatet er jo, at jeg ikke kommer til at handle i butikken mere, fordi jeg følte nærmest at han anklagede mig, for at varen var dårlig ! Vil lige tilføje at jeg må køre 9 km hver vej.. ! Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle behandles så uelskværdigt, for jeg talte stille og roligt til ham.. selv efter han påstod,at det var min skyld at varerne var dårlige ! Jeg åbnede den dagen efter til min morgenkaffe,den opbevares i køleskab ligesom alle andre mælkeprodukter igennem et langt liv, ...!! :( :( 5 stjerner til butikken .. men til medarbejderen ? måske havde han en dårlig dag,men konduite og professionel kundebehandlig var forsvundet den dag ...Det der stikker i øjnene er,at han taler kundevenligt til mig i telefonen,men lige modsat når han ser mig personligt !!! Jeg er en ældre dame, som altid taler pænt til mine medmennesker uanset !!! mvh og ja dettte er en reel op levelse og jeg har foto af både kvittering og varerne!!!

15 mars 2025

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse af en af vores butikker. Det vil jeg naturligvis meget gerne gå videre med til rette vedkommende, så det kan blive undersøgt.

For at vi kan undersøge det, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på: service@meny.dk med en kopi af din anmeldelse, samt hvilken butik det drejer sig om.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var idag forbi Meny Østerbro for at…

Jeg var idag forbi Meny Østerbro for at købe blomster til min forlovede. Da jeg kom op til kassen, ville hende ved kassen ikke sælge dem til mig. Noget forundret over det, tog hun papiret af blomsterne og viste mig at de var visne forneden - og det kunne hun ikke sælge mig, så hun ringede efter en kollega, efter en ny buket.
Det er det man kan kalde en suveræn service.

13 mars 2025

Hej John

Mange tak for din flotte anmeldelse af MENY Østerbro 🙂

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at både købmanden og medarbejderne i butikken også vil blive.

Derfor vil jeg sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Meny Himmelev Den bedste butik på alle måder

Vi handler flere gange ugentligt i Meny i Himmelev. Vi køber også gaver til medarbejdere det ifm af en kurv med gode lækre varer.

Det er simpelthen den bedste butik!!

Fantastisk lækre friske varer: Kød, grønt, delikatesser, fisk, kager, blomster - de har det hele.

Personalet er fremragende. Voksne og unge dannede, hjælpsomme medarbejdere. Og det er mange af dem, hvilket også er sjældent i daglugvare-forretninger nu.

Fem stjerner til jer

10 mars 2025

Hej Tina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord om Meny Himmelev 🙏

Vi bliver virkelig glade for at høre, at både udvalget og personalet lever op til dine forventninger – og mere til! Det betyder meget for os.

Vi sørger naturligvis for, at din ros bliver sendt videre til butikken og deres team, så de også får glæde af den positive feedback 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej en stor tak til Charlotte

Hej en stor tak til Charlotte, hos slagteren hos Meny i Vremandsgade, både pastasalaten, og den.grønne salat, vi vender tilbage en anden gang mange tilfredse hilsner Lone Bremer og de unge
😻🤎🤎💜💙💚💛💯👋👌👍

8 mars 2025

Hej Charlotte

Mange tak for din flotte anmeldelse af MENY Vermlandsgade 😊

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at både købmanden og Charlotte i butikken også vil blive.

Derfor vil jeg sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den 👌

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meny Herning

Meny Herning
Jeg havde bestilt 12 stk smørrebrød i går.
Da min mand henter dem er de ikke klar.
Da han endelig kommer hjem med dem og vi pakker ud ser det kedeligt ud.
Appelsin båden på kamstegen er indtørret og har brune pletter, kanten på salatbladene er brune og agurke skiverne er slaskede. Bacon er ikke sprød og sådan kunne jeg fortsætte. Faktisk virker intet rigtig frisk og lækkert. Men jeg står med gæster og må sætte det på bordet.Jeg har i dag rettet henvendelse til Meny i Herning som kommer med en lang forklaring om hvor gode de er til at lave smørrebrød og at de altid er friske. Der er ingen forståelse !!!

6 mars 2025

Hej Annie

Tak for din ærlige anmeldelse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have 😔

Vi vil straks sørge for, at dine input bliver videregivet til købmanden i MENY Herning, så de kan tage din oplevelse til efterretning.

Tak fordi du deler din oplevelse med os

Bedste hilsner

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I uge 10 havde Meny Frederikssund…

I uge 10 havde Meny Frederikssund tilbud på Grøn Tuborg, Tuborg Classic og Carlsberg Pilsner. Torsdag 6/3, kørte jeg til Meny Frederikssund, for at købe to kasser Grøn Tuborg. Da jeg kom hen til pladsen hvor denne vare var placeret, var der sølle én kasse Grøn Tuborg tilbage. Tuborg Classic var der 6 - 7 kasser tilbage af, og Carlsberg Pilsner var totalt udsolgt. Da var klokken 10:20 (lidt over tre timer efter åbningstid)
Jeg tog den sidste kasse Grøn Tuborg, og betalte for denne. Jeg talte med en medarbejder, der sagde at ville komme en ny levering fredag, men kunne jo være liget når jeg nu var kommet i butikken. Det er ikke første gang, at jeg render forgæves - dumme undskyldninger er der nok af, men varerne er udsolgt. I butikken findes en postkasser hvor kunderne kan lægge en besked i, der enten er ris eller ros. Jeg kørte derfor ned i butikken om eftermiddagen med et brev med mindre pæne gloser. Inden var jeg dog inde i selve butikken, og nu stod der en masse kasser ned Carlsberg Pilsner, og 6 -7 kasser med Tuborg Classic, men stadig ingen Grøn Tuborg. Jeg henvendte mig til en medarbejder og spurgte om der var flere kasser med Grøn Tuborg. Nu var forklaringen at chaufføren var væltet med øl-bilen. Til det svarede jeg "nå nu er det undskyldningen". Jeg sagde til ham at det ikke var første gang, jeg havde rendt forgæves. Derefter skred jeg.
Svaret jeg har modtaget er ikke andet end snik snak, for dette er også sket tidligere, og det var nogenlunde samme svar. Konklusionen er når man kommer hen til pladserne hvor de varer man går efter er placeret, eller rette skulle være placeret, så er der bare ingen varer, men derimod skorter det ikke på tomme løfter, varm luft og dumme undskyldninger, disse tre ring er nemlig altid tilstede.

6 mars 2025

Hej Erik

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er virkelig kede af at høre, at du igen har oplevet at gå forgæves efter en tilbudsvare – det er naturligvis langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 🙏

Vi forstår godt, hvor frustrerende det må være at komme tidligt i butikken og alligevel opleve, at varerne allerede er udsolgt 😕

Jeg sørger for at sende din feedback videre til butikken, så de kan være ekstra opmærksomme på dette fremadrettet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke sted man skal handle

Meny Risskov
En af de grådige butikker har solgt sine P pladser til gribbene, som gør det voldomt utrygt at handle der.

28 februari 2025

Hej René

Tak for din anmeldelse. 😊

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg delt din feedback med købmanden i MENY Risskov.

Han fortæller, at parkeringspladsen og -kælderen er en del af et større område med butikker, kontorer og boliger, og derfor gælder der en regel om 2 timers parkering.

Hvis du oplever udfordringer med parkeringen, er du altid velkommen til at tage en snak med købmanden, Jørgen Jensen – han vil meget gerne hjælpe.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Venlige hilsner

Maribo: Elendig til pakker

Så har jeg igen forladt butikken uden at få det jeg kom efter: at hente mine pakker.

Maribo har indrettet det sådan, at man skal stå i tre kilometer lang kø, og vente på at folk skal betale, spille lotto osv - for man kan få sine pakker udleveret.

Iøvrigt ved medarbejderne sjældent hvordan de forskellige pakker-systemer virker, så man skal ofte også spilde tiden med at være pædagogisk underviser for personalet.

Kære Meny. Vil i ikke godt lade være at lege pakke-shop, når i alligevel ikke gider det i praksis?

Det er voldsomt irriterende.

Svar: Jamen, umiddelbart før denne anmeldelse. Og det var jo ikke en enkelt gang. Det er faktisk helt almindeligt i den pågældende butik.

Og når man står i køen, uden at have noget på båndet, giver det problemer for dem bag mig - og medarbejderen kan ikke finde ud af det, og begynder at scanne. Det korte af det lange er, at det fungerer af HT i den butik.

Jeg må derfor opfordre til, at købmanden gør det muligt at hente pakker, fx i den afdeling der var tænkt som bager, men som alligevel kun bliver brugt til at udstille chokolade-æsker.

4 mars 2025

Hej Alexander

Tak for din anmeldelse! 😊

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse i MENY Maribo ikke har levet op til forventningerne.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg delt din anmeldelse med købmanden i Maribo. Han er naturligvis ærgerlig over, at du har haft en dårlig oplevelse og vil meget gerne undersøge sagen nærmere.

For at han kan se nærmere på det, har han brug for lidt flere oplysninger fra dig. Du er derfor meget velkommen til at sende en mail, hvor du vedhæfter din anmeldelse og oplyser, hvilken dag og tidspunkt hændelsen fandt sted.

Du kan skrive til os på service@meny.dk.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Venlige hilsner

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig dårlig kundeservice, langsom og lalleende tilgang

Tog til meny brynet i Aarhus nord for at købe smørrebrød, de ansatte der ved slagter/smørrebrød virkede total ligeglade med en og var fuldstændige ligeglade med service og gider end ikke at lytte eller noget som helst. Kommer aldrig der og handler igen.

2 mars 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse!

Jeg er oprigtigt ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i MENY Brynet 😔

Vores butikker drives af selvstændige købmænd, og derfor har jeg haft din anmeldelse forbi købmanden for den pågældende butik.

Han fortæller, at dette på ingen måde er den kundeservice, de ønsker at være kendt for, og han beklager din oplevelse mange gange 🙏

Han vil sørge for, at der bliver strammet op med det samme.

Fantastisk service !!

MENY Valby - Fantastisk service !!

Jeg skulle holde en større fest for 45 personer, og gik til MENY omkring en aftale for vin og spiritus, og en række færdige retter i deres delikatesse-afdeling.

Service, humør og ALT var i fineste orden, og maden helt perfekt.
Og derudover kunne jeg aflevere ALLE udbrudte vare tilbage til MENY, inklusiv sodavand, juice, vin, spiritus, mad osv. osv.

En helt perfekt oplevelse, og stor tak til MENY Valby, for den gode oplevelse, og den store hjælp !!

1 februari 2025

Hej Stephan

Mange tak for din flotte anmeldelse af MENY Valby 👏

Derfor vil jeg sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den 🤗

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.