Menardi Juridik Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Fantastisk hjälp av Anna! Otroligt hjälpsam, professionell och engagerad genom hela processen. Tydlig, tillmötesgående och snabb med att hjälpa till, vilket verkligen uppskattas. Ett mycket trevligt o... Se mer

Jag är väldigt nöjd med Menardi Juridik framför allt Anna, Hon är väldigt hjälpsam trevlig och hjälpsam. Hon har hjälpt mig på professionall sätt.

Jag och min man är jätte nöjda med Menardi Juridik AB's tjänster. Vi fick tydlig rådgivning i medborgarskapsärendet och ärendet hanterades mycket professionellt. Det lades ned tillräcklig tid för... Se mer

Jag kontaktades Menardi juridik för Angående familje knytning ärende hos migrationsverket .Båda ( Celine Larsson och Maja menardi )juristerna är kunniga och har stora kompetens om alla migrationsverk... Se mer

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra metodiskt jobbat!

Bra upplagt från början där Maja lade ner tid på att lyssna för att bygga en plan tillsammans vilket säkerligen gav det positiva resultatet.

15 mars 2023

Svar från Menardi Juridik

Stort tack för ditt fina omdöme och för att jag fick hjälpa er med processen.

Supernöjd!

Supernöjd!
Maja Menardi på Menardi Juridik var lätt att ta kontakt med. Hon svarade snabbt både i telefon och via e-post. För att bestämma kostnaderna var hon tydlig. Gick igenom processen hur det går till och strategin att lyckas berättade hon utförligt och punkt för punkt. Resultatet blev fantastiskt, Inom kort tid fick min vän svenskt medborgarskap. Kostnaderna blev mindre än väntat. Jag är ingen släkting, vän eller på annat sätt bekant med henne. Jag rekommenderar henne starkt. Själv ska jag anlita henne snart igen.
OBS! Maja Menardi får lämna mina kontaktuppgifter till den som har frågor angående mitt omdöme om henne.

26 februari 2023

Svar från Menardi Juridik

Stort tack för dina otroligt fina ord och för att jag fick möjlighet att hjälpa er med processen.

Maja

Maja är väldigt trevlig person och…

Maja är väldigt trevlig person och kunnig.
Mycket bra kommunikation och varmt bemötande. Vi rekommenderar henne starkt.
Supernöjda!

31 januari 2023

Svar från Menardi Juridik

Stort tack för ditt otroligt fina omdöme!

Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd. Maja är väldigt proffsigt, kunnig och kommunikationen under hela processen var väldigt tydlig. Jag varmt rekommenderar Maja!

28 december 2022

Svar från Menardi Juridik

Stort tack för dina fina ord!

Bästa hälsningar

Vi hade väntat i 3 år

Vi hade väntat i 3 år på att få vårt ärende avslutat. Efter att vi tog kontakt och fick hjälp tog det knappt 3-4 månader och vårt ärende är nu avslutat.

22 juni 2022

Svar från Menardi Juridik

Tack för ditt fina omdöme. Ni är varmt välkomna att kontakta mig igen om det finns något mer jag kan hjälpa till med.

Med vänlig hälsning,
Maja Menardi

Maja är väldigt trevlig och upplevs som…

Maja är väldigt trevlig och upplevs som trygg och ger ett personligt, varmt och omtänksamt bemötande och mycket tydlig I sin kommunikation .

7 september 2022

Svar från Menardi Juridik

Stort tack för ditt fina omdöme.

Med vänlig hälsning,

Vuxenadoption

Vi använde Menardi Juridik för ett överklagande i ett vuxenadoptionsärende. Även om det var med kort varsel gjorde Maja ett väldigt bra arbete. Maja är väldigt trevlig och inger förtroende. Hon upplevs som trygg och ger ett personligt, varmt och omtänksamt bemötande. Hon var under hela processen tydlig i sin kommunikation och återkopplade ofta med vad som pågick. Om vi åter behöver juridisk hjälp kommer Maja kontaktas.

24 maj 2022

Hej Johan,

Stort tack för ett otroligt fint omdöme. Dina ord värmer. Du är varmt välkommen att kontakta mig om det finns något mer jag kan hjälpa till med.

Ta hand om er!

Hälsningar,

Påläst och bra jurist

Maja är väl påläst och får en att känna att hon gör sitt yttersta i ärendet, jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått.

26 april 2022

Hej Alicia!

Stort tack för de fina orden.

Maja

Jag har upplevt det väldigt bra hos…

Jag har upplevt det väldigt bra hos Maja. Hon är kunnig i sitt jobb och vill alltid ens bästa. Jag rekommenderar henne starkt. Superbra service och trevlig tjej. Tummen upp!

25 april 2022

Hej Sara,

Stort tack för de fina orden. Du är varmt välkommen att kontakta mig om det finns något mer jag kan hjälpa dig med.

Maja

Visa omdömen på alla språk. (35 omdömen)