Memphis Mansion Omdömen 179

3,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Denne anmeldelse er udelukkende baseret på vores madoplevelse. Min kammerat og jeg havde hjemmefra forelsket os i den meget amerikanske og autentiske menu. Da maden bliver serveret tager den ene... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og l... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Anmeldelse af Memphis Mansion Dineren. Vi har kommet her i nogle år efterhånden og har været tilfredse hver gang, men i dag blev vi voldsomt skuffede… Vi ankom ca. 18.40 og fik bestilt vores mad... Se mer

Företagsinformation

1. Museum
  2. Amerikansk restaurang
  3. Diner
  4. Evenemangsutrymme

Skrivet av företaget

Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 29 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Rå bøf i burgeren

Ved vores besøg modtog vi en burger med en bøf, der var decideret rå i midten. Da vi gjorde personalet opmærksom på det, fik vi at vide, at bøffen var “medium rare”. Som kok kan jeg tydeligt se forskel på råt og medium rare kød, og jeg forklarede roligt, at vi gerne ville have den lavet om. Svaret var dog både surt og uhøfligt, og vi fik at vide, at fordi vi havde spist halvdelen af pomfritterne, kunne vi ikke få den byttet.

Jeg forklarede, at vi først opdagede det, da bøffen blev skåret over. Efter lidt frem og tilbage tilbød de at varme bøffen hurtigt igen, men på det tidspunkt var resten af bordet stort set færdige med maden.

Under besøget kunne vi desuden høre flere andre gæster klage over råt kød og dårlig service.

Det er desværre ikke første gang, vi oplever problemer her. Den eneste grund til, at vi gav stedet endnu en chance, var fordi nogle bekendte synes, det er hyggeligt ved Elvis Shoppen. Det bliver dog ikke aktuelt fremover.

1 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slatten, kold og smagløs.

Sørgelig oplevelse på dineren.
Efter laaang ventetid gik vi serveret en gang lunkne spareribs med en MEGET sød barbecuesauce og en smagløs coleslaw.

Burgeren skuffede desværre også. Kedelig kold bolle med grå kylling og slatne røsti.

Pommes var gode.

Vi kommer nok ikke igen!

14 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sikke en skøn skøn oplevelse👍🏻😊fik…

Sikke en skøn skøn oplevelse👍🏻😊var på rundtur, hvor Henrik fortalte de mest fantastiske fortællinger og anekdoter, som han har oplevet samt hvor mange af tingene stammer fra. Virkelig besøget værd. Hvis man kunne havde jeg givet flere stjerner 😊👍🏻😀

12 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I did the guided tour today and it was…

I did the guided tour today and it was a pleasure. The guide was Henrik Knudsen, founder of the museum, and he was very entertaining with his stories about his many travels to the real Graceland in the USA.

My visit today gets 5 well deserved stars but I am not sure that I would have given quite as much without Henrik's guidance.

There is also a restaurant in the mansion but I didn't have time for a meal today. Too bad, it looked and smelled great.

9 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et must see der tåler flere besøg

Wow hold nu op en fantastisk
rundvisning vi fik😱❤️❤️❤️. Rundviser Henrik Knudsen formåede ud fra personlige oplevelser at give en yderst oplysende, spændende og billedelig fortalt oplevelse af Elvis liv. Jeg følte nærmest at Henrik lige havde talt med Elvis og nu stod og genfortalte hele Elvis historie.
Første gang jeg besøgte dette fantastiske sted var uden rundvisning, men i dag var vi kørt hjemme fra kl 06.00 for at kunne nå rundvisningen kl 12.00. Sikken en oplevelse. Det gjorde selve besøget så meget mere autentisk. En rundviser der så passioneret og dedikeret har jeg aldrig oplevet før. 🥇🏆🥇
Vi sluttede af i den autentiske dinner og kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser. Vi var 4 personer der fik 4 forskellige burgere. Selve restauranten var ren, pæn og indbydende. Maden var fantastisk og der var mere end rigeligt, så vi måtte desværre levne
Vi havde sat ca 1,5- 2 timer af til oplevelsen men endte med at bruge 3,5 time( kunne sagtens bruge mere)
Tænker at jeg kommer igen på et 3 besøg.

8 augusti 2025

Flot lavet

Flot lavet
Man kan fornemme det er lavet med hjertet, kan kun anbefales og forslår en udvidelse ! Gerne en tilbygning ❤️
Måske mere tekst på udenlandsk til turisterne.

1 augusti 2025
Logotyp för Memphis Mansion

Svar från Memphis Mansion

Kære Rona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, at du har lyst til at besøge os igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Memphis Mansion

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg og min kone havde virkelig sat…

Jeg og min kone havde virkelig sat næsen op på at besøge museet, men hold nu op vi blev skuffet aldrig i mit liv har jeg været mere skuffet kom ind af døren til højre kun man få noget at spise til venstre solgte de elvis ting og på første sal var der fødselsdag og i kælderen var der en lille biograf og nogen ting som havde tilhørt elvis og på johnny cash museet var der ikke noget nyt under stjernerne, jeg havde glædet mig til at besøge museet men det var første og eneste og sidste gang

26 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Glemte vores mad og ikke færdige pomfritter!

Vi har lige spist i Dineren og det var ikke en god oplevelse.
Vi ventede på vores mad i 50 min. De havde så glemt en børnemenu + en bøf.
Det resulterede i, at et af vores børn ikke fik mad, han faldt i søvn pga. ventetiden og en voksen måtte spise alene, da vi andre var færdige med at spise da hans mad kom - 20 min. Senere. Han blev desværre ikke mæt, da pomfritterne han fik serveret, ikke var færdige.
Dette sted vil vi ikke anbefale til andre.

21 juli 2025

En super god oplevelse !

Virkelig lækker mad (og endnu mere lækker jordbærmilkshake - mums!). Fornuftige priser. Rigtig god betjening.

Museet var spændende og hyggeligt.

Kan overhovedet ikke nikke genkendende til de dårlige anmeldelser, vi synes alle 6 personer, det var en succes, og alle tog glade og meget møtte derfra :-)
Der var samtidig "sommer festival", hvilket var rigtig hyggeligt med musikken i baggrunden.

18 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sæt mere tid af end du regner med :-)

Virkelig en god oplevelse, meget for pengene. Først møder vi et mindre museum med info om Johnny Cash, hvor vi følger en rundvisning, der på en fin og informativ måde, gennemgår Cash liv, og har også lidt skæve og sjove historier med.
Derefter går vi op til selve Elvis museet, kæmpe oplevelse generelt, sjovt at kunne tage billeder foran huset, der er tro kopi af Graceland, bare lidt større, eller et billede med statuen af Elvis. På museet følger vi en rundvisning af ejeren, kæmpe lisstykke, så det er rundvisning med tempo og sjove indspark, men stadigvæk med relevant info.
Vi gik i Dineren, og fik en Burger, Cheesecake og kaffe, med gratis opfyldning på kaffen, præcis som "over there" :-), generel god oplevelse af Dineren, rigtig god burger, og totalt autentisk personalet gik i 60er tøj. Derefter vi set det sidste vi manglede af stedet. Så helt kort, vi havde regnet med at bruge 2 til 3 timer på oplevelsen, vi var der i 6 timer. Så vores anbefaling, og husker til næste gang vi kommer forbi, sæt mere tit af end du regner med, og følg hvis muligt deres deres rundvisning.

12 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I came in contact with Memphis Mansion…

I came in contact with Memphis Mansion to buy Good Times FTD. They hadn't have it on their website.
They requested me to send them an email and then they would sort things out with me.
Their website wasn;t up to date and many ftd were not on their website.
Now almost 4 days later i still haven't heard from them again. Also not on tiktok were i have send them a message too, they just won't reply to questions.
I guess they don't want to sell.
If they ignore costumers like this then i would not want to know how it goes when you pay loads of money to get things.
Costumor service: Which costumer service?

18 maj 2025

Dårlig oplevelse i Dineren

Efter vores besøg på museet , som var en fin oplevelse , ville vi besøge Dineren for at få lidt at spise. Vi bestilte en sandwich, og en kop kaffe og dagens kage. Bacon på sandwichen var total forkullet, og kagen lunken, og kaffen næsten frossen. Vi påtalte det , og fik tilbudt en ny sandwich, og kaffe, hvilket var knap så brændt bacon. Servitricen var ganske uforstående over vores klage, og sladrede til ejeren , der henvendte sig til os og sagde at vi ikke skulle betale. Sagde at vi skabte os , og at de ellers aldrig havde klager. Meget ubehageligt oplevelse. Vil ikke anbefale andre at spise på Dineren - dyre priser for dårlig kvalitet og behandling.

22 april 2025
Logotyp för Memphis Mansion

Svar från Memphis Mansion

Per - beklager men jeg ville have svoren det var 2 kvinder der besøgte os og klagede over vores frisklavede kaffe var frossen. Men nuvel normalt tager vi alle henvendelse seriøst. Men lige her må jeg sige stop. Mangen til hysterisk kvindemenneske skal man lede længe efter. Lugtede fra starten der var tale hysterisk skaberi. Den anden kvinde var stille og flov over dette underlige optrin. Men 160.000 besøgende pr år kan denne type opførelser heldigvis hurtig overset. Og Per uanset hvem du repræsenterer må jeg stærkt understrege at vi ikke tillader den slags optræden overfor vores kollegaer. Rigtig god dag. Henrik Knudsen

Ringe betjening i 'dineren'

Jeg ville ha' givet 5 fuldfede stjerner, hvis ikke det var for 'dineren', som slet IKKE har noget med en 'diner' at gøre. Tænkte scenariet megafed 50'er diner men nej... Fik en burger, som isoleret set nok var som den skulle være, men cola'en var flad uden smag. De havde sparet på siruppen, gængs procedure i hele branchen. 14 pomfritter blev det til. Visuelt var det lige så spændende som på Burger King. Så er der de meget kritiserede 'tjenere'. Ufattelig langsom betjening. Sad sammenlagt 40 minutter og var vidne til, nabobordet fik deres mad hurtigere end jeg, selvom de kom noget senere. En 'tjener' gik forbi og jeg sagde, jeg havde ventet over 20 minutter. "..det er på vej.." og jeg ventede yderlige 15 minutter. Kunne godt fortælle MEGET om selve museumsoplevelsen/rundvisningen, men det blir' ikke denne gang, hvor 'dineren' fyldte alt for meget på den ufede måde. Forstår ikke Henrik (ejeren) får strammet gevaldigt op når nu de ellers har lavet et fedt sted med ret gode historier. Havde jeg læste TrustPilot før, så havde jeg spist på Bones på den anden side af gaden. Det er simpelthen med til at ødelægge oplevelsen.

19 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi har været der i lørdags

Vi har været der i lørdags. Elvis udstillingen var ok.
MEN at spise i Dineren var ingen god oplevelse. Vi havde bestilt bord, der gik ca 20 min før en tjener modtog vores bestilling, derefter gik der der 50 min. før vi fik vores mad. To gange Ring Of Fire, bøfferne var skam stegte og osten var som gummi. Jeg fik en King Creole BLT sandwich, det viste sig at være et pølsebrød med tørstegt bacon og tre skiver tomat. Det eneste som var til at spise var Jail House Rock Salad. Vi vil ikke anbefale andre at spise der. Det er alt for dyrt, med den dårlige standard. Kan se af andre anbefalinger at der er mange utilfredse, så det er utroligt der ikke sker ændringer.

15 mars 2025

Venindebesøg

Venlig imødekommende personale
Fik så god vin I cafe
Der var sket meget på museet siden vi sidst var der. Fantastisk samling af alle Elvis ting. Flot arbejde Henrik.
Der var en behagelig stemning overalt.
Og musikken Der mødte os udenfor super

23 februari 2025

Aldrig mere

Jeg havde set frem til at komme ud og spise.
Da jeg havde bestilt og maden kommer er maden kun lun og sovsen er kold derefter finder jeg hår i min salat og går op og får nyt salat. …… stå i det om det ikke også er hår i det andet salat jeg får🤬🤬. Føj Ja det var så første og eneste gang jeg kommer der.

15 februari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Museet👍 Mad👎

Museet er et besøg være, men spring cafebesøget over det er ikke pengene og ventetiden (45min+) værd. Min mad, cheese nachos var kold og tilbehøret smagte ikke af noget.

8 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.