Fast shipping
Fast shipping, cool clothes, nice quality. I appreciate their return policy but didn't need to send anything back
Everyone, please take a look. This online shopping mall needs to be a must. Good fit for you or your boyfriend.
This website is my go to site for korean clothes. They are new but still have a lot of clothing that I like. Men's kfashion is super hard to get in the US and they make it easy for us to shop for Korean clothes.
MemoryLook brings overseas fashion to my front door in an affordable and timely manner ! There’s not and probably will never be a website like this one for Korean fashion, it’s revolutionary, modern, ahead of its time and I’m glad I’m finding out about it now before it gets too big because I know it will ! I love it and will be a long time customer.
Korean fashion for men is what you will find here. I live in New Jersey, couldn't believe how fast they shipped it to me. I have been looking for a website like yesstyle for mens kfashion that ships faster because those other sites take a bazillion years to get my items. 5 stars and ill be shopping here again
Memory Look is a website I’ve been searching and searching for. Why hasn’t there been a website like this for Men’s K Fashion. Well there’s Yesstyle but they take so friggin long to ship! Finally, a store in the USA selling men’s korean fashion. Wooo hooo!!
They ship clothes from Korea really really fast. The company motto and values are strong and its all about putting the customers first.