Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kan kun udtale mig om leveringstiden. I følge hjemmesiden står der en forventet leveringstid på op til 3 hverdage. Pga. forsinkelser på enkelte varer er leveringen forsinket. Fremadrettet vil det være... Se mer

Företagsinformation

1. Färghandel

Skrivet av företaget

Mehr.dk er en del af en virksomhed, hvor vi har gjort det til vores speciale, at vide noget om malerarbejde og de produkter der bruges der til. Vi har en fysisk butik, hvor vi sælger alle de produkter som du skal bruge til et malerprojekt. Om det er din lejlighed der skal have et frisk pust med tidens farver, dit sommerhus som trænger til en omgang træbeskyttelse, eller hvis du måske har købt din drømmebolig, som skal have den helt store tur. Så er vores helt store styrke, at den hjælp du får i butikken, er af uddannet malere, så vi alle ved hvad vi snakker om. Du kan derfor altid få et fagligt råd, som er afprøvet i virkeligheden, så når vi siger vi har god professionel service, er det ikke noget vi bare siger. Alle vores produkter kan købes på vores webshop www.mehr.dk hvor vi yder lige så stor service, som du får vores butik. Du kan altid chat med os, eller ring for et godt råd, inden du køber dine malerprodukter. Vi har et mellemstor malerfirma, med mere end 20 ansatte, som dagligt udfør store og små maleropgaver. Vi laver både malerarbejde på nybyggerier, renoveringsprojekter, flyttelejligheder for boligforeninger og mindre opgaver hos private - så udover gode råd, kan vi også hjælpe dig med at udføre maleropgaven.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen bekræftelse og ingen kontakt

Jeg var inde på deres hjemmeside for 2 dage siden og bestilte 2 x 2,5 Ltr. Protox insect. Jeg havde problemer med betaling og måtte opgive at betale med mobile pay, i stedet valgte jeg Visa/dankort. Jeg har ikke modtaget nogen bekræftelse fra deres side om at de har modtaget ordren og jeg har forsøgt at ringe til det tlf. nr. der står på deres hjemmeside (75665219) men det er et ugyldigt nummer. Ved varen står der at det forventes at den afsendes dagen efter bestilling. Jeg kan ikke få fat i dem på tlf. og har forsøgt at sende en mail til dem også, hvor jeg ønsker at annullere ordren da jeg skal bruge varen om få dage, og ikke tør stole på at den kommer. Mailen kan ikke leveres til den mail adresse som de oplyser på deres hjemmeside. Da jeg er bekymret for om dette er en fup hjemmeside - har jeg været nødsaget til at spærre mit betalingskort med det bøvl som det nu kommer til at indebære. Jeg vil IKKE turde handle på denne side igen!

17 mars 2026

Fusk

Fusk. Jeg har bestilt for mere end en måned siden. Ingen varer og intet svar når man skriver til dem! Bliv væk fra det fusker firma!

20 november 2025

Useriøs hjemmeside

Afgav 2 ordre på maling. Forsøgte at @ da 1. ordre stadig ikke kom efter 10 dage. De vente aldrig tilbage. Forsøgte at ringe. Et par af de tlf nr der opgivet virker ikke. Til sidst lykkedes det at finde et nr og lagde en besked på tlf svaren. Fik så af vide på sms at odten fra d. 20 august var annulleret. Og dagen efter så jeg på netbank at beløbet fra ordren d. 28 august var slettet. Så formoder ordren også er annulleret.
Så hold jer væk og find en anden forhandler hvis I vil have jeres maling.

20 augusti 2025

Svindel

Jeg har bestillet maling for halvanden måned siden og har hverken set maling eller penge retur til trods for forsøg at kontakte dem på mail, telefon, Facebook Messenger. Gå langt udenom! Jeg vil melde dem til politiet for svindel.

1 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan ikke anbefale at bestille hos mehr

Kan ikke anbefale at bestille hos mehr. Jeg har bestilt maling den 09. August. Fik en ordrebekræftelse med info om at varen bliver sendt i løbet 1-4 hverdage. Ringede 1.5 uger efter fordi jeg ikke havde modtaget noget. Fik en forklaring at en del var i restorder men de ville sende det de havde på lageret med det samme. Det modtog jeg også en dag efter. Men nu er der næsten gået en måned og jeg mangler stadig den sidste del af min bestilling. Jeg kan ikke komme i kontakt med kundeservice, da der ikke er nogen der tager telefonen, svarer på facebook eller på min mail.

3 september 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hvad er der galt???

Onsdag den 7. August bestilte jeg 9 liter maling (Jotun Lady Perfection loftmaling - Green Harmony) hos mehr.dk for at male loftet i vores stue. Leveringstiden var angivet til ca. 2-3 hverdage. Fredag den 9. August ringede jeg til Cliff for at sikre mig, at den nuance, jeg havde valgt, også var den rigtige, da den ikke var oplyst på min ordrebekræftelse. Det blev dog bekræftet telefonisk, at alt var korrekt. Torsdag i den følgende uge modtog jeg endelig min bestilling, men det var alligevel den forkerte nuance (Jotun Lady Perfection - Letthet). Samme dag ringede jeg til Cliff for at gøre opmærksom på fejlen, og han meddelte, at han ville komme forbi dagen efter og bringe mig den rigtige maling. Desuden ville han tage den malerbøtte med den forkerte nuance med sig. Jeg svarede, at det ikke haster og at det passer fint, hvis malingen kommer efter weekenden.
I går, den 22. August, ringede jeg igen, da malingen stadig ikke var blevet byttet. Cliff sagde, at en ny malerbøtte allerede burde være ankommet til mig, da han allerede havde betalt en fragtmand for det. Men da han ikke havde en computer til rådighed lige nu, ville han ringe tilbage senere – intet skete, ingen opkald. Da jeg efterhånden havde fået nok, kørte jeg i dag, den 23. August, 100 km for at besøge butikken og endelig få byttet den forkerte malerbøtte. Sikke noget af en l@rte oplevelse!!!
Butikken er åben, men ingen mennesker at finde! Alt er frit tilgængeligt såsom kontorer, lageret, udstillingen, men ingen er her!
Flere kunder har besøgt butikken og var lige så forundrede som jeg. Jeg har ventet fra kl. 12.45 til kl. 17.15 – og foretaget utallige opkald uden held. Til sidst har jeg lagt en besked til Cliff på telefonsvareren. Fortsættelsen følger… forhåbentlig!

Opdatering d. 26. August
Jeg kommer hjem og finder 3 bøtter à 2,7 liter, Lady Perfection Green Harmony, i indkørslen ved siden af mine skraldespande, tak for det.
Dog står den anden bøtte med de 9 liter maling der stadig?
Desværre ingen kontakt, som ellers havde været rigtig rart!
Fejl kan ske, vi er alle bare mennesker.
Men en troværdig købsoplevelse ser anderledes ud.

23 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede også butikken 1 uge efter køb.

Jeg kontaktede også butikken 1 uge efter at jeg havde lagt en ordre, og fik at vide at de lige havde haft ferie, og at han ville ringe snarest, så nu er snarest mere end 2 uger siden og jeg har rykket for mine vare eller pengene retur, MEN der er ingen som helst svar fra dem, så hold inde med at handle via online, for der kommer ingen vare.
Nu vil jeg melde dem til politiet for svindel.

5 augusti 2024

Magen til ringe butik…

Jeg husker ikke at have oplevet SÅ ringe behandling og manglende service. Kontaktede butikken via mail en uge efter jeg havde modtaget min ordrebekræftelse. Men det var først da jeg ringede at jeg fik en forklaring om at Danske Fragtmænd af uforklarlige årsager ikke havde afhentet min ordre. Butikken (Cliff) ville med det samme sørge for at pakke den godt ind og sende den med GLS. Fik dagen efter en notifikation om en registreret pakke i GLS appen, men der skulle så alligevel gå 4 dage yderligere før end pakken endelig var undervejs.

Butikken svarer ikke på henvendelser via mail og da jeg ringede for anden gang, kunne jeg ringe forgæves med en times mellemrum fra 8-17.

Gør jer selv den tjeneste at gå langt udenom Mehr.dk og ejeren. Det virker som en butik der ikke burde have en webshop.

5 juni 2024

Manglende levering

Jeg bestilte noget hårdvoksolie den 14/3. Den 28/3 skrev jeg til Mehr, da den eneste reaktion fra dem var en reservation af beløbet. De svarede aldrig på mailen. Den 24/4 ringede jeg til dem og fik endelig en tilbagemelding om at der var problemer med deres mail men de ville sende varen den følgende uge. Den 14/5 havde jeg stadig ikke modtaget noget, hvorfor jeg bad dem annullere ordren, så jeg kunne handle et andet sted. Igen er der ingen reaktion fra Mehr. Så over 2 måneder efter bestilling venter jeg stadig på en eller anden form for afklaring.

14 mars 2024

Manglende levering

Har bestilt lak med en forventet leveringstid på 3-5 hverdage. Efter 14 dage har jeg hverken modtaget varen eller mail fra firmaet. De svarer heller ikke på den mail, jeg har sendt. Så nu ser jeg mig nødsaget til at bestille varerne et andet sted.

3 juni 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Glad for jeres service men ikke så glad…

Glad for jeres service men ikke så glad for danske fragtmænds leverings placering af vare lige indenfor offentlig tilgængelig opgangs dør hvor alle kan se og fjerne varene i stedet for uden for min hoveddør der er mere beskyttet

17 november 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.