Duur pakket gekocht voor kerst voor me zoontje. Pakt het cadeau uit om vervolgens niet te kunnne gebruiken omdat geen remote bij zit. Pakket komt geopend bij ons aan. Als ik klantenservice bel word me... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik kreeg niet de gevraagde items die ik bestelde en betaalde. Dit door uitputting van de gevraagde producten, ipv dit te melden zenden ze goedkopere en foute items op. We belden 3maal en kregen... Se mer
Na 23u nog steeds geen antwoord ontvangen omtrent de stand van zaken. Dit is de slechtste ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Hoe kan deze site zo een positieve beoordeling krijgen, ik heb de indu... Se mer
Er staat levering binnen 48u. Dus ik bestel verjaardagscadeau's voor mijn vriendin. Ik doe de minuut na de bestelling mijn betaling via electronische overschrijving. Helaas heb ik nog steeds niets ont... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!
Kontaktuppgifter
Loosduinseweg 373H, 2571 AE, Den Haag, Nederländerna
- +31 (0)70 311 05 25
- klantenservice@megagadgets.nl
- megagadgets.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima, originele cadeautjes van thuis uit besteld en zeer vlug geleverd. Top!
Op megagadgets heb ik alle cadeautjes gevonden. Ik hoefde er het huis niet voor uit. Makkelijk als je niet veel tijd hebt. 2 dagen later al thuis geleverd. Super! Ga ik zeker nog doen :-)
perfecte customerhandling, heel tevreden! Hartelijk, vriendelijk en eerlijk!
Door een verkeerde manipulatie door mezelf was de betaling eerst niet doorgekomen, maar de klantendienst heeft mij vriendelijk verder geholpen. Daarboven zat iets niet in mijn giftbox, opnieuw vriendelijk verder geholpen en compensatie gehad. Vooral de hartelijkheid en vriendelijkheid (en eerlijkheid!) valt hier enorm op. Ik blijf hier zeker bestellen! :)
Perfecte afhandeling!
Alles van de bestelling, over betaling tot levering: correct, snel en goed afgehandeld. Zeker aan te raden!
Snelle service
De service was zeer snel, maar ik heb vier sterren gegeven omdat ik graag op de hoogte wordt gehouden van wanneer de bestelling zal worden geleverd.
Correct
De bestelling liep correct en heel vlot. Was verrast hoe snel mijn levering toegekomen was. Ik koop hier zeker nog!
Vlotte bestelling en levering
Enkel jammer dat het voorwerp dat stond aangeven als op voorraad uiteindelijk niet in voorraad was.
Wereldkraskaart
De levering ging heel vlot. Zeker een positieve ervaring!
Zeer correct en top service
Goeiedag iedereen
Ik heb een aantal dagen geleden een bestelling geplaatst op Megagadgets. Twee dagen na de bestelling heb ik alles al netjes thuis aangekregen. Super!
Ik had echter 1 artikel waarvan de verpakking bestond uit glas (Mingcha tea). Dit was tijdens de levering stuk gegaan, en de thee was dus verloren.
Ik had echter wat foto's genomen en meteen een mail gestuurd naar de klantenservice van Megagadget, en kreeg 's morgens meteen een antwoord dat ze het zeer spijtig vonden EN dat ze meteen een nieuwe gingen opsturen.
Dit is zeer correct en geeft blijk van echte top service. Bedankt Megagadgets!
Geen opmerkingen, alles was in orde
Zeer goed, geen slechte ervaringen
Goede beoordeling voor MegaGadgets
Snelle levering en goede verpakking, geen enkele schade aan de bestelde producten.
Vlotte service
Gebruiksvriendelijke website, correcte opvolging. Goed de beschrijving van producten lezen zodat je goed weet wat je bestelt en dan zijn er geen verrassingen. Tevreden.
bijzonder goed
zeer snel en in goede staat geleverd
online bleek er wel al veel niet meer in voorraad te zijn, waardoor er minder keuze was.
Snelle levering, duidelijke info
Gebruiksvriendelijke website, correct afhandeling van bestelling, snelle levering !
Late levering.
Deze keer kwam het pakje een week later aan.
Ik was al ongerust dat het kerstcadeau niet op tijd zou aankomen.
Snelle service en kwaliteit
het is niet de eerste keer dat ik iets bestel, telkens verbaasd dat de levering zo snel gebeurd, op 2 dagen thuis, zelfs levering op zaterdag.
uitgebreid aanbod van artikels
een min punt is, dat vele artikels niet beschikbaar zijn.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.