Jag fick alla mina över 30 varor redan dagen efter fast jag hade beställt på en torsdag. Allt jag beställde var som bilderna visade. Företaget hade att jag fick välja 2 erbjudanden från dem bara för a... Se mer
Googlade badsvamp. Letade efter en speciell sort med en skrubbats på ena sidan. Började med att klicka på välbekanta butiker. Men när jag väl kom till beställning så fanns inte produkten. På Megafynd... Se mer
Enda nackdelen var att jag inte kunde logga in på mitt konto på nåt vis. Bad om ett nytt lösenord, gång på gång. Men kom bara till er hemsida varje gång via mejlet, utan att bli inloggad iaf. Hade vel... Se mer
Det var lätt att scrolla och hitta det jag sökte på er hemsida. Jag beställde och fick direkt en bekräftelse på min order via mail. Jag har samma upplevelse från tidigare gånger då jag har beställt... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi säljer överskott och kända varumärken billigt online. Hämtlager finns i Bromma.
Linta gårdsväg 5, 168 74, Bromma, Sverige
- megafynd.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Varning!!
Varning!!! Beställde kaffe av Megafynd som annonserades ut på Google som snabbkaffe. När jag direkt mailade Megafynd och frågade om det verkligen var snabbkaffe, svarade de efter mycket lång stund att det var vanligt bryggkaffe. Jag skrev då att jag inte ville ha varan, men svaret blev: "Er beställning har redan blivit hanterad och hämtad utav PostNord kan tyvärr inte avbrytas, men ni har absolut rätt till att ångra produkten/beställningen".
Tyvärr verkar jag inte kunna ångra produkten då de har de nu debiterat mig för hela fakturan - 78 kr via Klarna. Så här får det bara inte gå till. Jag hämtade inte ut paketet och enligt deras villkor ska de bara debitera 200 kr för ej uthämtade paket!!!
Undvik detta företag
Jag beställde 2 kg Cashewnötter från Megafynd som luktade illa, smakade illa och fick mig att må illa. Företagets svar, när jag påpekade detta var:
"vi inte ta tillbaka livsmedel av säkerhetsskäl"
Slutsats: sälj livsmedel av urusel kvalitet och ingen kan reklamera dina produkter.
Detta är en policy som Megafynd nog är ensam om bland livsmedelsföretag.
Snabb leverans Bra kundtjänst
Snabb leverans.
MYCKET vänlig och tacksam! reaktion från kundtjänst när jag påpekade en oklarhet i deras prismärkning.
Så var det färdighandlat där då
Så var det färdighandlat där då. Går endast at reklamera på deras webbsida. Vem sparar följesedlar. Inte jag i alla fall. Köpte 4 st klädvårdsborstar. 3 av dom gick sönder vid första användningen. Varning. !!!!!
Billigt och bra
Billigt, billigt, billigt. Exempelvis
Plåster vattentäta 100-pack. 20 kr
Johnson's Baby Powder 500g 49 kr
Köpte massor av olika saker, allt levererades snabbt och väl packat under nyårshelgen av Postnord!
Megafynd borde heta Megaosis
Megafynd borde heta Megaosis. Deras priser är inte låga, du kan lika gärna köpa på Ica, de är billigare. Servicen urdålig, kundtjänsten är öppen mellan 8.30 och 9.30 och du får ändå ingen hjälp. Leveransen är så dyr så det är skrattretande. Handla inte där
Tog sin tid men fick en vara
Mycket negativ upplevelse av Stefanie i kundtjänst
Mycket negativ upplevelse och ett bemötande av Stefanie i kundtjänst som
är under all kritik. Hon är dessutom ansvarig för kundtjänsten-vem har så dåligt omdöme att tilldela henne den tjänsten?
I kassan får man ett val att välja postombud. Klipp till när man får bekräftelsen och det är ändrat till närmaste ställe på folkbokföringsadress. Kontaktade företaget direkt efter beställning och påpekade hur viktigt det var för mig att valt postombud skulle kvarstå, annars skulle ingen kunna hämta ut paketet. Stefanie läser då upp mina skyldigheter för oupphämtad försändelse och kostnad för detta.
Jag annullerar därför beställningen.
Döm till min förvåning att detta ej går då paketet redan är packat, Det är alltså under vår mejlkonversation detta sker. Så oinkompetent personal. Varför inte pausa tills vi är överens om vart paketet ska skickas. Stefanie borde se sig om efter annat jobb där hon inte har hand om att ge service.
Frågar efter chefens kontaktuppgifter men får ej detta naturligtvis.
Jag är en medelålders köpstark kvinna som aldrig mer kommer använda mig av detta företag och inte rekommendera det till någon heller.
Många minus till Stefanie. Skäms!
Håll er borta från detta totalt…
Håll er borta från detta totalt oseriösa företag vad gäller returer. Får ett autosvar på mina mail att de "svarar normalt inom några timmar under kontorstid". Nu har det det gått 2,5 månader utan svar. VD Zacharias Bonnevier svarar på på min recension på Google: "Vår kundtjänst svarar alltid på mail inom utsatt tid". Pinsamt. Vi har handlat på internet minst 100 gånger genom årens lopp och aldrig stött på ett så oseriöst företag. På Megafynds hemsida skriver VD Zacharias Bonnevier personligen: "För att sätta i system att lura kunder på småbelopp finns det ingen etablerad aktör som gör. Det vågar jag faktiskt lov." Det är precis det som de gör. Shame on you.
Såå dålig service jag ville reklamera…
Såå dålig service jag ville reklamera en vara som inte fungerar fick ett trevligt svar av någon Marcus som visade hur jag skulle reklamera väntade i en vecka skrev idag hallå inget svar vad händer , Reklameringen godkändes inte för att vi skickade rätt vara som inte fungerar så jag ska reklamera på egen hand
Inte fått något av det jag beställt och…
Inte fått något av det jag beställt och inget svar från företaget heller. Undvik som.
Bra grejor snabb frakt,bra priser..Toppbetyg
Bra grejor snabb frakt,bra priser..
Super!
Mycket att välja på, och billigt är det dessutom! Keep up the awesome work!
Blåste mig totalt
Blåste mig totalt! Losade 300kr! Välj en annan butik! Massa strul
Beställde en omelett panna och där blev…
Beställde en omelett panna och där blev jag verkligen lurad det var en panna som passat bäst i ett dockskåp 99 plus frakt där blev jag lurad synd o skam
Beställde onsdag 4/7 lovade leverans…
Beställde onsdag 4/7 lovade leverans 6/7 ej kommit ännu.
Om ni vill få fel produkt levererad och…
Om ni vill få fel produkt levererad och sen fylla i ett formulär som ursäkt efter en lång dag på jobbet så väljer ni Megafynd. Eller så väljer ni en annan butik som kan packa rätt och har kundtjänst som löser problemet när man mejlar eller ringer.
Bra varor,billigt,rolig upplevelse att…
Bra varor,billigt,rolig upplevelse att bläddra igenom de olika prisnivåerna,stort och bra utbud av varor som täcker det mesta man kan behöva plus att man får poäng när man handlar,kul att samla ihop poäng så man kan välja vissa varor gratis..snabb och smidig leverans (enda nackdelen är att det är ganska dyrt med hemleverans)är sjukpensionär och har inget val...annars är det ju bra att om man kommer upp till en viss summa så är leveransen gratis!Är nöjd och kommer säkert att handla igen hos Megafynd,tack!
De har överpris på sina produkter
De har överpris på sina produkter. Beställde bara för att de skulle ha en sådan snabb leverans. Har gått 8 dagar sen jag la min beställning, fortfarande inte fått mina produkter. Megafynd är ju ett riktigt skojar företag.