Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte skap for henting hos Megaflis Alnabru. Etter nær 1 times venting viser deg seg at alle varene som er bestilt og betalt for ikke kan leveres. Videre var det skade på ytterligere 1 kolli. Enden... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte i slutten av juni luftkjøler på tilbud. Produkt var da estimert på lager uken etter. Allerede dagen etter kom melding om utsatt leveranse, men produktet ble fortsatt solgt dog til forhøyet ti... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Styr unna Megaflis!Elendig på service og produkter. Kjøpte en toalett som var dårlig og hadde mye feil.Måtte ta all rørleggerkostnad for å rette opp det. Handler for siste gang hos dem!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Badrumsinstallatör
  2. Försäljare av badrumsartiklar
  3. Möbelaffär
  4. Kakelbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,0

Alla omdömen

65 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

No possibility of refund

They adviced me to buy an item. I wasn’t sure it was what I needed so I told them I could try it and bring it back if it doesn’t work. It wasn’t the item I needed but they refused to take it back because the packaging was open. However the only way to see if it was the right item for me to use was to open the packaging. Super bad customer service. Avoid going there!!

27 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi har kjøpt en toalett sette i januar…

Vi har kjøpt en toalett sette i januar og den knekt men han vil ikke ta mot som en reklamasjon,avdelingssjef var veldig frekk,jeg driver en byggefirma og Vi handler nesten 10 år fra MegaFlis men aldri Fikk hjelp fra de

17 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Megaflis Fredrikstad får 10/10

Vi har renovert badet og har handlet mesteparten til dette prosjektet hos Megaflis Fredrikstad. De som jobber der er helt fantastiske. Alle er hjelpsomme og imøtekommende. De yter service langt utover det som er vanlig. De har mye kunnskap og erfaring som de deler med deg, om du spør. Jeg er strålende fornøyd med alt jeg har handlet der. Jeg kommer til å handle der til framtidige prosjekter.

17 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mitsubishi Kaiteki Varmepumpe 6600 har…

Mitsubishi Kaiteki Varmepumpe 6600 har kjøpt i butikken som varmer bare til +3 invendig med temperaturen ute på -11. Og varmepumpe slutter å fungere på tilstrekkelig måte når ute temperaturen er på -2 grader da varmer det bare til+9. Ansatte i butikken snakket spydig tilbake, fikk ingen hjelp selv om pumpen ble kjøpt 1 år siden. Henvendte skriftlig til butikken mange ganger til ingen respons. Pumpen måte bare kastes.desember

21 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Godtar ikke reklamasjoner tross grunnlag. Useriøs butikk

Kjøpte en Panasonic varmepumpe av Megaflis Skien. Denne har en feil som medfører skrikende lyd om dagen og natten.

Opplevde at oppfølgingen i reklamasjonssaken var krevende. Saken ble flere ganger sendt mellom butikk, leverandør og servicefirma uten at historikken fulgte med, og reklamasjonen ble til slutt avslått med henvisning til mulig installasjon uten at dette ble konkret dokumentert.

Som kunde forventer man en mer helhetlig håndtering når et produkt ikke fungerer over tid. Saken er derfor sendt videre til Forbrukertilsynet for vurdering.

Anbefaler ikke handel her

17 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Stort sett veldig nøgd

Stort sett veldig nøgd, men saknar ei automatisert løysing for prisreduksjon som feks temu har. Har ved fleire høve handla varer som dagen etter har blitt satt ned i pris, ein må følge med om ein ikkje skal bli lurt som kunde. Her har Megaflis mykje å gå på. Denne differansen burde automatisk bli refundert kunden basert på ordre og evt prisreduksjon innen neste 30 dager.

14 januari 2026

"Ordren plukkes".........

Ved bestilling på nett så brukes det tullete lang tid på å plukke og sende varer.
Opplevd dette tidligere også, inntrykk av at dem ikke har på nettlager, bare bullshitter deg til å kjøpe. Man forventer jo at ting blir plukke og sendt i løpet av 2-3 dager fra en seriøs aktør

23 januari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Billig, men varierende kundeservice

Billig, men svært varierende kundeservice. Har opplevd å vente 6 mnd på deler til garderobeskap. Hver gang jeg møtte opp i butikk på Slependen skulle varen være på lageret, men de fant den ikke. Først etter 3 besøk og timer i venting "fant" de varen.
Bruker også Postnord på levering fra nettbutikk som kanskje er Norges kjipeste transportselskap

22 januari 2026

elendig butikk

elendig butikk. gir feil produktveiledning -informasjon, tar ikke ansvar, lyver seg unna. umoralsk og ikke til å stole på . skuffende oppførsel. styr unna!

20 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Megaflis er en butikk som selger varer…

Megaflis er en butikk som selger varer de ikke har. Ja, du leste riktig. De selger varer de ikke har! Jeg har nå hatt tre opplevelser av "selger varer de ikke har" Den første var for noen år siden- flisene vi bestilte og kjøpte i butikk var ikke på lager når vi kom for å hente de. Forklaringen var rot i lagerbeholdning. Vel, det kan skje. Den andre gangen var for litt over ett år siden. Bestilte laminat og flis på nett og betalte. Når jeg skulle hente så fikk jeg beskjed igjen at det var feil. Denne gangen var irriterende. Nå nylig under bestilte og betalte jeg for 12 sekker ved. Ved ankomst til lageret så kommer IGJEN den samme forklaringen "sorry feil i lagerbeholdning" Dette går ikke! De kan ikke ta imot betaling for varer som de ikke har.

21 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Først måtte jeg purre på for sein…

Først måtte jeg purre på for sein utsending fra megaflis lager pga dere driver å flytter lager plass. Men ikke nok med det jeg forstår ikke hvorfor dere bruker postnord som transportfirma. Mer ubrukelig transport firma skal du lete lenge etter. Det er min 2 gang jeg handler i nettbutikker som bruker postnord. Hver gang er det bare tull med levering. Skriver melding om at vare skal komme dagen etterpå mellom 8.00 og 16.00. Nå er dagen gått og ingen vare levert eller beskjed fra de om hva som skjer. Og på nett kan folk lett lese at jeg ikke er alene om denne erfaringen.

5 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kjøpte alt innbo til bad

Kjøpte alt innbo til bad. Bra service 1ste dagen. Måtte komme tilbake for å hente servantkraner som skulle komme inn uka etter. Drar opp for å hente de, og det viser seg de har solgt de også, så da var det tomt igjen. Kjøpte de på tilbud 1050. Org.pris 1499. Spurte da om vi kunne plukke ut noen andre til 1499, men det var ikke aktuelt. Da måtte vi betale mellomlegget. Her har maxbo gjort en feil og vi må betale for feilen. Skuffende. Kommer ikke til å bruke megaflis kløfta igjen

1 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tror de har tatt seg vann over hodet

Tror de har tatt seg vann over hodet. Man bestiller varer. Noe kommer uten beskjed om hva som står på venting. Av veggplatene som kom, var halvparten ødelagt pga dårlig pakking. Noen varer ble levert feil. Og de kan ikke telle: skulle ha 12 av noe. Sto at jeg hadde fått 12, men fikk 8. De har ikke oversikt over hva man har bestilt, hva man har fått og hva man venter på. Og når man ka få det man mangler. Så her trengs opprydding

10 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.