MeerMetZiggo Omdömen

1 221
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

ging vlot alleen met 100 euro cashback gaat niet automatisch , kan pas als je eerste maandbedrag hebt betaald ,en moet je het vorderen bij meermetziggo aanvragen. Beetje omslachtig

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Werd teruggebeld voor nummerbehoud telefoon, dat de bestelling binnen de 2 maanden moet liggen houden bestelling aan tot dat dit het geval is. Min puntje je kunt geen extra dingen aangeven bij bestel... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wat meer doen voor mensen die graag bij ziggo willen blijven, maar jullie gaan ze alleen maar geld af troggelen. Ik vind dat mensen die al jaren bij jullie zijn ook recht hebben op die kortingen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cashback staat al te wachten in de app, zal uiteraard pas vrijgegeven worden wanneer de 1ste factuur is betaald. Via de cashback app en MeerMetZiggo 15 maanden 50% korting gekregen bij 2 jarig contrac... Se mer

Företagsinformation

1. E-handelsbyrå

Skrivet av företaget

MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-

Waarom MeerMetZiggo?

Skrivet av företaget

✓ Dezelfde dienst, met een extraatje
Via ons profiteer je van exact dezelfde betrouwbare en supersnelle internetverbinding en het uitgebreide TV-aanbod van Ziggo. En geen zorgen: Ziggo regelt de overstap van A tot Z.
✓ Een welkomstcadeau van minimaal €50,-
Om je keuze nog aantrekkelijker te maken, krijg je via ons een cadeau naar keuze – zoals een bol.com bon of cashback – bovenop alle reguliere voordelen van Ziggo.
✓ Betrouwbare service
Wij maken het eenvoudig: eerlijk advies, een snel proces en duidelijke communicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt het?

Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.

Stel je abonnement samen via ons en kies je cadeau. Als je de eerste factuur van Ziggo heb betaald, en je cadeau heb geclaimd, ontvang je je welkomstgeschenk binnen 6 weken!

Kontaktuppgifter

Krijg Meer Met Ziggo

50% korting + cashback of bol.com cadeaukaart!

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 221)

404 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De aanbieding vanuit mijn lidmaatschap van Ajax is een extra voordeel

De aanbieding vanuit mijn lidmaatschap van Ajax was een mooie aanbieding die voordeliger was. Verder is alles via internet makkelijk te regelen. Een punt dat ik mis is dat ik bij het overstappen niet mijn 2 mobiele sim abonnementen naar Vodafone niet gelijk kon overzetten. Dat zou helemaal makkelijk zijn. Nu weet ik nog niet wanneer en hoe ik dat kan regelen.

7 juni 2026

Svar från MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Het klopt dat we in ons bestelproces op de website helaas niet elke mogelijke optie kunnen verwerken. Onze klantenservice kan soms net wat meer. Wil je dus tweemaal overstappen naar Vodafone? Neem vooral een keer contact met ze op en dan denken ze graag met je mee!

Svar från MeerMetZiggo

We zijn blij dat jouw overstap zo snel geregeld was! Laat het gerust aan onze klantenservice weten als je ergens nog vragen over hebt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Weet ik eigenlijk niet...

Weet ik eigenlijk niet.....
Kreeg een mail van Ajax, om over te stappen. Daar zaten lucratieve dingen bij.
Vandaag, 06-06-2026 de overstap gemaakt.
Dat is het ongeveer.

6 juni 2026

Svar från MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat onze aanbieding bij je in de smaak is gevallen! We gaan ons best doen om je overstap hierna vlekkeloos te laten verlopen, samen met de provider.

Klantvriendeljkheid

Klantvriendeljkheid, duidelijke site. Accuraat hulp bij problemen. Goede service bij aanleggen internet.

24 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

Dat we op alle vlakken hoge ogen hebben gescoord, is al terug te zien in de vijf sterren, maar we willen je extra bedanken voor de uiteenzetting in deze review! Kom je toch nog een verbeterpuntje tegen? Je kan het altijd aan onze klantenservice laten weten.

Svar från MeerMetZiggo

We willen je bedanken voor de positieve review en de 5 sterren! Samen met de provider zullen we ervoor zorgen dat je binnenkort probleemloos je nieuwe abonnement kunt gebruiken.

Svar från MeerMetZiggo

Goed om te horen dat de overstap makkelijk geregeld was via onze website. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je toch nog vragen hebt; misschien dat zij wel 5/5 sterren van onze service kunnen maken!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ziggo geeft voor een redelijke prijs…

Ziggo geeft voor een redelijke prijs snel internet en tv.
Ook krijg je een €100,- kadobon bij bol.com.

5 juni 2026

Svar från MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor de 5 sterren! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze kortingsactie. Geniet van je nieuwe verbinding en het voordeel dat je gescoord hebt!

Eerder die prijsverhoging melden

Eerder die prijsverhoging melden
Was voor mij 1e regel in bevestiging

29 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

We proberen met onze website altijd zo volledig mogelijk te informeren, dus goed dat je dit aangeeft! We gaan kijken waar in het bestelproces we dit het beste door kunnen voeren zodat aanstaande klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle reacties van de medewerkers

Snelle reacties van de medewerkers. Ik ben zeer tevreden omdat ik goed geholpen ben.

5 juni 2026

Svar från MeerMetZiggo

Erg fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice! Mocht je later nog vragen hebben, neem dan gerust nogmaals contact met ons op.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerste Claim AFGEKeurd kom op julie…

Eerste Claim AFGEKeurd kom op julie Site IK toch zie ALLEEN Bol.com 100 euro klik deze aan MAAR dus afgekeurd moest zijn BOL.com 60 euro OKE NU WEL GOED ingevuld BEN BENIEUWD???HOE MOEILIJK KUNNEN JULLIE HET MAKEN....adhv van mijn order bij julie kunnen jullie toch na zien nu moet ik door wirwar op jullie site Gaan kiezen .....of is DIT jullie politiek??

8 april 2026

Svar från MeerMetZiggo

We begrijpen de frustratie over de afkeuring van je claim. Als je recht hebt op een Bol.com-kaart van 60 euro, kan er helaas geen cadeaukaart van 100 euro worden toegekend. Wil je controleren of alles goed dit keer goed is ingevuld? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van ClaimJeCadeau; zij kijken graag met je mee!

Correct.

Correcte, nette en volledige antwoorden op mijn vragen.

3 juni 2026

Svar från MeerMetZiggo

We vinden het erg fijn om te horen dat je zo goed te woord bent gestaan. Is er uiteindelijk toch nog iets onduidelijk, neem dan gerust nogmaals contact met ons op!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ze zijn goed in aanbiedingen voor…

Ze zijn goed in aanbiedingen voor nieuwe klanten.
Maar bestaande klanten zouden wat beter beloond moeten worden.

26 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

We begrijpen helemaal dat je als trouwe klant ook graag een extraatje krijgt. MeerMetZiggo is alleen officieel verkooppartner, niet Ziggo zelf. Wij gaan dus niet over (aanbiedingen voor) hun bestaande klanten. Heb je een mooi idee over wat Ziggo voor jou als vaste klant zou kunnen doen? Neem dan een keertje contact op met hun klantenservice.

Goeie service

Goeie service

1 januari 2026

Svar från MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor het mooie compliment én de vijf sterren! Heb je onze service nogmaals nodig, dan staan we voor je klaar.

Eenvoudig om aan te melden

Eenvoudig om aan te melden

2 juni 2026

Svar från MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat het aanmelden zo makkelijk ging! Hopelijk is de rest van het overstapproces ook gelijk duidelijk voor je. Zo niet, stuur dan gerust een berichtje naar onze klantenservice.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onkundig en onprofessioneel

Tweemaal een aanvraag gedaan. Tweemaal een bevestiging ontvangen van de aanvraag. Tweemaal gebeld en de aanvraag was onvindbaar. Onkundige klantenservicemedewerkers die niets kunnen of mogen. Oftewel, 2 keer een week wachten en zero resultaat. Prutsers zijn het.

25 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

Wat jammer dat je deze ervaring gehad hebt. Soms is het voor klantenservicemedewerkers bij het opzoeken van gegevens duidelijker om dit via de e-mail te doen. Door middel van bijvoorbeeld screenshots kunnen ze beter meekijken waar het probleem zich nu voordoet. We begrijpen het helemaal als je ondertussen voor een andere provider gekozen hebt, maar mocht je toch nog interesse hebben in onze aanbiedingen, dan raden we je aan om het nogmaals op die manier te proberen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het hele aanmeldproces doorlopen incl…

Het hele aanmeldproces doorlopen incl bank en legitimatie gegevens, welkom geheten en dan een mail dat mijn adres niet aangesloten kan/ mag worden….vreemd want nu andere provider en is gewoon geregeld…

22 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

We begrijpen de frustratie: het is enorm vervelend als je aanmelding achteraf wordt geannuleerd. De beschikbaarheid van het abonnement op jouw adres wordt gecontroleerd door Ziggo zelf, waarbij soms kan blijken dat de aansluiting inderdaad niet mogelijk is. Wil je hier meer over weten? Dan raden we je in dit geval contact met Ziggo zelf op te nemen, omdat zij als provider de uiteindelijke dienst verstrekken.

Geen goede info over aansluiting

Geen goede info over aansluiting

29 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

We vinden het jammer dat je tegen problemen aan bent gelopen met het verkrijgen van een aansluiting. Onze informatie hiervoor komt vanuit Ziggo, omdat zij deze regelen. Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie, maar twijfel je, dan is het ook nog een optie om de provider zelf een berichtje te sturen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uiters behulpzaam en duidelijk.

Uiters behulpzaam en duidelijk.

18 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed te worden heeft gestaan. Wij vinden het van onze kant uiterst behulpzaam richting anderen dat je jouw ervaring hebt gedeeld, dus hartelijk bedankt voor je review!

Prima

Prima. Goed advies en geld bespaard.

27 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

We proberen altijd de beste aanbiedingen te hebben, dus we zijn blij te horen dat je goed bent geholpen én daarmee ook een passende actie hebt gevonden! Heb je achteraf toch nog vragen? Neem gerust (weer) contact met ons op.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles simpel en tot nog toe goed te…

Alles simpel en tot nog toe goed te regelen !

25 maj 2026

Svar från MeerMetZiggo

Leuk om te horen! Bedankt voor je bericht. Fijn dat alles simpel verloopt en tot nu toe goed te regelen is. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen contact dan gerust onze klantenservice voor hulp.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.