Medspan Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Otrzymałam receptę w ciągu godziny, oczywiście po dokladnej weryfikacji i rozmowie telefonicznej. To uczciwa i bezpieczna forma pomocy lekarskiej. Polecam.

Företaget har svarat

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Przeczytałem opinie już po opłaceniu konsultacji i przyznam, że się wystraszyłem, ale u mnie poszło wszystko dobrze. Całość załatwiona w 15min od wysłania ankiety, dostałem SMSem link do czatu i wysła... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oferta

Oferta - zabieranie środków finansowych, wypalanie czasu osób zainteresowanych ---> brak uslugi. Scam i oszustwo.

Zgłoszenie wysłane.

15 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uwaga proszę złożyć zawiadomienie do…

Uwaga proszę złożyć zawiadomienie do urzędu ochrony konsumenta wszyscy żeby zamknąć tych oszustów !!!! Setki ludzi poszkodowanych a te bezczelne kreatury jeszcze zastraszą z mediach pod pretekstem recepty udają konsultacje bezczelna obsługa chamstwo na swojej stronie dają tylko dobre opinie czas ukręcić tych oszustów

1 maj 2026

Svar från Medspan

Szanowna Pani, wszystkie informacje są umieszczone przed konsultacją - wystarczy przeczytać informacje na stronie. Nie zrobiła Pani tego, a następnie oskarża nas Pani o oszustwo. W świetle polskiego prawa - sprzedaż recept jest w Polsce nielegalna, więc nie praktykujemy takich działań. Na naszej stronie nie ma żadnych opinii.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam, reklama o recepcie w 15 minut jest kłamstwem; w trakcie konsultacji wymagane zdjęcie dowodu osobistego, zdjęcie sylwetki, itd, itp. Recepta nie wysłana mimo przesłanego pdf wcześniejszej recepty i potrzeba leku jako kontynuacji. Po reklamacji - otrzymałam emaila z zastraszaniem....polecam inne profesjonalne firmy

11 maj 2026

Svar från Medspan

Szanowna Pani, zgodnie z informacjami na stronie - usługa nie gwarantuje otrzymania e-recepty. Na stronie jest również informacja, że jest wymagana weryfikacja tożsamości pacjenta i są podane różne metody weryfikacji tożsamości. Odmówiła Pani współpracy z lekarzem. Wszystkie istotne informacje są umieszczone na stronie - nie przeczytała ich Pani.

Czas oczekiwania/Opinia o lekarzu

Ta, express do 15 min. Dostałęm zawiadomienie o 12:48 że jest wizyta, a odbyła się ok. 15:00. Ale to nie ważne. Oklaski dla P. Dr. Roberta Ulińskiego. Tylko dla niego ta ocena. Szybki, rzeczowy i wyrozumiały. Dziękuję Panu bardzo. Obsługa na 5!!!

9 april 2026

Leki na depresję

Potrzebowałam przedłużenia leków na receptę od psychiatry, ponieważ zapomniałam że kończą mi się leki i nie było terminu na już, receptę otrzymałam. Bardzo miła lekarka. Wszystko w porządku. Dziękuję.

17 december 2025

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem. To firma założona po to,żeby kasować pacjentów,za nie wystawione recepty.

17 oktober 2025

Svar från Medspan

Zgodnie z informacjami zawartymi na stronie internetowej oraz w regulaminie, opłata dotyczy przeprowadzenia konsultacji medycznej, a nie gwarancji otrzymania recepty.
Decyzję o jej wystawieniu podejmuje wyłącznie lekarz — zgodnie z zasadami sztuki lekarskiej.

Nie prowadzimy żadnych działań mających na celu wprowadzenie pacjentów w błąd. Zależy nam na pełnej transparentności i bezpieczeństwie usług, dlatego wszystkie warunki są jasno opisane przed rozpoczęciem konsultacji.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dziadostwo a nie usługa totalnie nie…

Dziadostwo a nie usługa totalnie nie polecam odradzam niekorzystajcie !!

23 oktober 2025

Oszuści.

Oszuści.
Pobierają opłatę, a lekarz nawet się nie kontaktuje we wskazanym terminie.
Omijać szerokim łukiem i najlepiej pozew zbiorowy .

22 oktober 2025

Svar från Medspan

Lekarz podejmuje wielokrotne próby kontaktu z pacjentem (telefonicznie, smsowo, a także drogą e-mail). Nie mamy wpływu na sytuacje w której pacjent unika kontaktu z lekarzem.

Doradzam unikać jak ognia

Doradzam unikać jak ognia, infantylna obsługa, brak realizacji umowy, "FAJNA RECEPTA" to ich portal, bierzcie cokolwiek innego tu tylko stracicie pieniądze.

1 oktober 2025

Ta firma to oszuści

Ta firma to oszuści. Nie odbierałam połączenia od lekarza - nie miałam pojęcia co to na numer pozatym byłam w pracy więc nie mogę mieć telefonu przy sobie . Dzwonią kiedy chcą , nie informują o możliwej godzinie pozatym z kad mam wiedzieć że dzwoni lekarz . Anulują receptę i nie chcą oddać pieniędzy .

17 september 2025

Svar från Medspan

Na stronie jest wiele komunikatów o tym, że lekarz nawiąże połączenie telefonicznie. Dodatkowo jeżeli pacjent nie odbierze połączenia, to jest wysłana wiadomość SMS/e-mail z komunikatem, że lekarz próbuje się skontaktować.

po raz 2 korzystam z medspan

po raz 2 korzystam z medspan. wszystko jest zgodnie z opisem na stronie. kontakt w ciągu około godziny dosłane dokumenty z mojej strony , rozmowa z lekarzem, czego efektem jest wytawiona recepta.

10 september 2025

Oszustwo i tyle

Oszustwo i tyle. Nie kupować.

2 september 2025

Zwykli oszusci

Zwykli oszusci , nie odbierają telefonów .
Naprawdę sa to zwykli oszuści .Nie dostałem recepty , ani zwrotu 39,00 zł .

13 augusti 2025

Svar från Medspan

Połączenia telefoniczne są odbieranie, podobnie jak jest udzielana odpowiedź drogą elektroniczną. Czas odpowiedzi nie przekracza 24h.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jedna wielka ściema Nie zamawiajcie…

Jedna wielka ściema Nie zamawiajcie recept medspan ani fajnarecepta.pl bo to jest ściema i żadnej recepty nie dostaniecie kasa w błoto

12 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.