Medisonic Shockwave Klinik Omdömen 670

‱

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har fÄet shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knÊ. FÞr behandlingen fik jeg stÊrke smerter nÄr jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne vÊk.... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Fik anbefalet Medisonic shockwave af min datter, var tÞvende for jeg har brugt mange penge pÄ at prÞve at fÄ fred i venstre side af ryggen. Men nu tror jeg pÄ at denne behandling er bedre end andre fo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

En helt fantastisk behandling, og god dialog undervejs og forklaring . God samtale under behandlingen gjorde at det gjorde mindre ondt. SĂ„ tak for en god oplevelse og er i bedring efter fĂžrste behandl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Var hos kliniken i ballerup med en hÊlespore. Rigtig god modtagelse. Mega sÞd behandler der var rigtig god til at forklarer om hele forlÞbet, bÄde fÞr start og under behandlingen. Er meget tilfreds og... Se mer

Företagsinformation

1. Lokal hÀlsovÄrdsmottagning
  2. SmÀrtlindringsklinik
  3. Specialistklinik

Skrivet av företaget

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilfÞrsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod fÞlgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lÊnd, ryg, hofte, bÊkken, ryg, knÊ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hÊlspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - SÄrheling, arvÊv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (trÊthedssyndrom) -ProstatabetÊndelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetÊndelse (neuropatiske smerter) -KnogleskÞrhed, cellulitis, smerter efter strÄleskader - Inkontinens, smerter efter fÞdsel, eksem, tennis albue - SlimsÊkbetÊndelse, helvedesild, piskesmÊld

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Det er det mest effektive behandlingens

Det er det mest effektive behandlingens metode i nyere tid ! sÄdan vil jeg formuler det. jeg har gÄet med skader i over de sidste 20 Är gÄet og brugt flere hundredtusinder pÄ al vÊrtens behandlinger fys, massage, ankepunkter, heler ,osv. hvad gÞr man ikke nÄr man har smÊgter? jeg fik at vide at jeg havde bindevÊvsskade for en del Är siden ? LÊgen fatter jo indÊdt ikke andet at fylde en med piller som forkorter ens liv og siger at man skal acceptere det ? efter min fÞrste oplevelse med chockwave har Êndret mit liv sover bedrer . mindre smerte og spidninger i hele kroppen nogen steder er det helt vÊk . ja jeg skriver" Mindre" Rom blev jo ikke bygget pÄ en dag Vel ?, NÄr man har gÄet sÄ lang tid /Är som jeg har med stress og smerter sÄ kan man jo ikke forvÊnte at 1 gang kan Trylle ens smerter og og spÊndinger nÄr man brugt sÄ mange Är pÄ at gÄ rundt og forvÊrret sin krop. Men en ting er vejen ud af ens pille og smertehelvede er at hvis man benytte sig af Dette fanatiske behandlingsform. selv pÄ hÊldespor hjÊlper dette . sÄ det er barer at gÄ i gang hvis du vil have bedre livskvalitet.

9 januari 2026

Overraskende hurtig effekt

Har dÞjet med hÊlspore i 8 mÄneder uden forbedring efter diverse afhjÊlpende Þvelser mv. Har fÄet fÞrste behandling med shockwave og allerede efter fÞrste behandling fÞles der en forbedring. Forsvinder problemet helt tilfÞjer jeg en ekstra stjerne, da problemet sÄ vil vÊre lÞst pÄ en enkel og nÊsten smertefri mÄde.

6 januari 2026

Shokwave Klinik

Shokwave Klinik
Behandlingen var ganske udmĂŠrket og professionel.
Mine smerter pÄ musklen i ryggen fik en omgang.
DesvĂŠrre hjalp det ikke. Smerterne fortsatte.
Efter to dages smerter, kom to dages smertefri og efterfĂžlgende igen smerter.
Men jeg ser det som en positiv behandling og kunne Ăžnske mere Shokwave efter denne lille uges forlĂžb!

5 januari 2026

En varm anbefaling herfra

En varm anbefaling herfra
Min fod har gjort ondt i meget lang tid. Med en betÊndelsestilstand, efter jeg er begyndt at fÄ behandling hos dem, er det blevet godt, var lidt skeptisk over det i fÞrste omgang. Men kan kun sige at det hjÊlper at fÄ de behandlinger.

5 januari 2026

Super og effektiv behandlig

Jeg lider af neuropati i i fĂždderne og var desperat.
Var skeptisk, men tog chancen med Shockwave. Har ikke fortrudt.
Er i kraftig bedring efter 6 behandlinger. FortsĂŠtter. Tak Shockwave

22 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mindre smerter ingen smertestillende medicin, bedre livskvalitet.

For femten Är side fik jeg min fÞrste diskusprolaps opration i nedere del af ryggen.
Siden da har jeg fÄet 5 operationer samme sted for det selv samme problem.
Der er prÞvet mange behandlingsformer, taget meget smertestillende medicin gennem Äerne.

Da jeg stÞdte pÄ denne behandling form, var min tanke nu en igen en, som bare vil have mine penge
il min overraskelse, har det hjulpet mig pÄ en sÄdan mÄde at jeg for fÞrste gang virkeligt kan mÊrke en stor forskels.
Det lindre mine smerter, ingen smertestillende medicin og der ved mere livskvalitet.

21 december 2025

Smerter i skulder reduceret

Fik i maj 24 syet 3 overrevne sener sammen. Under genoptrĂŠning opstod igen smerter ved bestemte bevĂŠgelser hvilket har betydet, at jeg har afholdt mig fra at lave de nĂždvendige styrkeĂžvelser.
Efter fĂžrste behandling er smerterne i min skulder nĂŠsten vĂŠk og jeg ser frem til at kunne trĂŠne min skulder op.
Bedste anbefalinger.

12 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har en del erfaring med

Jeg har en del erfaring med behandlinger igennem Ă„rene men jeg aldrig har jeg mĂŠrket en sĂ„ dyb og effektiv behandling som den shockwave’n gav mig. En stor anbefaling herfra hvis du har dĂžjet med smerter der er for dybt inde til at andre dygtige behandlere kan nĂ„ problemet.

18 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Kan mĂŠrke en forskel efter fĂžrste behandling

Jeg har haft ondt i min venstre fod i snart 4 Är nu. Har prÞvet alt, men intet har virket. SÄ Medisonics annonce og alle de gode anmeldelser og tÊnkte lad mig give det en chance. Har lige fÄet min allerfÞrste behandling i deres afdeling pÄ Østerbro og kan allerede mÊrke en forskel. Alt i alt var det en god oplevelse.

11 december 2025

Effektiv behandling – allerede resultater efter Ă©t besĂžg

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kom til Medisonic Shockwave Klinik med lÊngerevarende akuldersmerter og var spÊndt pÄ, om behandlingen ville gÞre en forskel. Allerede efter fÞrste besÞg oplevede jeg en markant forbedring, og spÊndingerne/smerterne er blevet betydeligt mindre.

Behandleren var professionel, grundig og forklarede hele processen pÄ en mÄde, der gav mig tryghed og tillid. Man kan virkelig mÊrke, at de ved, hvad de laver.

Kan varmt anbefales til alle, der dĂžjer med smerter og Ăžnsker en effektiv behandling.

9 december 2025

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer